• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Ağustos Ayı Birlikte Tadım Etkinliği CoffeeNutz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demleme Reçetesi:

Firma:
Coffee Nutz
Kahve: Etiyopya Keramo Gr.1 - Espresso Yorumu
Kavurma Tarihi: 11.08.2021
Demleme Metodu: Brikka 2 Cup (Mokapot)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Molent Pocket - 12 Click
Su Markası ve Sıcaklık: Kuzeyden & 75-80
Demleme Süresi: 3.30 - 4 dk
Tadım Notları: Pekmezimsi gövde direk hissediliyor

Bu yolculuklta çok zengin bir damağım ve tecrübem olmamasına rağmen ilk defa reçetedeki tadım notlarını direk aldım diyebilirim. Benim için çok yeni bir deneyim oldu. Tüm Coffenutz ekibine teşekkür ederim. :)

Firma: CoffeeNutz
Kahve: Burundi natural
Kavurma Tarihi: 11-08-2021
Demleme Metodu ve Süresi: Hario v60 2.20 saniye. 40 ml bloom. Kalanı 2 döküş. 1/15 oran
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Cmd 23 clik
Su Markası ve Sıcaklık: Buzdağı su 93 derece
Tadım Notları: Özellikle öğüttüktwn sonra mükemmel bir tatlı kokusu vardı. Ancak kahveyi içerken acı bitterimsi tad çok fazlaydı aromaların önüne geçti. Kahve miktarını biraz azaltacağım.

Kahve: Etiyopya hamasho washed
Demleme Metodu: Hario v60,
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: TM C2 20 klik
Su Markası ve Sıcaklık: Arıtma su 92-95 derece
Demleme Süresi: 4'05" (3 civarı bitirmeyi düşünüyordum)
Filtre: Hario dripper setten çıkan kulakçıklı 40 lı hario v60 02 filtre
Tadım Notları: Baharat ve limon hissediliyor, tadı çok yoğun, tekrar denemek isteyeceğim bir fincana ulaşamadım denemeye devam :)
İlave Notlar: @Ömer Aydın bey belirttiğiniz gibi süreyi 2.30 lara düşürüp tekrar deneyeceğim. @muhammedbrk bey sizin denemeler nasıl sonuçlandı?

30/450 60 gr 40 sn blooming sonrası parçalı 2 seferde bitirdim. blooming ve son seferde rao spin
fincandan keyif alamama sebebimizin filtre nedeniyle uzayan demleme sürem olduğunu düşünüyorum. Timemore c2 için klik tavsiyelerinizi alabilirim.

bende hamasho denemelik 15 gr vardı hocam bende sizin gibi baharat ve limonu hissettim ama bana pek hitap etmedi daha çok nensebo refisa ve guji gigasa naturel hoşuma gitti 250 gr olarak onlardan almayı planlıyorum şu an biraz sonra gedeb workayı deneyeceğim hocam bakalım o nasıl birde tavsiyem öncelikle tek kişilik demlemelere yoğunlaşın su oranı arttıkca düzgün bir sonuç almakta zorlaşıyor

bende hamasho denemelik 15 gr vardı hocam bende sizin gibi baharat ve limonu hissettim ama bana pek hitap etmedi daha çok nensebo refisa ve guji gigasa naturel hoşuma gitti 250 gr olarak onlardan almayı planlıyorum şu an biraz sonra gedeb workayı deneyeceğim hocam bakalım o nasıl birde tavsiyem öncelikle tek kişilik demlemelere yoğunlaşın su oranı arttıkca düzgün bir sonuç almakta zorlaşıyor
tavsiyeniz için teşekkürler hemen yarın dikkate alıyorum :D guji ve nensebo bendede mevcut sırayla deniyoruz bakalım

Kahve: Etiyopya hamasho washed
Demleme Metodu: Hario v60,
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: TM C2 20 klik
Su Markası ve Sıcaklık: Arıtma su 92-95 derece
Demleme Süresi: 4'05" (3 civarı bitirmeyi düşünüyordum)
Filtre: Hario dripper setten çıkan kulakçıklı 40 lı hario v60 02 filtre
Tadım Notları: Baharat ve limon hissediliyor, tadı çok yoğun, tekrar denemek isteyeceğim bir fincana ulaşamadım denemeye devam :)
İlave Notlar: @Ömer Aydın bey belirttiğiniz gibi süreyi 2.30 lara düşürüp tekrar deneyeceğim. @muhammedbrk bey sizin denemeler nasıl sonuçlandı?

30/450 60 gr 40 sn blooming sonrası parçalı 2 seferde bitirdim. blooming ve son seferde rao spin
fincandan keyif alamama sebebimizin filtre nedeniyle uzayan demleme sürem olduğunu düşünüyorum. Timemore c2 için klik tavsiyelerinizi alabilirim.
teşhisiniz doğru gibi duruyor. süreyi kısaltmak için kalına gitmeniz gerek (değirmen kliki sordunuz diye bu şekilde yazdım, başka nedenler de olabilir) ama eğer demlemeye yeni başladıysanız 30 gram yerine 15 gram ile demleme yapmanızı tavsiye ederim. yani tamamen aynı parametreleri kullanarak tek kişilik demleme yapabilirsiniz, ayrıca 30 gram kahve için 60 gram su ile yapılan blooming genelde yetersiz kalıyor. 30 gram demleyecekseniz 90-100 gram su ile blooming yapmanızı tavsiye ederim.

benim başlangıç için kullandığım reçete şu şekilde: 15 gram kahve 240 ml su. 40-45 ml ile blooming sonrası iki eşit döküş.
30. saniyede bloomingi tamamlarsanız eğer ilk döküşü 45-50. saniye arasında bitirip 15 saniye sonra ikinci döküşe başlıyorum. 1.05- 1.10 gibi son döküşü tamamlayıp 2.05-2.40 arası demlemenin sonlanmasını hedefliyorum. genelde son döküş sonrası küçük bir rao spin yapıyorum.
ben genelde bloomingi uzun tutmayı daha çok seviyorum, 45. saniyeye kadar beklediğim oluyor. afiyet olsun.

İki filtre seçeneği tercih etmiştim, biri Worka diğeri ise Refisa...
Kayıtlarıma göre Refisa'yı yalnızca bir kez denemişim, Worka ise 150 gr kadar kalmış. 06.08 kavrumlu Worka'yla ilgili demleme kayıtlarıma bakarak diyebilirim ki, bittere kolay kaçabilen bir çekirdek olduğu için 88-90 derece aralığını geçmemek gerekiyor. Öğütümü ise orta seviyelerde ve döküş sayısını da minimumda tutmak gerekiyor.
İdeal ve istenmeyen tatlardan azade, keyifli bir V60 demlemesi için, Cmd 22-24, 15-240 oranlı, 30 sn'lik 50 gr çiçeklenme + 190 gr orta debili tek döküşle, 88-90° suyla, 2.20 gibi bir zamanı hedeflemek gerekiyor.
Naçizane tavsiyelerimdir. :)
Omni kavrumun sanırım en kötü yanı bu, ben bir daha tercih edeceğimi düşünmüyorum. Kahveyi birazcık fazla çözdüğünüz zaman içilemez bir bitterlik geliyor.

Omni kavrumun sanırım en kötü yanı bu, ben bir daha tercih edeceğimi düşünmüyorum. Kahveyi birazcık fazla çözdüğünüz zaman içilemez bir bitterlik geliyor.
Merhaba, lütfen tek bir çekirdek ve bir kullanıcı yorumu nedeniyle "omni tercih etmeyeceğim." gibi kişisel tercihler oluşturmayın. İstenmeyen bitter tatlara neden olması muhtemel birçok sebep olabilir; sıcaklık, ince öğütüm, tozlu yapı, yanlış demleme ile sürenin uzaması gibi... Ben bu çekirdeğin ilgili kavrum günündeki versiyonunun sıcak su sevmediğini kendimce tahmin/tespit etmiş bulunuyorum ve kütüphaneye katkımı bu yönde yapıyorum ama çekirdekle ilgili başka kahveseverlerin yorumları da önemlidir, bu yorumları da bekleyin derim. Öte yandan sizin kararlarınıza en büyük etkiyi sizin deneyimlerinizin oluşturması çok daha sağlıklıdır.
Ayrıca omni kavrumun birçok çekirdek için iyi sonuç verebildiği ve çok beğenildiği yorumları da var.

Merhaba, lütfen tek bir çekirdek ve bir kullanıcı yorumu nedeniyle "omni tercih etmeyeceğim." gibi kişisel tercihler oluşturmayın. İstenmeyen bitter tatlara neden olması muhtemel birçok sebep olabilir; sıcaklık, ince öğütüm, tozlu yapı, yanlış demleme ile sürenin uzaması gibi... Ben bu çekirdeğin ilgili kavrum günündeki versiyonunun sıcak su sevmediğini kendimce tahmin/tespit etmiş bulunuyorum ve kütüphaneye katkımı bu yönde yapıyorum ama çekirdekle ilgili başka kahveseverlerin yorumları da önemlidir, bu yorumları da bekleyin derim. Öte yandan sizin kararlarınıza en büyük etkiyi sizin deneyimlerinizin oluşturması çok daha sağlıklıdır.
Ayrıca omni kavrumun birçok çekirdek için iyi sonuç verebildiği ve çok beğenildiği yorumları da var.

Selamlar,

Benimde farklı kavuruculardan omniroast kavrumlar ve farklı çekirdekler denedim.Kendimce oğlu espresso[fullcity] kavrumdan başkası yalan demiştim.Lakin CoffeeNutz ile tanıştıktan sonra omniroast'a bakış açım değişti.Sevgili Ömer Aydın'ın espresso yorumları olmasına karşın ben hala denemediğim çekirdekleri omniroast kavrumlarını sipariş veriyorum.Ben bir mokapot demleyicisiyim yani pour over yöntemlere göre üzerinde oynayabileceğim parametreler daha kısıtlı lakin pour over demleyicisinide mutlu kılanın bu parametreler üzerinde oynamak olduğunu düşünüyorum.Yani sevgili @CoFFeePaTh ın dediği gibi parametreler üzerinde oynayarak işin zevkine varabilir ve farklı kavrum yöntemlerinde tecrübeler edinmiş olursunuz.

Nick'in kendimce anlamından yola çıkarak acı yok ise kahve yok.Yani yaptığınız denemelerde bitter tatlar almazsanız sizi daha iyisini bulma yönünde motive edecek bir kaynak olmaz.Ne kadar uğraşır ne kadar acı çekerseniz o kadar iyiye ulaşma hevesiniz ve şevkiniz artar.Uğraşın onu ekleyin bunu çıkartın,demlemekten ve kahveyi yudumlamaktan zevk alın :=))

Demleme Reçetesi:

Firma:
Coffee Nutz
Kahve: Worka Espresso Yorumu
Kavurma Tarihi: 13.08.2021
Demleme Metodu:
Espresso
Oran: 1. Deneme14/30 2. Deneme 15/35
Değirmen ve Öğütüm Ayarı:
1 Deneme Cmd Red 13 2. Deneme Cmd Red 12
Su Markası ve Sıcaklık:
1. Deneme Hayat Şekerpınarı 2. Deneme Sırma Şekerpınarı
Demleme Süresi:
5 sn + 30 sn
Tadım Notları:
Tatlı, Yoğun baharat, karamel, meyvemsi, yüksek asiditeli, dolgun gövdeli
İlave Notlar:
Merhaba, birkaç mesaj önce çekirdekle ilgili ekşilik sorunum vardı, ne yaparsam yapayım giderememiş ve önerilere açık olduğumu belirterek mesajı sonlandırmıştım.
Ömer Bey sonraki kavramlardan denemem için yolladı. Bu sabah zilin çalmasıyla uyandım; kargoyu aldığım gibi ilk denememi yaptım.
Uyku mahmurluğuyla yaptığım tadımda, ekşilikten eser yoktu, damağa vuran yoğun bir asidite, yüksek gövde, karamelimsi tatlılık, geriden gelen meyvemsilik...
2. denemede biraz daha inceye gidip oranı artırdım, yine çok keyifli, biraz daha tatlı bir sonuç elde ettim.
Bu haliyle espressoya çok yakışan bir kavruma sahip olduğunu düşünüyorum. :)
20210819_123922.jpg

Kahve: Etiyopya Bombe (Natural)
Kavurma Tarihi: 26.07.21
Demleme Metodu: V60
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Perfetto Drip:5
Su Markası ve Sıcaklık: Sırma 93'
Demleme Süresi: 2'30''
Tadım Notları: Erik, çiçeksi, tatlı, dengeli.

Reçete: 15/240, 50g 40sn blooming, tek parça döküş sonda çok ufak rao spin.

İlave notlar: 2. demlememde tadım notlarını yakaladım, epey keyifli bir fincan ortaya çıktı. Dengeli ve tatlı bir kahve aynı zamanda damağı dolduran yoğun bir yapısı var. Soğudukça asidite artmıyor aksine kahve daha da yumuşak ve tatlı bir hal alıyor. Üzerine söylenecek pek fazla bir şey yok, tavsiye edilir.
Önemli bir not:

Dün aynı parametreler ile 2 demeleme yaptım, iki demleme arasında ki tek fark suydu. Bir demlemede Sırma su diğer demelemede Pınar (Madran) su kullandım. Sırma su kullandığım demleme çok daha meyvemsi, dengeli ve tadım notları yakalanan bir fincanken Pınar su ile yaptığım demleme ise aftertaste'de bitterlik olan, meyvemsiliğin olmadığı daha tatlı ve çiçeksi bir fincandı.

Kahve: Nensebo Refisa
Kavurma Tarihi: 13.08.2021
Demleme Metodu: V60 Timemore Crystal Eye, 16/240, 60-60-60-60 dört parçalı döküş.
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante 23 klik
Su Markası ve Sıcaklık: Buzdağı 93 derece
Demleme Süresi: 2.45
Filtre: Hario 40'lı
Tadım Notları: Hafif bitter, yüksek asidite, çikolata, baharatımsı.
İlave Notlar: Kahveler dün elime ulaştı. İlk çekirdek, ilk deneyim. Kahvenin öğütülmüş kuru hali, baharatsı kokuları çağrıştırdı. Demlenmiş haliyle ananas ve ahududuya dair pek bir şey alamadım. Bu reçeteyi revize etmem gerekecek orası belli. Yüksek beklentiyle demlemiştim ama pek keyif vermedi. Neyse, ilk demlemenin günahı olmaz :) demleme aşamalarını fotoğraflamıştım, buraya iliştiriyorum.
C624065F-8B8B-489C-8A40-BA184B3C11FF.jpegBBE08B05-5E1C-4D67-BEB6-975F51D040A2.jpeg4DCCA424-05BD-4E31-8F67-47517E1341E1.jpeg

Kahve: Etiyopya West Arsi Nensebo Refisa Gr.1
Kavurma Tarihi: 06-08-2021
Demleme Metodu: Kalita wave - 185
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Jx-pro 3.4
Su Markası ve Sıcaklık: Buzdağı damacana su , 90~92 derece
Firma Tadım Notları: Ananas suyu, ahududu, çikolata, kadifemsi doku, temiz bitiş

20 gr. Kahve , 320 ml. su. 50 ml. ilk döküş ve 30 sn. blooming süresi sonrası 2 (135 - 135) parçalı döküş ile demlemeyi bitirdim, acılık veya ekşilik yok fakat bu kahveyi ben sevmedim daha çok beni rahatsız eden baharatımsı tatlar aldım veya baskın olarak bu tatlara benzettim, geriden gelen buna eşlik edecek, uyum sağlayacak bir tat alamadım, öğütüm kalınlıklarını değiştirerek yaptığım denemelerde, incelttiğimde acılık, kalınlaştırdığımda ekşilik olduğundan yukarıda belirttiğim 3.4'ün ideal öğütüm kalınlığı olduğunu düşünüyorum. Coffeenutz'un ilk kez beğenmediğim bir kahvesi oldu, cleverlede yaptığım denemelerde de benzer sonucu aldım, kavrum herzaman olduğu gibi çok başarılı ve homojen sadece benim damak tadıma uygun değil fakat işin ilginç yanı eşim ve oğlum çok beğendi , artık onlar için demleyeceğim.🙂

Galiba bir tek ben baharatımsı tadlar alamadım ,😁 birde kahve/su oranını 1:14 yaparak 250 ml çift döküş deneyin tm 19 click kullandım ben

Ben de ilk demlemeleri bugün yaptım. İlk dikkatimi çeken nokta, kahveler 11.08 kavrumlu olmalarına rağmen hala inanılmaz bir gaz çıkışı var. Daha önce 8 gün beklettiğim hiçbir kahvenin blooming esnasında bu kadar kabardığını hatırlamıyorum. Bu özellikle Nensebo Refisa için geçerli. Worka için @CoFFeePaTh'ın tavsiyesine uyarak daha düşük derece ve blooming + tek döküş yaptım. Gayet güzel bir fincan oldu. Doğal işlenmiş kahvelerde az döküş ve kısa demleme süreleri bende de genelde güzel sonuçlar veriyor. Meyve, çiçek, hafif bir karamel notası, belki öğütüme veya yine sıcaklığa bağlı çok çok hafif bir bitterlik ama genel anlamda beğendim. Nensebo Refisa'yı Kalita ile demledim. Tatlı bir kahve ama aromalar inanılmaz arkaplanda kaldı. Bir ihtimal olarak bahsettiğim fazla gaz çıkışı aklıma takıldı, dolayısıyla haftaya yapacağım denemeler biraz daha sağlıklı sonuçlara varmamı sağlayacak gibi duruyor. Bununla beraber Kalita'da da çok iyi sonuç vermiyor olabilir, denemek lazım. Son olarak Burundi Honey Processed'i Clever ile klasik Hoffmann tarifini kullanarak demledim. Kavrum gözüme nispeten biraz daha koyu gözüksede 94 derece su ile iyi diyebileceğim bir fincan çıktı. Üstünde kırmızı meyve yazıpta bir türlü barışamadığım bazı kahvelerin aksine içimi epey keyifli geldi. Belki burada yazılanlardan da etkilenmiş olabilirim ama her halükarda vişne tarzı çok hoş bir aroma mevcut. Soğudukça tatlılık arttı. Arkadan arkaya gelen hafif de bir asiditesi var. Aromalar ayarında gibi, çok yoğun olmaması itibariyle her gün içilebilecek bir kahve hissiyatı verdi. Bununla beraber gaz çıkışı bunda da beklediğimden fazlaydı. 3-5 güne bu kahveleri demlemek ve güzel fincanlar almak çok daha kolay hale gelecektir diye düşünüyorum.

# hamasho ve keramo için..
# reçete worka için de çalışıyor, tatlı ama diğer kahvelerin gerisinde kaldı, idare eder diyebilirim..
Demleme Reçetesi: (güncellendi)

Kahve: hamasho, keramo, worka
Kavurma Tarihi: 04.08.2021
Demleme Metodu: v60 immersion, önce 250 gr su-15 gr kahve ekleyip hafif karıştır
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: cmd 24 klik, (hamasho 22 klik)
Su Markası ve Sıcaklık: nestle veya rioba, 93-95 derece
Demleme Süresi: 02.15 veya 02.30 switch aç damak zevkine göre, demleme bitişi 03.00 // tds: 1.36 // ey: %19.21
Tadım Notları: hamasho narenciye, tatlı / keramo tarçın, baharatsı, tatlı / worka çilek, tatlı

İlave Notlar: worka için güncelleme eklemek istedim, biraz zamana ihtiyacı olan bir çekirdek. 04.08 kavrumu 15.gün itibariyle muazzam.. şeftaliden ziyade çileğe yakın bir aroma hissettim, nullun workasını hafiften anımsattı diyebilirim.. tatlı ve çok keyifli bir içimi var, gövdesi yüksek ve aftertaste uzun..

istediğim sonuca ulaşamadığım tek çekirdek shantawene şu ana dek..

Son düzenleme:
Firma:CoffeeNutz
Demleme Ekipmanı:Bialetti Venüs 10 Cup[Mokapot]
Değirmen:1ZPresso JX PRO
Öğütüm Derecesi:2 Tam Tur[20]
Çekirdek Miktarı: 50 Gram
Çekirdek:Etiyopya West Arsi Nensebo Refisa GR1
İşleme:Natural
Kavrum Tarihi:04/08/2021
Su Sıcaklığı:85°C - 87°C

Demleme Notları;

Ocakğın en küçük gözünde en harlı ile en kısık arasında demlemeyi başlatarak ilk kahve hazneye düştükten sonra en kısıka alarak su kahve renginden beyaza döndükten kısa bir süre sonra soğuk su dolu kaba mokapot'u oturtarak demlemeyi sonlandırdım.

Tadım Notları;
Çekirdek ile ilgili yorumlarıma geçmeden önce söylemek istediğim bir kaç husus var.Konu çekirdeği toplu alım öncesi temin etmiştim.Gövdesi ile lezzeti ile beni gerçekten çok mutlu eden bir çekirdek oldu.Bu nedenle toplu alım ile verdiğim ilk siparişe konu çekirdeği hemen ekledim.Toplu alımda genellikle insanların aklında acaba kavrumlar toplu alım öncesindeki kadar homojen ve turarlı olur mu.Bugün itibari ile toplu alım ile temin ettiğim paketi açtım.Zipte yada valfte herhangi bir sorun yaşamadım.Kavrumun homojenliği ve tutarlılığı tıpkı toplu alım öncesinde olduğu gibi son derece harikulade.Öğüttüğüm kahveyi kahve haznesine aktarırken koklamaya doyamıyorum.Yine her bir yudumda çekirdeğe aşık oldum.Elinize emeğinize sağlık sevgili @Ömer Aydın

Lakin merak ettiğim bir hususta yok değil.Kuru kokusu,demlendikten sonraki kokusu ve lezzeti bu kadar güzel olan bir çekirdeğin aftertaste'i neden düşük/kısa süreli olur?Demlerken ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum?

Selamlar, bu ayın kahvelerini daha yeni sipariş edeceğim. Mutlaka al dediğiniz kahveler var mı?

Selamlar @Ufuk

Denediğim çekirdekler için konuşayım ve kaçırma diyebileceğim;

Nensebo Refisa
Guji Gigesa Natural
Burundi Kayanza Honey

Bir mokapot demleyicisi olduğumuda ayrıca belirtmek isterim.

Bugüne kadar 5x100'lük siparişimden 3 ünü bitirdim. bitirdiklerim Etiyopya Bombe Wet, Etiyopya Guji Dry ve Burundi Kayanza Honey oldu. Açıkçası en beğendiğim çekirdek 15 gramlık hediye gelen Guji Gigesa Naturaldi :) Tadım notlarına net bir şekilde ulaşabildiğim oldukça keyifli bir çekirdekti. 100 gramlık paketlerden tüketip en memnun kaldığım çekirdek ise Burundi Kayanza Honey oldu. Oldukça hafif ve keyifli bir içimi vardı. Fiyatının da diğer çekirdeklere göre uygun olması tekrar alınabilirlik açısından beni memnun etti. Guji dry da keza güzeldi ancak Natural kadar keyif alamadım. Tükettiğim son çekirdek ise Bombe Wet oldu. Bu çekirdekten ne yaptıysam istediğim sonucu çıkartamadım. Clever dripper, Chemex 3 cups ve v60 ile demlemeler yaptım. Arkadan gelen ve tam olarak tanımlayamadığım bir tat vardı ancak tadım notlarının yakınından bile geçemedim. Belki 250 gram almış olsam biraz daha deneyerek daha iyi bir sonuca ulaşma şansım olabilirdi ama paket bitti bile :) Acaba ben mi hata yaptım yoksa kavurumla alakalı bir şanssızlık mı oldu bilemiyorum. 4 Ağustos kavurumlu Bombe'den olumlu yorumlar gelirse ben demleyememişim demektir :)

Genel olarak bu ayki alım etkinliğinden memnun kaldığımı ifade etmek isterim. Worka ve Nensebo ile kalan günleri geçirip indirimler bitmeden tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum :)

Geri