haftaiçi akşam olabilir 6-7 den sonra.valla uyar ayarlayalım tarih ne diyelim arkadaşlar ?
haftaiçi akşam olabilir 6-7 den sonra.valla uyar ayarlayalım tarih ne diyelim arkadaşlar ?
Bu pazar çok yakın tarih diye haftaya pazar makul duruyor ancak çoğunluk kararı gerekiyor. Ancak tam katılım, yer ve tarih için ayrı bir konu açmak gerekiyor gibi.Akıllarda oluşan bir tarih var mı ,
Bu konu ilk açıldığı tarihte nişanım olduğu için gelemeyeceğimi söylemiştim. 11 Haziran Tarihin'de düğünüm var o tarihte olmaz bana geri kalan her tarihe uyabilirim.Bu pazar çok yakın tarih diye haftaya pazar makul duruyor ancak çoğunluk kararı gerekiyor. Ancak tam katılım, yer ve tarih için ayrı bir konu açmak gerekiyor gibi.
@kahveanalisti üstadın açtığı bu konu bayramdan öncesi için kurgulandığından, gelecek tarihte buluşma fikri tam algılanmamış olabilir.
Biz buluşana kadar sen nişanı-düğünü ve belki çocuğu bile yapacaksın o zamanBu konu ilk açıldığı tarihte nişanım olduğu için gelemeyeceğimi söylemiştim. 11 Haziran Tarihin'de düğünüm var o tarihte olmaz bana geri kalan her tarihe uyabilirim.
askerliği kaçtan hesaplıyorduk hocamBiz buluşana kadar sen nişanı-düğünü ve belki çocuğu bile yapacaksın o zaman
Askerlik bitti değil miBöyle giderse onu da aradan çıkarabiliriz
darbe marbe o nasıl söz öyle üstadım, silivriye yaz günü kar yağıyormuş. hatta kahvesi niteliksiz ve acı oluyormuş@Eluna hükümetten bir karar çıkmayacak. biz en iyisi sivil darbe yapalım. haftaya, hafta içi akşam planlayalım mı ne dersin. nasıl bir plan yapalım üstad?
biz de bir "köpüğü alınmış eşek sütü yağında kavrulmuş %16,6 kakao yağı içeren kuzu gömleği" tadını almayalım mı? bizim neyimiz eksik?Salı - Çarşamba - Perşembe 19:00 dan sonra ne dersen ben varım
yer olarakta @kaktus 'ün daha önce önerdiği bir yer vardı tunalı'da null'un çekirdeklerini demleyen. eğer menülerinde süper kolombia çekirdekleri varsa orası da olabilir
Yarışma çekirdekleri bunlar, vardır bi bildikleri ruhuyla hepsinin notlarını alırızköpüğü alınmış eşek sütü yağında kavrulmuş %16,6 kakao yağı içeren kuzu gömleği" tadını almayalım mı? bizim neyimiz eksik?
seçtim bile!biz de bir "köpüğü alınmış eşek sütü yağında kavrulmuş %16,6 kakao yağı içeren kuzu gömleği" tadını almayalım mı? bizim neyimiz eksik?
O zaman mekan işini @kaktus ün ellerine bırakıyoruz. Gün olarak salı diyelim mi?