• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Mart Ayı Toplu Kahve Alımı

Hangi paketi satın aldınız?

• 4x100gr satın aldım

Oy: 86 57.3%
  • 4x250gr satın aldım

Oy: 33 22.0%
  • 2 adet 4x100gr satın aldım

Oy: 14 9.3%
  • Kahvem çok bu ay alım yapmayacağım

Oy: 17 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    150
Ben yorum yapmak için bekliyorum hala, zira probadorun boqueronu bir ayın sonunda buldu kendini, hatta son demleme çok güzeldi ben de yarım kg. Boqueron daha sipariş ettim. Kavrumun 10. gününde yeni çekirdeklerle yaptığım demlemede , mamma çekirdekleri gibi düz ve acımsı bitter yoğunluğu var idi. Bekleyip göreceğiz çekirdelikler de kendini bulmazsa böyle tatsız olurlarsa haklısınız, dediğiniz gibi yapmaya doğru evrileceğiz.
Merhaba, ben de yarım kilo boqueron siparişi geçtim. Probador'un belirli kargo veya kavrum tarihleri var mı? Kavrulup direkt gönderim mi yapılıyor yoksa stoklayıp mı gönderim yapıyorlar, bilginiz var mı?

Merhaba, ben de yarım kilo boqueron siparişi geçtim. Probador'un belirli kargo veya kavrum tarihleri var mı? Kavrulup direkt gönderim mi yapılıyor yoksa stoklayıp mı gönderim yapıyorlar, bilginiz var mı?
Kavrum yapıp bir gün dinlendirip ertesi gün kargoluyorlar ve degassing tarihini çekirdeğin bilgisine ekliyorlar. Paket elime geçtiğinde degassing tarihine daha bir hafta vardı. Çekirdek lezzetini 16. günde buldu. Şu anda Boqueron yudumlarken yazıyorum bunları :)

Kavrum yapıp bir gün dinlendirip ertesi gün kargoluyorlar ve degassing tarihini çekirdeğin bilgisine ekliyorlar. Paket elime geçtiğinde degassing tarihine daha bir hafta vardı. Çekirdek lezzetini 16. günde buldu. Şu anda Boqueron yudumlarken yazıyorum bunları :)
Çok teşekkürler :) O halde anladığım kadarıyla, espresso tükettiğim için elime ulaştıktan sonra yaklaşık 2 hafta bekletmem daha iyi olacak.

Çok teşekkürler :) O halde anladığım kadarıyla, espresso tükettiğim için elime ulaştıktan sonra yaklaşık 2 hafta bekletmem daha iyi olacak.
Meyvemsilik, tatlılık ve içim sonrası ağızda bıraktığı kalıcı tat nedeniyle bu yılın en beğendiğim , espresso olarak içenlerin de çok beğendiği bir çekirdek oldu. @AltayOzger yeni gelen diğer probador çekirdeklerini de almış ve beğenmiş ben de alacaktım, ama hasbean kargo fırsatı çıkınca almadım.

2 linkte hata verdi nasıl bakabilirim.
merhaba bu alım sayfası 2020 yılına ait güncel aylık alım sayfası bu linteki

Vay be 1 kg kahve 150 lira, şimdi 250 gram zor alıyoruz 🚬

Geri