• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

👯👩🏿‍🤝‍👨🏾Kahvekulubu.net Ankara Buluşmaları

Hafta içi akşam ya da hafta sonu olabilirse ben de dahil olmaya çalışırım.

Keşke Ankara'da olsam dedim kendi kendime. İyi sohbetler muhabbetler dilerim 🙂

Akıllarda oluşan bir tarih var mı ,
Bu pazar çok yakın tarih diye haftaya pazar makul duruyor ancak çoğunluk kararı gerekiyor. Ancak tam katılım, yer ve tarih için ayrı bir konu açmak gerekiyor gibi.

@kahveanalisti üstadın açtığı bu konu bayramdan öncesi için kurgulandığından, gelecek tarihte buluşma fikri tam algılanmamış olabilir.

Bu pazar çok yakın tarih diye haftaya pazar makul duruyor ancak çoğunluk kararı gerekiyor. Ancak tam katılım, yer ve tarih için ayrı bir konu açmak gerekiyor gibi.

@kahveanalisti üstadın açtığı bu konu bayramdan öncesi için kurgulandığından, gelecek tarihte buluşma fikri tam algılanmamış olabilir.
Bu konu ilk açıldığı tarihte nişanım olduğu için gelemeyeceğimi söylemiştim. 11 Haziran Tarihin'de düğünüm var o tarihte olmaz bana geri kalan her tarihe uyabilirim.

Bu konu ilk açıldığı tarihte nişanım olduğu için gelemeyeceğimi söylemiştim. 11 Haziran Tarihin'de düğünüm var o tarihte olmaz bana geri kalan her tarihe uyabilirim.
Biz buluşana kadar sen nişanı-düğünü ve belki çocuğu bile yapacaksın o zaman(:

Askerlik bitti değil mi(: Böyle giderse onu da aradan çıkarabiliriz

Bence hafta sonu daha rahat olur ama genel karara uyum sağlarım bende

@Eluna hükümetten bir karar çıkmayacak. biz en iyisi sivil darbe yapalım. haftaya, hafta içi akşam planlayalım mı ne dersin. nasıl bir plan yapalım üstad?

@Eluna hükümetten bir karar çıkmayacak. biz en iyisi sivil darbe yapalım. haftaya, hafta içi akşam planlayalım mı ne dersin. nasıl bir plan yapalım üstad?
darbe marbe o nasıl söz öyle üstadım, silivriye yaz günü kar yağıyormuş. hatta kahvesi niteliksiz ve acı oluyormuş😅 pazartesi ve cuma hariç her gün bana uyar, Perşembe olursa sadece biraz daha geç katılabilirim👍

Salı - Çarşamba - Perşembe 19:00 dan sonra ne dersen ben varım
yer olarakta @kaktus 'ün daha önce önerdiği bir yer vardı tunalı'da null'un çekirdeklerini demleyen. eğer menülerinde süper kolombia çekirdekleri varsa orası da olabilir

Salı - Çarşamba - Perşembe 19:00 dan sonra ne dersen ben varım
yer olarakta @kaktus 'ün daha önce önerdiği bir yer vardı tunalı'da null'un çekirdeklerini demleyen. eğer menülerinde süper kolombia çekirdekleri varsa orası da olabilir
biz de bir "köpüğü alınmış eşek sütü yağında kavrulmuş %16,6 kakao yağı içeren kuzu gömleği" tadını almayalım mı? bizim neyimiz eksik?
O zaman mekan işini @kaktus ün ellerine bırakıyoruz. Gün olarak salı diyelim mi?

köpüğü alınmış eşek sütü yağında kavrulmuş %16,6 kakao yağı içeren kuzu gömleği" tadını almayalım mı? bizim neyimiz eksik?
Yarışma çekirdekleri bunlar, vardır bi bildikleri ruhuyla hepsinin notlarını alırız(:

Salı bana çok tamam ✊

gün tamam o zaman.
Dostlar, romalılar,
Sevgili @zebercet ve @kaktus ile önümüzdeki salı (2 Ağustos) saat 19:00-19:30 civarı, minik bir Ankara buluşması gerçekleştireceğiz. Kah içeceğimiz kahvelerle damak çatlatıp gülecek, kah nolacak bu kahve piyasasının hali deyip dertleneceğiz. Teşrif etmek isteyen her forumdaşı bekleriz.

Not: Mekanı da kararlaştırınca buradan yazarız. Merkezi bir konum olur diye düşünüyorum.

Geri