• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ivica"nın ,:1:1:1 recetesinde önerdiği commandante klik sayısı v60 için biraz fazla değil mi sizce de?
Click başlangıç noktası söylendiği gibi 28 yalnız tarif daha çok süreye odaklı, bir sonraki döküş gelmeden kahve yatağından su tamamen çekilecek ve toplam süre 3 dakika olacak şekilde inceliği ayarlamanız lazım. Dolayısı ile öğütüm kalınlığına takılmayın.

benimki kartal dağıtımda duruyor 7 kasım'dan beri. Bugün arayıp soracağım bir sorun mu var diye

Benimkide acibademde duruyor 7'sinden beri atasehire bekliyorum
Paketi hala dağıtım merkezlerinde bekleyen arkdaşlar için şu fotoğrafı paylaşmak istiyorum:
124893698_800985040462591_8383896288158936613_n.jpg

Benim paketim de günlerce PTT Kıraç Dağıtım Merkezi'nde bekledi. Torba giriş kaydı yapıldı olarak görünüyordu. Bunun üzerine şubeyle iletişime geçmeye çalıştım ancak tabii ki telefonlara cevap veren olmadı. Daha sonra 444 1 788 numaralı müşteri hizmetlerini aradım, telefondaki görevli paketin bu merkezde olduğunu ancak gidip almak istersem teslimatın oradaki "memurun insiyatifinde" olduğunu bildirdi. Yani memur uğraşmak istemezse elin boş dönersin demek istedi kibarca.
Pazartesi günü saat 13.20de dağıtım merkezine gittim, 13.30a kadar öğle molasındaymışlar, memur bey 13.45 gibi teşrif etti. Bu sırada kapı önünde devasa bir kuyruk oluştu. Bir de sabahtan gelip de kargosu bulunamayanlar vardı.
Fotoğrafta da görüleceği gibi ortalık ana baba günü ve bu tabii ki bu buzdağının görünen kısmı, bunun 5-6 katı bir alan ve bir üst kat daha var. Tüm bu karmaşanın içinde evrak işlerini yapmak, ödemeyi almak ve gidip paketi bulmakla görevli sadece bir memur var. Paketinizi bulmak için en baştaki raftan göz ile tarama yapmaya başlıyor, barkod okuyuculu ya da gönderi numaralarına göre tasnif edilmiş bir sistem yok. 20 dakikalık ilk taramada paketimi bulamadığı için kendisini yardım edip 25 dakikalık ikinci taramada üst katta beraber bulduk paketi. Bu arada sabah gelip paketi bulunamayan insanlar da içeride kendi paketlerini arıyordu.
Kısacası benim gittiğim dağıtım merkezinde durum buydu, diğerlerinin de üç aşağı beş yukarı aynı olacağını düşünüyorum. Yeterli zamanınız ve sabrınız varsa gidip teslim almanızı öneririm. Memurun pes edeceği anlarda "Ama içinde gıda var, siz teslim edene kadar bozulur, yazık günah değil mi?", "Ben buraya kadar gelmişken alayım, siz de bir daha uğraşmamış olursunuz" gibi argümanlar kullanmanızı tavsiye ederim, işe yarıyor :)

Ben de acıbadem'den gidip kendim teslim aldım, gidince gördüm ki paket bana ertesi gün de gelebilirmiş, bir ay sonra da. Kaotik bir otam.

Bu alımda İstanbul'daki kahve dükkanına misafir çekirdek niyetine almış olan bir yer var mı biliyor musunuz?

20201109_205741.jpgPaketler dün elime ulaştı.Sevgili kahve arkadaşım @fottoguz sağolsun benimle paylaştı bu canları.Bir önceki Muttley alımında pttkargonun azizliğine uğramış,saatlerce o leş depoda tulumlarımı giyip arama kurtarma çalışmalarına katılmama rağmen bulunamayan paketim 10 -12 gün sonra anca bulunabilmişti.Çookda beğendiğim söylenemezdi çekirdekleri (bunda covidin damak tadımı tahrişi de etkili olabilir:))ama Circulor ben başkayım dedi :) Emeği geçen herkese buradan teşekkür ederim.Sayenizde damaklar şenlendi 🙏🏾

Alım için emeği geçen herkese teşekkürler. Katılmasam da 1'er demlemelik fırsatım oldu(@coffeebeansantalya teşekkür ederim tekrardan).

Cambalache pek hoşuma gitmedi, yanık lastiği anımsatan bir kokusu vardı. Uganda ise tam tersi çok beğendim. Geisha için özel anın gelmesini bekliyorum :D

Arkadaşlar kahveler için verim aldığınız hazır su markası var ise paylaşırmısınız ?

Bende onu kullanıyorum fakat bu çekirdekler için az mineral vs. önerdikleri için acaba daha iyi bir su olabilir mi diye düşündüm.
Bir tek gesha özel ve az bir çekirdek olduğu en yumuşak sularda demledim ama diğer çekirdekleri @mimds 'in paylaşımında da gördükten sonra daha sert sularda denedim ve güzel sonuçlar aldım. Sert ve yumuşak diyorum ancak hepsi peaktan aldığım sular. KH hep ideal aralıklarda yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri