• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Fındık ezmelerim bugün geldi.
Genelde kuruyemişçide çektirip tüketirim ama Mert de yapıyor olunca bekledim.
Paketleme inanılmaz... Keşke tüm kalpleri böyle saklasak da hiçbiri kırılmasa diye düşündüm matruşkaları açarken... :) Neyse ki sonunda hazineye erişebildim.

Herhangi bir marketten ya da yemişçiden alamayacağınız kadar taze ve lezzetli... Ben çok beğendim. Eline sağlık @kahveseverfındık

Taneli yapısı gayet güzel. Nerede iyileşme olsun dersen, benim kendi adıma söyleyebileceğim tek şey daha ince bir çekim ve taneli yapıda olanların sonradan eklenmesi olabilir. Kahve dilinde söylersek yani, mesela %70'ini 300 mikron, %30'unu 1000 mikron yapabilirsin. :) Ama yapmasan da olur, gayet iyi...

Ekli dosyalar

• 20220316_160346.jpg
    20220316_160346.jpg
    94.5 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Fındık ezmelerim bugün geldi.
Genelde kuruyemişçide çektirip tüketirim ama Mert de yapıyor olunca bekledim.
Herhangi bir marketten ya da yemişçiden alamayacağınız kadar taze ve lezzetli... Ben çok beğendim. Eline sağlık @kahveseverfındık

Taneli yapısı gayet güzel. Nerede iyileşme olsun dersen, benim kendi adıma söyleyebileceğim tek şey daha ince bir çekim ve taneli yapıda olanların sonradan eklenmesi olabilir. Kahve dilinde söylersek yani, mesela %70'ini 300 mikron, %30'unu 1000 mikron yapabilirsin. :) Ama yapmasan da olur, gayet iyi...
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun 🙂
Bir tık daha ince çekim şeklinde de deneyeceğiz bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

Fındık ezmesi kampanyasının stokları tükendi. Cuma-Cumartesi günü taze ezmeler hazır olacak bilginiz olsun 🙂

İnstagram hesabımda fındık ezmesi çekilişi yapıyorum. Katılmak isterseniz link bırakıyorum. -> instagram

Benim siparişlerim de geldi. Çok taze ve lezzetli. Fındık ezmesini şekersiz istemiştim. Çok hoşuma gitti. Yedikçe yiyesi geliyor insanın. Kaşık kaşık dalıyorsun.
Teşekkürler.

Benim siparişlerim de geldi. Çok taze ve lezzetli. Fındık ezmesini şekersiz istemiştim. Çok hoşuma gitti. Yedikçe yiyesi geliyor insanın. Kaşık kaşık dalıyorsun.
Teşekkürler.
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun 🙂

Benim de fındıklar geldi. Kesinlikle çok lezzetli, market fındığıyla alakası yok.

Forumda böyle paylaşımlar hoşuma gidiyor, farklı lezzetler keşfetmiş oluyoruz :)

Benim de fındıklar geldi. Kesinlikle çok lezzetli, market fındığıyla alakası yok.

Forumda böyle paylaşımlar hoşuma gidiyor, farklı lezzetler keşfetmiş oluyoruz :)
Beğenmenize çok sevindim afiyet olsun 🙂

Fındıklar gayet lezzetli. Çok memnun kaldım.

Merhabalar herkese. Fındık ezmelerinin stokları güncellendi.
Şekersiz ezmenin fiyatını 50₺ olarak güncellemek zorunda kaldım. (Fındık piyasasındaki dalgalanmalar mecbur bıraktı.)
Önceden alıp beğenenler ve tekrar almayı düşünenler için daha avantajlı olan 620 gramlık büyük kavanoz seçeneği de artık mevcut 🙂

Not: Şuan büyük kavanozda stok kısıtlı.

Havale/Eft ile satın almak için özel mesaj atabilirsiniz

Merhabalar herkese. Fındık piyasasındaki fiyat değişimlerine yetişemiyorum. Fiyat değişimleri öncesi kritik stoğa girdik haber vermek istedim.

KAVRULMUŞ FINDIK SON 2.5 KG
NATUREL İÇ FINDIK SON 3.5 KG

Sipariş vermek için özel mesaj atabilirsiniz.

Kavrulmuş fındık için son 500 gram 🙂

Merhabalar herkese. Artık yeni ve daha kullanışlı ambalajla karşınızdayım 🙂 Ağzı mühürlü olduğu için siz yırtana kadar hava almıyor. Zip sayesinde istediğiniz zaman açıp tüketebileceksiniz.
Havale/eft ile satışlar başladı. Shopier satışı kısa bir süre sonra başlayacak.
Çok yakında trendyol ve hepsiburada satışları da başlayacak 🙂

Kavrulmuş fındık kg fiyatı 120₺
Naturel fındık kg fiyatı 105₺

Screenshot_20220329_115651_com.android.gallery3d_edit_453119793218879.jpgScreenshot_20220329_115657_com.android.gallery3d_edit_453108803517318.jpg

Merhabalar herkese. Ordu fındığı stokları tükendi. İlgilenen herkese teşekkür ederim. Şimdi de daha lezzetlisi ile sizlerleyim. Kaliteyi daha da ileriye taşıyarak yeni ambalajında Giresun kalite fındıklarla satışa devam ediyorum. Farklı varyete denemek isteyenler kaçırmasın 🙂

Kahvekulübüne özel yine aynı fiyattan faydalanabilirsiniz. Havale ile alımlarda kargo ücreti de 18₺ ya sabitledim. Şimdiden sipariş verenlere afiyet olsun 🙂
Kavrulmuş Fındık Kg 120₺
Naturel Fındık kg 105₺
300g Şekersiz Ezme 50₺
320g Şekerli Ezme 45₺

600g Şekersiz Ezme 90₺
620g Şekerli Ezme 80₺

Güncelleme: Şekersiz ezmelerde kavanoz hacminde yaşanan ufak bir sorundan dolayı şekersiz ezmenin gramajı 20g düşürülmüştür.

Screenshot_20220405_210532_com.android.gallery3d_edit_762159305986305.jpgScreenshot_20220405_210552_com.android.gallery3d_edit_762169274186825.jpg

Son düzenleme:
Normalde fındık/fıstık ezmelerini evde kendim yaparım ama merak ettim 278198845 sipariş numarasıyla sipariş verdim. Annem için de iç fındık aldım çok sever ve çok zor beğenir. Bakalım nasıl yorumlayacak.

Geri