01 ve 02 için farklı kupon kodları var sanırım yanlış kodu girdiniz“Bu kupon seçilen ürünler için geçerli değildir” hatası alıyorum. Kupon bitti mi acaba
Evet öyleymiş hocam01 ve 02 için farklı kupon kodları var sanırım yanlış kodu girdiniz
Şimdi denedim kupon çalışıyor. Sepete 5 adet eklemeniz gerekiyor.@NoDRaC Kod hala geçerli mi Hocam, denedim çalışmadı.
Hayırlı olsun arkadaşlarfazla para harcamayın pazartesi bir iki değişkeni çözebilirsem çok güzel bir proje geliyor
Şuanda 100lu pakette kahveler.net e özel indirim var. İstersen oraya da bir bak. Farklı indirimlerde mevcut.Kaçırmamak için alarm kurmuştum, o an işim olduğu için alarmı erteledim sonra da unuttum. Yine stoklara yetişemedik![]()
Teşekkürler ama 40'lı kutuyla 100'lü poşette olanlar aynı kalitede değil.Şuanda 100lu pakette kahveler.net e özel indirim var. İstersen oraya da bir bak. Farklı indirimlerde mevcut.
mutfaktaki yağ vs. de filtreye sıçrıyordur. mutlaka kapalı bir dolapta ve kilitli poşette saklayın.Filtre kağıtlarıyla ilgili genel bir sorum olacak, hario 40lı ile tecrübe ettiğim için ve ayrı konu açmamak için buraya yazıyorum.
Ben İzmirde denize yakın bir konumda oturuyorum, biraz nemli çevre var hava genel olarak nemli, evde de oluyor bu hava. Ben filtre kağıdını paket açık bir şekilde mutfakta tutuyorum, filtrede çok fazla tıkanma sorunu yaşadığımı fark ettim, öğütüm ayarını döküşü vs. değiştirsem de fayda etmedi. Yeni kutu açtığımda bu filtrede öyle bir problem olmadı. Nem ile ilgili bir problemden kaynaklı tıkanma yaşıyor olabilir miyim daha önce yaşayan oldu mu? Nasıl koruyabilirim eğer böyle bir şey varsa? (sonuçta kağıdı da ıslatıp kullandığımızdan biraz mantıksız geliyordu fakat yine de sormak istedim yeni kutuda problem yaşamayınca)
@Lorenzen arkadaşımın yorumuna katılıyorum ancak eklemek istediğim bir şey daha var. Hario 40'lılar da aynı parti numarası olsa bile paketler arasında performans farklılığı olabiliyor. Sonraki açtığınız paketlerde ya da bu son beğendiğiniz pakette durumu gözlemlemeye çalışabilirsiniz sizdeki de böyle bir durum olabilir mi diye.Filtre kağıtlarıyla ilgili genel bir sorum olacak, hario 40lı ile tecrübe ettiğim için ve ayrı konu açmamak için buraya yazıyorum.
Ben İzmirde denize yakın bir konumda oturuyorum, biraz nemli çevre var hava genel olarak nemli, evde de oluyor bu hava. Ben filtre kağıdını paket açık bir şekilde mutfakta tutuyorum, filtrede çok fazla tıkanma sorunu yaşadığımı fark ettim, öğütüm ayarını döküşü vs. değiştirsem de fayda etmedi. Yeni kutu açtığımda bu filtrede öyle bir problem olmadı. Nem ile ilgili bir problemden kaynaklı tıkanma yaşıyor olabilir miyim daha önce yaşayan oldu mu? Nasıl koruyabilirim eğer böyle bir şey varsa? (sonuçta kağıdı da ıslatıp kullandığımızdan biraz mantıksız geliyordu fakat yine de sormak istedim yeni kutuda problem yaşamayınca)