• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

İNSTAGRAM SAYFAMI AÇTIM. DESTEK OLAN DOSTLARA TEŞEKKÜR EDERİM :)
İnstagram-> CEREZLİKFİNDİK

Yeni varyete Giresun kalite fındık denemek isteyenler kaçırmasın🙂

Merhabalar. Ordu'da üretimini yaptığımız fındıkları uygun fiyata direkt üreticiden kahvelerinizin yanında keyifle yemeniz için satışını yapmaktayım.

Üretim: Ordu-Alınca Mahallesi
Üretim tarihi: 2021 AĞUSTOS

Satışını yapmış olduğum fındıklar 1.Kalite yağlı fındık olup çerezlik/hediyelik olan fındıktır. Marketlerde, mağazalarda satılan karışık fındıklardan değildir.

Özenle seçilmiş ve güzel bir şekilde paketlenmiş olarak gönderim yapılacaktır.

Kavrulmuş ve iç fındık çeşitlerim de mevcuttur. Sürekli güncellenen stok ile marketlerdeki gibi rafta beklemeden taze kırılmış iç fındıklardan ve özel fırında kavrulmuş kavrulmuş fındıklardan sipariş verebilirsiniz.

Sipariş vermek için shopier mağazam -> cerezlikfindik
Bugün siparişler elime geçti ve tadına da baktım. Gerçekten haaarika. Çok mutlu olduğum bi sipariş oldu. 2 kilo kavrulmuş fındık istedim ve paketlemesi de çok çok güzeldi. Çok teşekkür ederim. Keyifle tüketilecek.

Bugün siparişler elime geçti ve tadına da baktım. Gerçekten haaarika. Çok mutlu olduğum bi sipariş oldu. 2 kilo kavrulmuş fındık istedim ve paketlemesi de çok çok güzeldi. Çok teşekkür ederim. Keyifle tüketilecek.
Afiyet olsun 🙂 Keyifle tüketmeniz dileğiyle.

Ben de 2 kg çiğ fındık ve şekerli fındık ezmesi sipariş etmiştim.Öncelikle paketleme taş gibi :D Başına kargo kaynaklı bir şey gelmesi imkansıza yakın diyebilirim.
Çiğ fındık gayet güzel afiyetle her akşam tüketiyoruz.Fındık ezmesini de şekerli şekersiz arasında kalmıştım,çokça fındık siparişi vermem nedeniyle şekerli almak istedim.Şekersizi denemedim fakat iyi ki şekerli almışım diyebildim,iftar sahur aralarında kaşıklaya kaşıklaya kısa sürede bitti.Forumda kahve dışında farklı doğal ürünler görmek çok güzel,Mert Bey'e ilgi ve alakaları için teşekkürler.

Ben de 2 kg çiğ fındık ve şekerli fındık ezmesi sipariş etmiştim.Öncelikle paketleme taş gibi :D Başına kargo kaynaklı bir şey gelmesi imkansıza yakın diyebilirim.
Çiğ fındık gayet güzel afiyetle her akşam tüketiyoruz.Fındık ezmesini de şekerli şekersiz arasında kalmıştım,çokça fındık siparişi vermem nedeniyle şekerli almak istedim.Şekersizi denemedim fakat iyi ki şekerli almışım diyebildim,iftar sahur aralarında kaşıklaya kaşıklaya kısa sürede bitti.Forumda kahve dışında farklı doğal ürünler görmek çok güzel,Mert Bey'e ilgi ve alakaları için teşekkürler.
Fındıkların kalitesini paketlemeye de yansıtmaya çalışıyorum diyelim 😄 Beğenmenize sevindim afiyet olsun.

Bal tüketmeyi seviyorsanız şekersiz ezmeyi de mutlaka deneyin derim.

Sevgili @kahveseverfındık stoklarda kabuklu fındık kalmadı mı?
Kabuklu satışı yapmıyorum stok tükendiği için. Çok az bir miktarda kalmış olması lazım. Kaç kg istiyorsunuz ? İsterseniz Giresun yağlı tombul iç fındığı mevcut onu da denemenizi tavsiye ederim 🙂

Taze kırılmış iç fındık olarak da aynı fiyata geliyor hemen hemen. O şekilde yardımcı olabilirim.

Kabuklu satışı yapmıyorum stok tükendiği için. Çok az bir miktarda kalmış olması lazım. Kaç kg istiyorsunuz ? İsterseniz Giresun yağlı tombul iç fındığı mevcut onu da denemenizi tavsiye ederim 🙂

Taze kırılmış iç fındık olarak da aynı fiyata geliyor hemen hemen. O şekilde yardımcı olabilirim.
Tamamdır sizin dediğiniz gibi iç fındık olarak alayım. Ayrıca şekersiz fındık ezmesi de alacağım. Shopier mağazasından sipariş oluşturayım?

Tamamdır sizin dediğiniz gibi iç fındık olarak alayım. Ayrıca şekersiz fındık ezmesi de alacağım. Shopier mağazasından sipariş oluşturayım?
Shopier mağazasında fındık fiyatları farklı biraz komisyonlardan dolayı. Numaram vardı sanırım sizde. Whatsapp üzerinden sipariş oluşturursanız sizin için de benim için de daha iyi olur 🙂

Selamlar herkese. Bir konuda sizlerin düşüncelerine ihtiyaç duydum.

Sizlerin de çok beğendiği kavrulmuş fındıkları ve fındık ezmesini Belçika çikolatası ile birleştirme düşüncesi içerisindeyim. Çok lezzetli ve kaliteli butik çikolatalar yapan bir kadın girişimciyle görüşmem oldu. Eğer sizlerin talebi olursa bir çok kişinin tadına baktığı fındıklar ve ezmeyi bu şekilde çeşitlendirmek istiyorum.

Sizlerin önerileri nedir ? Şu da olmalı dediğiniz bir nokta var mıdır ? Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sizlerin de çok beğendiği kavrulmuş fındıkları ve fındık ezmesini Belçika çikolatası ile birleştirme düşüncesi içerisindeyim. Çok lezzetli ve kaliteli butik çikolatalar yapan bir kadın girişimciyle görüşmem oldu. Eğer sizlerin talebi olursa bir çok kişinin tadına baktığı fındıklar ve ezmeyi bu şekilde çeşitlendirmek istiyorum.

Sizlerin önerileri nedir ? Şu da olmalı dediğiniz bir nokta var mıdır ? Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Ben sadece bitter ile fındığın iyi gitmediğini düşünüyorum. Sütlü çikolatayla daha çok beğeniyorum.

Merhabalar herkese.
Umarım herkesin sağlığı ve keyifi iyidir. Malum ekonomik sebeplerden dolayı maliyetler her geçen gün yüksek seviyelere çıkıyor. O yüzden bir süredir neredeyse maliyetine satış yaptım. Bu sebeple ufak bir zam yapmak zorundayım. Kahvekulübü fiyatlarım her zaman piyasaya göre indirimli bilginiz olsun.Ezme fiyatlarında herkesin deneyebilmesi adına şuanlık bir değişiklik yapmıyorum. Herkese güzel günler dilerim 🙂

KAMPANYA: 350₺ ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ARTIK KARGO ÜCRETSİZ !

MNG KARGO İLE TÜM SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETİ 20₺

KAPIDA ÖDEME
İLE SATIN ALMAK İSTERSENİZ +6₺ FARK İLE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.

Kavrulmuş Giresun Fındığı KG 130₺
Naturel (Çiğ) Giresun Fındığı KG 120₺
Şekerli Ezme 320g 45₺
Şekersiz Ezme 300g 50₺

Şekerli Ezme 620g 80₺
Şekersiz Ezme 600g 90₺

Not: Shopier fiyatları komisyonlardan dolayı değişiklik göstermektedir. Kahvekulübü indiriminden yararlanmak için havale/eft ile sipariş verebilirsiniz.

Ben bütün fındıklı çikolataları seviyorum. Tablet veya draje seçenekleri olabilir.

Giresun çiğ fındık ve şekersiz ezme siparişimi aldım. Fındık zaten önceden beri dönem dönme sipariş veriyordum, kalite aynı şekilde sürüyor.

Ezmeye gelecek olursak çok beğendim. Şeker hastası olmam nedeniyle şekersiz sipariş verdim. Açıkçası herkesin hoşuna gitmeyebilir insan hafifte olsa bir şeker arıyor ancak konu sağlık olunca ve şeker tüketmek istemiyorsanız bence son derece lezzetli bir ürün herkese tavsiye ederim.

@kahveseverfındık farklı ürün girişimleriniz varmış umarım başarılı sonuçlanır. Benim şöyle bir tavsiyem var ezmeler ile ilgili glütensiz bir üretim süreci varsa -ki öyle olduğunu düşünüyorum- ürün etiketlerine glütensiz olduğunu gösteren etiket yapabilirsiniz. Glüten hassasiyeti olan veya Çölyak hastalarına yönelik satışlarda artırılabilir diye düşünüyorum.

Hayırlı işler dilerim. :) Ezmeyi krema kıvamında yapabiliyor musunuz?
Teşekkür ederim. Şuan için krema seçeneğim yok maalesef. İlerleyen süreçte mutlaka eklemek istiyorum 🙂

Ben bütün fındıklı çikolataları seviyorum. Tablet veya draje seçenekleri olabilir.
Draje şuan için yapılamayacak gibi duruyor. Ama bol fındıklı tablet seçeneği tercihlerim arasında. Teşekkür ederim 🙂

Giresun çiğ fındık ve şekersiz ezme siparişimi aldım. Fındık zaten önceden beri dönem dönme sipariş veriyordum, kalite aynı şekilde sürüyor.

Ezmeye gelecek olursak çok beğendim. Şeker hastası olmam nedeniyle şekersiz sipariş verdim. Açıkçası herkesin hoşuna gitmeyebilir insan hafifte olsa bir şeker arıyor ancak konu sağlık olunca ve şeker tüketmek istemiyorsanız bence son derece lezzetli bir ürün herkese tavsiye ederim.

@kahveseverfındık farklı ürün girişimleriniz varmış umarım başarılı sonuçlanır. Benim şöyle bir tavsiyem var ezmeler ile ilgili glütensiz bir üretim süreci varsa -ki öyle olduğunu düşünüyorum- ürün etiketlerine glütensiz olduğunu gösteren etiket yapabilirsiniz. Glüten hassasiyeti olan veya Çölyak hastalarına yönelik satışlarda artırılabilir diye düşünüyorum.
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun tekrardan.

İçerisinde sadece fındık olduğu için glütensiz olduğunu biliyorum. Güzel bir araştırma yaptıktan sonra dediğiniz gibi bir çalışma mutlaka yapacağım. Yeni etiket çalışmam sürüyor, yakın zamanda ezme etiketleri olması gereken tüm bilgileri içerecek.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Hastalığınız için de çok geçmiş olsun. Sağlıklı, keyifli günler dilerim 🙂

Bayram Kampanyası
Merhabalar. Herkese iyi bayramlar dilerim. 3 günlük bayram süreci için ufak bir kampanya yapmak istedim. Ürünleri denemeyi düşününler için küçük de olsa bir indirim oldu 🙂 Stokların çok kısıtlı olduğunu belirteyim. Şimdiden afiyet olsun.

500g Kavrulmuş Giresun Fındığı
500g Naturel (Çiğ) Giresun Fındığı
1 Adet 300g Şekersiz Fındık ezmesi

Kargo dahil 195₺ yerine 180₺

(İsteğe bağlı ezme Şekerli tercih edilebilir.)

Kampanyalı paketten son 4 adet kaldı. Keyifli günler dilerim 🙂

Kampanyalı paketin stoğu tükendi.

Cuma günü stoklar güncellenecek kahvekulübüne özel fiyatlarla devam edeceğim. Elimden geldiğince ara ara bunun gibi kampanyalar yapmaya çalışacağım.

Herkese keyifli günler dilerim 🙂

Son düzenleme:
Geri