evet 4x100 oluyor.Tek sipariş verdiğinizde 4 adet 100er gram kahve sipariş etmiş oluyorsunuz.Değirmen yoksa v60 dediğinizde ona göre öğütüp kargolama yapacaklardır.Mümkünse şiddetle değirmen edinmenizi tavsiye ederim çok iyi kahve alsanız da öğütülmüş kahvenin aroması kısa sürede kaybolacaktır.Eğer vakum yapmazsanız bknz @KahveciningalaksirehberiLinki tıkladım "kahve kulübü özel 100" de v60 seçiyorum ve bu 4x100 mü oluyor yoksa benim bundan 4 adet mi sipariş vermem gerekiyor ?
Bir de arkadaşlar bende değirmen olmadığı için v60 dediğim zaman buna uygun çekilmiş olarak mı geliyor acaba ?
seçtiğiniz zaten 4x100 lük paket.Linki tıkladım "kahve kulübü özel 100" de v60 seçiyorum ve bu 4x100 mü oluyor yoksa benim bundan 4 adet mi sipariş vermem gerekiyor ?
Bir de arkadaşlar bende değirmen olmadığı için v60 dediğim zaman buna uygun çekilmiş olarak mı geliyor acaba ?
Ödeme yaparken kargo alıcıdan yazıyor. İlk mesajda kargo bedava denmiş?
Teşekkür ederimMerhaba, firma ile görüşüldü. AYRICA TÜM ALICILARIN DİKKATİNE! Fatura ve kargo üzerinde P.Ö. yazıyor. Peşin Ödeme işlemi gerçekleştirilmiştir. Kesinlikle kargo için herhangi bir ücret ödenmeyecektirHerhangi olumsuz bir durumda firma ile iletişime geçebilirsiniz.
Siparişi tamamlayamıyorum böyle bir hata alıyorum bu hatayı başka alan var mı?