• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin İdeal Su

Ben normalde maden suyu normal suya eklemiyorum ama Kipa ppm düşük diye denemelik yaptım mineralli su ekledim

Peki Nestle değil hangi su var mı öyle bir su kahve için ?
Ben ya daha önce tavsiye ettiğim mineralleri Kipa suya eklemenizi ya da bulabilirseniz buzdağı su kullanmanızı tavsiye ederim.

Alternatif olarak, kavurucuların kullandığı suyu öğrenerek ona göre demlemenizi de tavsiye edebilirim. Tabi bu kavurucunun kullandığı suyu biliyor olmasını gerektirir. Geçende oldukça beğenilen bir kavurucuya sordum, cevaben ilk taktırırken yaptırmışlar da bulmaları lazımmış da yakın zamanda da yaptırmayı düşünüyorlarmış falan filan böyle cevaplar da halen verebiliyorlar.

Ben ya daha önce tavsiye ettiğim mineralleri Kipa suya eklemenizi ya da bulabilirseniz buzdağı su kullanmanızı tavsiye ederim.

Alternatif olarak, kavurucuların kullandığı suyu öğrenerek ona göre demlemenizi de tavsiye edebilirim. Tabi bu kavurucunun kullandığı suyu biliyor olmasını gerektirir. Geçende oldukça beğenilen bir kavurucuya sordum, cevaben ilk taktırırken yaptırmışlar da bulmaları lazımmış da yakın zamanda da yaptırmayı düşünüyorlarmış falan filan böyle cevaplar da halen verebiliyorlar.

Buzdağı sularda tutarsız tda ppm değerleri olmasından dolayı Nestle ye geçmiştim aslında bazen 45 bazen 70 çıkıyor aldığım suya göre Kipa mineral daha mantıklı geldi

Şubeleri çoktur muhtemelen :)

Paket suları burada yazıyor muyduk bilmiyorum ama belirtmeden geçmek istemedim: Kahve için ideal su var ya, işte o Erikli değilmiş. Kahveleri underextract bırakıyor, hiç memnun kalamadım. Buzdağı'na devam şimdilik.

Paket suları burada yazıyor muyduk bilmiyorum ama belirtmeden geçmek istemedim: Kahve için ideal su var ya, işte o Erikli değilmiş. Kahveleri underextract bırakıyor, hiç memnun kalamadım. Buzdağı'na devam şimdilik.
Pınar Madran Denemenizi Tavsiye Ederim. Ege Bölgesindeyseniz Bozdağan Madran'da deneyebilirsiniz aynı kaynaktan çekiyor sayılırlar suyu.

Erikli mavi kapak ile gri kapak arasında bence çok fark var mavi kapak daha iyi mesela şahsen erikliyi buzdağına tercih ederim en azından her şişesi tutarlı ppm veriyor

vakti zamaninda eriklinin degerlerini incelemistim, su anda hatirlamiyorum ama pH inin oldukca yuksek olmasi lazim. tutarli olsa da, ekstra islemeden eriklinin ideal sonuclar verecegini sanmiyorum.

Geri