CongoFather
Barista
Beklentim.
Eliot dairesi bana Hario Soğuk Demleme Sürahisi “Kırmızı” 246.75₺ YTD olacağını söylüyor.
Direnç noktasını 263.2₺ olarak alırsak...
Dripster 750ml hangi seviyeden döner?
Beklentim.
Eliot dairesi bana Hario Soğuk Demleme Sürahisi “Kırmızı” 246.75₺ YTD olacağını söylüyor.
Düşen trendi kırarsa üst kanalda epey bir yolu var ama tahtacı baskılıyorDripster 750ml hangi seviyeden döner?![]()
Arkadaşımız istemiş sizin için de bir çizgi çekelim ahshsh. Direnç noktasını %20, eliot dairesini %25 alıyorum.Dripster 750ml hangi seviyeden döner?![]()
Rossmann rubin, melittaSelamlar, cleverdripper için önereceğiniz filtre kağıdı var mı?
Ne zaman gelir açıklama/indirim/uygulama?Filtrelerde kampanyaya eklenecek arkadaşlar
Eklenecek03 filtreler dahil değil mi kapmanyaya
Kod ne zaman açıklanacak ya da açıklandı mı?Kampanya bu akşam 22:00 da başlayacak arkadaşlar.
Kampanya stok adedi tüm soğuk ürünleri için geçerli olup toplamda 50 Adet ile sınırlıdır. Yine bu kampanya da 19.06.2022 tarihi saat 24:00’a kadar geçerlidir.
Kampanya kapsamında alınacak ürünler 21 Haziran Salı günü tarihine kadar kargoya verilecektir.
İçeriği: 5 paket VCF-02-40W alımında indirim.
Kampanya stok adedi 400 Adet ile sınırlı olup 19.06.2022 tarihi saat 24:00’a kadar geçerlidir. 400 Adet tükendiğinde kampanya otomatik olarak sonlanacaktır.
Kampanya 22:00 da başlayacak.
Whatsapp gruplarında paylaşıldı. Size özel mesaj ile gönderdimKod ne zaman açıklanacak ya da açıklandı mı?
Beklentim.
40'lı biraz daha hızlı hocam. Birebir aynı filtrenin 40lı ve 100lüsü değil yani.Filtrelerdeki kampanyayı anlayamadım ben. 40'lıda ve 5 adet alınca %20 indirim. 2 adet 100'lü alınca %20'den daha uyguna gelmiyor mu?