• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
tek kişi tüketim sağladığım için hiç bir zaman 250 gr paketler alamıyorum. günde 1 bardak kahve içince doğal olarak kısa sürede bayatlama korkusu oluyor. bundan dolayı 4x100 gr siparişi verdim. :)

Siparişiniz Alınmıştır!

Merhaba,
Web sitemizden yaptığınız alışveriş için teşekkür ederiz. 11-03-2020 tarihinde b155e179 numaralı siparişinizin ödemesi alınmıştır.

Linki tıkladım "kahve kulübü özel 100" de v60 seçiyorum ve bu 4x100 mü oluyor yoksa benim bundan 4 adet mi sipariş vermem gerekiyor ?

Bir de arkadaşlar bende değirmen olmadığı için v60 dediğim zaman buna uygun çekilmiş olarak mı geliyor acaba ?

Linki tıkladım "kahve kulübü özel 100" de v60 seçiyorum ve bu 4x100 mü oluyor yoksa benim bundan 4 adet mi sipariş vermem gerekiyor ?

Bir de arkadaşlar bende değirmen olmadığı için v60 dediğim zaman buna uygun çekilmiş olarak mı geliyor acaba ?
evet 4x100 oluyor.Tek sipariş verdiğinizde 4 adet 100er gram kahve sipariş etmiş oluyorsunuz.Değirmen yoksa v60 dediğinizde ona göre öğütüp kargolama yapacaklardır.Mümkünse şiddetle değirmen edinmenizi tavsiye ederim çok iyi kahve alsanız da öğütülmüş kahvenin aroması kısa sürede kaybolacaktır.Eğer vakum yapmazsanız bknz @Kahveciningalaksirehberi :)

seçtiğiniz zaten 4x100 lük paket.
öğütüm derecesi olarak da V60 seçtiniz anlaşıla, V60 a göre öğütülmüş olarak yollanır size.

Teşekkür ederim cevaplar için 4x100 aldım bende
Sipariş No: 7091c77a

Sanırım yoğun talebe istinaden işlemler erkenden başlamış. Kargom 13’ünde yola çıkmış. Bilgilendirme yazısından 15’inden sonra kargolama başlayacağı ifade edilmişti. Bekliyoruz...

Ödeme yaparken kargo alıcıdan yazıyor. İlk mesajda kargo bedava denmiş?

Merhaba, firma ile görüşüldü. AYRICA TÜM ALICILARIN DİKKATİNE! Fatura ve kargo üzerinde P.Ö. yazıyor. Peşin Ödeme işlemi gerçekleştirilmiştir. Kesinlikle kargo için herhangi bir ücret ödenmeyecektir👍 Herhangi olumsuz bir durumda firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Daha önce buradan kettle ve ruanda almıştım.Kettlen uygun fiyatlı oluşu, kahvenin de iyi çıkması dolayısıyla hem de ücretli kargo olayı olmasından ötürü ben de 4x100 ve espresso harmanı sipariş ettim.Espresso harmanları ya da kavrumları 100 gramlık paketler halinde satılabilir.

Net rakam hesaplanmadı ama şu ana kadar toplam alım miktarı 60kg üzerine çıktı. Alımların yarın akşama kadar devam edeceğini düşünürsek 70kg ı zorlayabileceğimizi düşünüyorum.

Benimkiler ulaştı elime.Oldukça güzel paketlenmiş , etiketli valfli paketler ayrıca verilmiş , hediye olarak da bez çanta ve kartpostal konulmuş.
Umarım kahvelerden de sunum kadar memnun kalırım.Numaraların karşılığını tadım yapmadan öğrenebiliriz değil mi özelden?

Son düzenleme:
Güzellikler geldi. @cayisse @Hayzin Sizlerde İzmir’de misiniz yoksa?

Ekli dosyalar

• 26BB4EAE-502C-459D-A695-C244FF345E78.jpeg
    26BB4EAE-502C-459D-A695-C244FF345E78.jpeg
    79.9 KB · Görüntüleme: 23
Siparişi tamamlayamıyorum böyle bir hata alıyorum bu hatayı başka alan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200314_115453_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20200314_115453_com.opera.browser.jpg
    95.7 KB · Görüntüleme: 22
Geri