BeanEngineer
Barista
KKP (Kahve Kulübü Partisi) Meclis Üyeleri
Kahve ek işimiz değil, tek işimiz.
Kahve ek işimiz değil, tek işimiz.
Bir sonraki buluşma için mangallı, ev bahçeli davetini düşündüm benSıkıntılı yazarlar buluştu kahve firmaları endişeli![]()
Dış Ses: @zebercet Bey kahveniz sanki çok yanmış.Bir sonraki buluşma için mangallı, ev bahçeli davetini düşündüm ben
Oradan bir konsept, youtube içeriği çıkarabiliriz bence.
Yemekteyiz gibi Kahvedeyiz programı,
Herkesin evine sırayla gider, demlediği kahveleri içer ve sunumlarını, çekirdeklerini yorumlar, puanlarız.
- @Eluna geisha seçimiyle beni şaşırttı ancak notalarda çilek olmaması bence seğmenler su ile demlediği için olabilir. Puanım 3
- @zebercet dantel oyasıyla kahvemi filtrelenir! o neydi öyle! Baristaların tatlı telaşı. Puanım 1
- @kahveanalisti resmen bim Kaave'den espresso yapmış. Böyle bir şey görmedim ama sunuma bayıldım. Puanım 2
Deli reyting, çılgın içerik.
Dış ses; @Eluna bey ninety plus juliettanın yanına doğal küflü deri tulum keçi peyniri mi ikram ettiniz?içten içe hepimiz en hamarat benim izliyoruz, kabul edelim.![]()
kim kimdir?
Kime göre soldaki.İlim kendini bilmektir
En soldaki geek benim.
Bu yaştan sonra sağ-sol çatışmasına mı gireceğiz. Sizin göreceniz nasıl istiyorsa öyle olsunKime göre soldaki.
Bize göre soldaki başka fotoğraftakilere göre soldaki başka.
Göreceli bir sol durumu sözkonusu.![]()
Haftaya Tetra Cebeci de dolu dolu bir şeyler mi yapsak ? Yeni bi kahve de var hem de rahat oluyoruz kapandıktan sonra.Yeni bir buluşma fikrini ortaya atalım, zaten 8 ay sürüyor buluşmak, ancak şekillenir detaylar![]()
@Ugurasilsoy bey bir ara Paper'da ağırlayalım demişti, acaba olur mu yine bir imkan?Haftaya Tetra Cebeci de dolu dolu bir şeyler mi yapsak ? Yeni bi kahve de var hem de rahat oluyoruz kapandıktan sonra.
Ya da yine Rubber falan da olabilir. Grandala da fena değil ama tabi bu mekanlarla önceden yer ayarlamak için konuşmak lazım.