• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gesha'yı Bozdoğan Madran ile Demledim 93 derecede bal dök yala öyle söyliyim ateş ediyor.

Kahvelerim geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım daha nicelerini gerçekleştirmek nasip olur.

Benim kahvelerim de bugün elime ulaştı. Alıma birlikte katıldığımız @coffeebeansantalya ’ya, kahveleri harika ekmekleriyle birlikte Antalya’dan Denizli’ye ulaştıran @Metehan ‘a ve alımda emeği geçen diğer tüm Kahve Kulübü üyelerine teşekkür ederim. 🙂

E6E4257F-2897-4F47-B86E-3278F2A07472.jpegCEC97279-E4E6-42FE-AADB-1F394FA03512.jpeg

Coffea circulor kayfelerini içiyoruz tatlı tatlı miss gibi şimdi kara kara düşünüyorum bunlar bitince yerlilere nasıl dönücez diye tekrar :D Yaktın bizi Ivica Amca :D

Dün ben 2-3 porsiyon vakum yaparken buna benzer şey çıktı, taş diye düşündüm ancak biraz zorlamayla ezildi. Sizinki sert bir taş mıydı yoksa parçalanabilecek bir cisim miydi?

Pek taşa benzemiyor. Ezmeyi denediniz mi? Yine de kahve çekirdeği dışında başka bir cisim ise çok can sıkıcı. Firmaya yazdınız mı?

Şimdi ezmeyi denedim. Çekiç ile kırdım. İlgili fotograflar ekte. Biraz daha yakın çekmeye çalıştım. Benim taş olduğundan konusunda şüphem yoktu ama tavsiyeleriniz neticesinde kırarakta daha çok emin oldum. Fotografta çok belli olmuyor olabilir.

IMG_3001.JPGIMG_8478.JPGIMG_7700.JPG

Şimdi ezmeyi denedim. Çekiç ile kırdım. İlgili fotograflar ekte. Biraz daha yakın çekmeye çalıştım. Benim taş olduğundan konusunda şüphem yoktu ama tavsiyeleriniz neticesinde kırarakta daha çok emin oldum. Fotografta çok belli olmuyor olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 5957Ekli dosyayı görüntüle 5958Ekli dosyayı görüntüle 5959
Bunun taş olduğuna şüphe yokmuş gerçekten. Benden çıkanı ben elimle ezebilmiştim. Geçmiş olsun iyi ki fark etmişsiniz.

Ben de Uganda çekirdeğini comandandete espresso için öğüttüm, 2 senedir comandanteyi zorlayan bu derece sert bir çekirdeğe rastlamadım. Çekerken çok çok zorladı.

Ben de Uganda çekirdeğini comandandete espresso için öğüttüm, 2 senedir comandanteyi zorlayan bu derece sert bir çekirdeğe rastlamadım. Çekerken çok çok zorladı.
Uganda o kadar sert değil ya siz sert çekirdek görmemişiniz akideşle :D

Bu denli kavuruculardan ve nitelikli insanlardan dahi alışveriş yaptığımızda bile taş çıkabiliyor. Enteresan bir durum gerçekten. Ne olursa olsun temkinli olmakta fayda var demek ki. Bu olumsuzları bir yana bıraktıgımızda ise kahveleri cidden kokusundan damakta bitişine kadar çok başarılı.

Son anda @Sungur hocamla kahve arkadaşı olduk. :)

Nereden başlamalı?

Ekli dosyalar

• 7F8280B6-58F8-4729-89F0-DC6CF78751B1.jpeg
    7F8280B6-58F8-4729-89F0-DC6CF78751B1.jpeg
    112.3 KB · Görüntüleme: 69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri