• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Ben bunu kullanıyorum.
Bu da güzel fakat ben @onurcoskun hocamında tavsiyesi ile aşağıdaki ürünü sipariş ettim. Zira bugün bir kaç mobilyacı gezdim, bu ürünü kaça yaparsın dedim. 7500 den aşağı yapan çıkmadı. Bir kişi 5 bin dedi ama o da ben bu kadar kalın malzeme kullanmam ama dedi :)

Bu da güzel fakat ben @onurcoskun hocamında tavsiyesi ile aşağıdaki ürünü sipariş ettim. Zira bugün bir kaç mobilyacı gezdim, bu ürünü kaça yaparsın dedim. 7500 den aşağı yapan çıkmadı. Bir kişi 5 bin dedi ama o da ben bu kadar kalın malzeme kullanmam ama dedi :)

Keyifle kullanacağınız bir kahve barınız oldu kendim memnunum diye demiyorum çok güzel ve kullanışlı bir dolaptır. Hayırlı olsun efendim. ☺️

bu da benden :)

Ekli dosyalar

• IMG_9739.jpeg
    IMG_9739.jpeg
    314.1 KB · Görüntüleme: 174
Keyifle kullanacağınız bir kahve barınız oldu kendim memnunum diye demiyorum çok güzel ve kullanışlı bir dolaptır. Hayırlı olsun efendim. ☺️
IKEA Arvato Lojistik firması aracılığıyla gönderecek sanırım. Umarım zarar görmeden elime ulaşır. Bunu almışken elle kurmak olmaz dedim bir de Einstein marka vidalama aleti de aldım

IKEA Arvato Lojistik firması aracılığıyla gönderecek sanırım. Umarım zarar görmeden elime ulaşır. Bunu almışken elle kurmak olmaz dedim bir de Einstein marka vidalama aleti de aldım
Evet Arvato getiriyor. Bölgeye bağlı olarak kargoya verildikten sonra 4-5 günde geliyor ürün. Kargo görevlisi eve kadar kendisi taşımıştı bizde ürünleri. 2-3 parça şeklinde geliyor olması lazım. Vidalama seti mantıklı çünkü özellikle menteşe yerleri hassas el ile vidalamada kayabilir. Arka tarafta kontraplak kısmında üstten 20 cm kadar açık var bu sizi yanıltmasın. Bu ürün esasında bir bulaşık tezgahı olarak üretildiği için orayı boş bırakmışlar. Biz açık kalmasını tercih ettik. Altta tencere vs gibi geniş ve ağır malzemeler olunca sığma sürecini kolaylaştırıyor diye dokunmadık. İsterseniz muşamba, kontraplak veya başka bir şeyle kapatabilirsiniz ben kahve çuvalı koymayı düşünüyordum bir türlü vakit bulamadım şimdi de içi dolu malum oynatmıyorum çünkü gerçekten ağır bir malzemesi var.

Evet Arvato getiriyor. Bölgeye bağlı olarak kargoya verildikten sonra 4-5 günde geliyor ürün. Kargo görevlisi eve kadar kendisi taşımıştı bizde ürünleri. 2-3 parça şeklinde geliyor olması lazım. Vidalama seti mantıklı çünkü özellikle menteşe yerleri hassas el ile vidalamada kayabilir. Arka tarafta kontraplak kısmında üstten 20 cm kadar açık var bu sizi yanıltmasın. Bu ürün esasında bir bulaşık tezgahı olarak üretildiği için orayı boş bırakmışlar. Biz açık kalmasını tercih ettik. Altta tencere vs gibi geniş ve ağır malzemeler olunca sığma sürecini kolaylaştırıyor diye dokunmadık. İsterseniz muşamba, kontraplak veya başka bir şeyle kapatabilirsiniz ben kahve çuvalı koymayı düşünüyordum bir türlü vakit bulamadım şimdi de içi dolu malum oynatmıyorum çünkü gerçekten ağır bir malzemesi var.
Dağıtıma çıkarıldığı gün mesaj geliyor sanırım, değil mi? Evde kimse yok mecburen işten izin almam gerekecek gelecek mesaja göre.

Evet mesaj geliyor.
Şikayet var sitesinde çok fazla şikayet var. Dağıtıma çıkarıyorlar ama evde olduğumuz halde evde yok diye mesaj bırakıyorlar gibi bir çok şikayet var. Ya da kendilerine teslim edildiği halde 10-15 gündür teslim edilmedi gibi şikayetlerde var. Umarım şu işi sorunsuz hallederim. Doğal gelip 2-3 düzenleme ile kahve köşemi hazır edince buradan paylaşırım

Şikayet var sitesinde çok fazla şikayet var. Dağıtıma çıkarıyorlar ama evde olduğumuz halde evde yok diye mesaj bırakıyorlar gibi bir çok şikayet var. Ya da kendilerine teslim edildiği halde 10-15 gündür teslim edilmedi gibi şikayetlerde var. Umarım şu işi sorunsuz hallederim. Doğal gelip 2-3 düzenleme ile kahve köşemi hazır edince buradan paylaşırım
Her şeyle ilgili şikayet var internette hocam umarım sorunsuz gelir merak etmeyin.

Umarım sorunsuz teslim alırsınız hayırlısı ile :)

Bu arada bugün ilk defa latte yapmak için süt çubuğunu kullandım ve gerçekten kullandığım eski makine bu işi yapamıyormuş. Biraz çaba ve pratik ile latte artta kendimi ilerleteceğim. Eski makine de sütü yoğun olmayan bildiğim sütlü kahve içiyormuşum. Ama Profitec ile bildiğin krema gibi yoğun bir kahve tükettim. Tabi kahvem kalmadığı için Bim'den Moliendo marka kahveyi aldım. Sütle idare edecek klasik bir espresso tadımı var. Bu arada yeni gelecek dolaba sadece kahve ile ilgili ekipmanlarımı koyunca diğer mutfak dolaplarında da bayağı yer açılacak. Zira 2-3 raf komple kahve ekipmanları ve fincanlara ait şu an

Selamlar, makineleri koyduğumuz bu dolapların tezgahlarına cam kestirmek makineler için herhangi bir sorun yaratır mı?

Ortalık biraz dağınık, görünen ekipmanların bir kısmı ile benim demleme alanım. 😉
IMG_9117.jpeg

Hayırlı olsun hocam

Geri