• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Normalde fındık/fıstık ezmelerini evde kendim yaparım ama merak ettim 278198845 sipariş numarasıyla sipariş verdim. Annem için de iç fındık aldım çok sever ve çok zor beğenir. Bakalım nasıl yorumlayacak.
Umarım beğenirsiniz 🙂 Şimdiden afiyet olsun. Tadım yaptıktan sonra düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Siparişim geleli bir hafta kadar oldu. Hepsinin tadına bakmadan yazmak istemedim. Gerçi bu üçüncü siparişim sanırım, daha önce de çok memnun kalmıştım.
Ezmeyi katkısız tercih ederim normalde. Ancak şeker ilaveli olan da gayet güzel. Şekeri çok fazla değil, rahatsız etmiyor. Kavrulmuş ve çiğ fındık da gayet leziz.
(Siparişin yarısı arkadaşımın bu arada :) )
Elinize sağlık.

Ekli dosyalar

• IMG_20220410_163116.jpg
    IMG_20220410_163116.jpg
    132.2 KB · Görüntüleme: 117
Siparişim geleli bir hafta kadar oldu. Hepsinin tadına bakmadan yazmak istemedim. Gerçi bu üçüncü siparişim sanırım, daha önce de çok memnun kalmıştım.
Ezmeyi katkısız tercih ederim normalde. Ancak şeker ilaveli olan da gayet güzel. Şekeri çok fazla değil, rahatsız etmiyor. Kavrulmuş ve çiğ fındık da gayet leziz.
(Siparişin yarısı arkadaşımın bu arada :) )
Elinize sağlık.
Afiyet olsun. Umarım arkadaşlarınız da memnun kalmıştır 🙂
Kendi favorim şekerli olsa da şekersiz olanı balla güzel gidiyor. Tavsiye ederim.

Umarım beğenirsiniz 🙂 Şimdiden afiyet olsun. Tadım yaptıktan sonra düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Valla uzun bir aradan sonra annem ilk defa bir fındığı beğendi. Kuruyemişçiden aldığımız fındıklara çok kuru dişlerim zorlanıyor diyordu. Gönderdiğiniz fındığı dişine göre buldu :)

Valla uzun bir aradan sonra annem ilk defa bir fındığı beğendi. Kuruyemişçiden aldığımız fındıklara çok kuru dişlerim zorlanıyor diyordu. Gönderdiğiniz fındığı dişine göre buldu :)
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun 🙂

Merhaba,

Hayırlı işler. Kargo konusunda biraz bilgi verebilir misiniz? Tek ürüne ne kadar kargo çıkıyor, kargo ücretsiz için bir tutar uygulamanız var mı, birden fazla ürün alınırsa kargo ne kadar çıkacak gibi?
Daha önce yazıldıysa ben göremedim. İlk sayfanızda da yoktu.

Sağlıcakla

Merhaba,

Hayırlı işler. Kargo konusunda biraz bilgi verebilir misiniz? Tek ürüne ne kadar kargo çıkıyor, kargo ücretsiz için bir tutar uygulamanız var mı, birden fazla ürün alınırsa kargo ne kadar çıkacak gibi?
Daha önce yazıldıysa ben göremedim. İlk sayfanızda da yoktu.

Sağlıcakla
Kargo ücreti sabit 18₺ şuan. Büyük bir alım olmadığı sürece kargo ücreti değişmiyor. Birden fazla ürün de alsanız kargo ücreti sabit oluyor yani 🙂
Şuanlık ücretsiz kargo avantajı sağlayamıyorum. Piyasa fiyatlarına göre çok düşük fiyatlarım. Onunla alakalı bir düzenleme yapmam gerekiyor. İlerleyen süreçte foruma özel bir kargo kampanyası yapacağım.

İlk sayfada bulunmuyormuş. Hemen onunla alakalı güncelleme de yapıyorum hatırlattığınız için teşekkür ederim.

Bir kg cig findik siparisi vermistim; genelde marketten aldigim tadim cif findik tuketirdim ancak ona kiyasla buradan aldigim findiklari daha cok begendim. Findik icin buradan devam. Sirada ceviz ve kaju icin benzer lezzet farkin olusturacak tedarikci bulmak var.

herkese afiyet olsun

Şekersiz fındık ezmesi ve çiğ fındık aldım. Her ikiside çok lezzetli. Özenli kargo ve hediye için teşekkür ederim☺️

Bir kg cig findik siparisi vermistim; genelde marketten aldigim tadim cif findik tuketirdim ancak ona kiyasla buradan aldigim findiklari daha cok begendim. Findik icin buradan devam. Sirada ceviz ve kaju icin benzer lezzet farkin olusturacak tedarikci bulmak var.

herkese afiyet olsun
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun. Kaliteyi bozmadan aynı şekilde devam 🙂
Şekersiz fındık ezmesi ve çiğ fındık aldım. Her ikiside çok lezzetli. Özenli kargo ve hediye için teşekkür ederim☺️
Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun 🙂 Rica ederim

herkese afiyet olsun
Cevizleri hasat edince başlık açarım oradan duyarsınız yakında geliyorum :)

Paket elime ulaştı tadım notlarına iftardan sonra bakacağız.

Fakat değinmeden geçmek istemiyorum bu paket allah korusun mng 8 takla atmadığı sürece zarar göremeyecek gibi hazırlanmıştı emeğinize sağlık.

Ekli dosyalar

• IMG_20220415_135115_971.jpg
    IMG_20220415_135115_971.jpg
    107.3 KB · Görüntüleme: 55
Paket elime ulaştı tadım notlarına iftardan sonra bakacağız.

Fakat değinmeden geçmek istemiyorum bu paket allah korusun mng 8 takla atmadığı sürece zarar göremeyecek gibi hazırlanmıştı emeğinize sağlık.
Umarım beğenirsiniz. Kargoda yaşanan olayları az çok tahmin ettiğim için paketlemeye özen gösteriyorum. Kimse o lezzetli ezmelerin kırılmasını istemez 😄

Umarım beğenirsiniz. Kargoda yaşanan olayları az çok tahmin ettiğim için paketlemeye özen gösteriyorum. Kimse o lezzetli ezmelerin kırılmasını istemez 😄
Annem kavrulmuş fındığa el koydu. Ben bunlarla bayramda baklava yaparım dedi ahaha.

Tazelik, tat, ağızda dağılma on numara. Çiğ fındık için de aynı şeyleri söyliyebilirim.

Ezme içinse yukarıda bir arkadaşın değindiği gibi büyük mikronlardan oluşuyor tam tadında ve bana uygun ama bu kadar fındık tanesinin ağıza gelmesini istemeyenler olabilir diye düşünüyorum.

emeğinize sağlık

Annem kavrulmuş fındığa el koydu. Ben bunlarla bayramda baklava yaparım dedi ahaha.

Tazelik, tat, ağızda dağılma on numara. Çiğ fındık için de aynı şeyleri söyliyebilirim.

Ezme içinse yukarıda bir arkadaşın değindiği gibi büyük mikronlardan oluşuyor tam tadında ve bana uygun ama bu kadar fındık tanesinin ağıza gelmesini istemeyenler olabilir diye düşünüyorum.

emeğinize sağlık
Baklava için en güzel tercih olmuş 😄 İlerleyen süreçte aynı şekilde bol fındık oranıyla katkısız fındık kreması da yapacağım. Ayrı makinesi olduğu içim şuan o yatırımı yapamıyorum.

Fındık tanesi istemeyenler ama %80-%100 fındık isteyenler için harika bir tercih olacak 🙂

Afiyet olsun.

Sürekli yüzde 100 fındık ezmesi ararken, hiç beklemediğim yerde forumda buldum, sipariş geçtim heyecanlıyım bakalım :)

Bu arada son dönemde yediğim en güzel kavrulmuş fındık olabilir. Emeğinize sağlık.

İki farklı kavrulmuş fındığı yan yana koyduğumda tadından ziyade kokusuyla bile fark edebiliyor.

Kesinlikle şans verilmeli

Sürekli yüzde 100 fındık ezmesi ararken, hiç beklemediğim yerde forumda buldum, sipariş geçtim heyecanlıyım bakalım :)
Güzel isabet olmuş. Şekersiz fındık ezmeleri tamamen çerezlik olarak satışını yaptığım fındıklardan %100 fındık olarak üretiyoruz. Umarım beğenirsiniz. Yarın kargoda olur 🙂

Bu arada son dönemde yediğim en güzel kavrulmuş fındık olabilir. Emeğinize sağlık.

İki farklı kavrulmuş fındığı yan yana koyduğumda tadından ziyade kokusuyla bile fark edebiliyor.

Kesinlikle şans verilmeli
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Satışını yaptığım fındıkları firmalar iç piyasaya genelde vermiyor. Direkt yurtdışı ihracat yapılıyor. İç piyasaya da genelde eski sezon ve alt kalite fındıklar kalıyor 🙂 O fark da bundan kaynaklanıyor.

Keyifli günlerde tüketmeniz dileğiyle.

Geri