CoFFeePaTh
Barista
- İsim
- Ömer
Daha fazla
- İsim
- Ömer
- Espresso Makinesi
- Profitec Drive
- Değirmen
- Kinu M47 Classic, Mazzer Philos
- Ekipmanlar
- Hario V60, Hario Immersion Dripper, Stagg EKG
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Adana
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çukurova
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Seyhan
- omerarikan01
Fındık ezmelerim bugün geldi.
Genelde kuruyemişçide çektirip tüketirim ama Mert de yapıyor olunca bekledim.
Paketleme inanılmaz... Keşke tüm kalpleri böyle saklasak da hiçbiri kırılmasa diye düşündüm matruşkaları açarken...
Neyse ki sonunda hazineye erişebildim.
Herhangi bir marketten ya da yemişçiden alamayacağınız kadar taze ve lezzetli... Ben çok beğendim. Eline sağlık @kahveseverfındık
Taneli yapısı gayet güzel. Nerede iyileşme olsun dersen, benim kendi adıma söyleyebileceğim tek şey daha ince bir çekim ve taneli yapıda olanların sonradan eklenmesi olabilir. Kahve dilinde söylersek yani, mesela %70'ini 300 mikron, %30'unu 1000 mikron yapabilirsin.
Ama yapmasan da olur, gayet iyi...
Genelde kuruyemişçide çektirip tüketirim ama Mert de yapıyor olunca bekledim.
Paketleme inanılmaz... Keşke tüm kalpleri böyle saklasak da hiçbiri kırılmasa diye düşündüm matruşkaları açarken...
Herhangi bir marketten ya da yemişçiden alamayacağınız kadar taze ve lezzetli... Ben çok beğendim. Eline sağlık @kahveseverfındık
Taneli yapısı gayet güzel. Nerede iyileşme olsun dersen, benim kendi adıma söyleyebileceğim tek şey daha ince bir çekim ve taneli yapıda olanların sonradan eklenmesi olabilir. Kahve dilinde söylersek yani, mesela %70'ini 300 mikron, %30'unu 1000 mikron yapabilirsin.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: