• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Arome specials kadehini deneyen oldu mu? Malt viski kadehiyle arasında kaldım hangisini alacağıma karar veremedim.
Malt Viski Kadehi güzel, 2 tane var bende. Diğer bardak yeni eklenmiş sanırım.

Son düzenleme:
Konyak ve viski bardakları ile sadece soğuk kahve mi içiliyor, sıcak filtre kahve için kullanışlı mı?

Konyak ve viski bardakları ile sadece soğuk kahve mi içiliyor, sıcak filtre kahve için kullanışlı mı?
Hepsi için kullanılır. O kahveyi nasıl hissetmek istediğin ile alakalı olarak değişir.

Elimizde bardak için belli materyaller var; cam, seramik ve porselen. Bunlardan hiçbiri kahve ile etkileşime girmediği için tadı değiştirmez ama bizim tadı algılayışımızı değiştirir. Bu tamamen elimizle ve dudağımızla materyale yaptığımız temas ile alakalı. Misal dışı sırlanmamış bir porselen veya seramikten kahve içtiğimizde texture olarak daha pütürlü, topraksı bir şey içtiğimiz hissine kapılabiliriz. Talep gören espresso bardakları sırlı, kalın ve porselendir, ağız kısımları oldukça oval olur. Bu bir tesadüf mü? İçilen espressonun daha kremamsı, yağ gibi hissedilmesine sebep olur. Cam pardaklarda ağzın inceliği ve materyalin yoğunluğuna yapılan temas daha asidik, meyvemsi bir hissiyata yol açar. O yüzden elde çeşitli türevlerde bardak bulundurmakta fayda var.

Merhaba, bu link de bulunduğunuz şehire göre arayabilirsiniz. Ben Ankara Antares'den aldım.
Siz (orijinal Libbey Duratuff Gibraltar / Cortado (140 ml) bardağı 65 tl.) yazınca bir an onun için şaşırdım - sanırım bu Porland bardağını kastediyorsunuz.

Son düzenleme:
Bunun fiyatı daha makul gibi, ben beyazını aldım. Severek kullanıyorum.
gloire-kaff-espresso-fincani-75cc-goikaf01esp-f-bonna-porselen.jpg

kaff-espresso-fincani-75cc-kaf01esp-f-bonna-porselen.jpg

Bir de bu var aynı sitede:
BNC01ESP-F.jpg

Bir süredir Ember Mug kullanıyorum. Aşırı memnun kaldım. Ucuz alternatifleri nasıldır bilmem ama bilgisayar başı çalışanlar için çok güzel oluyor. Fakat bu 30 dolar muhabbetinden sonra amazon üzerinde görememeye başladım. Bulması biraz zor olabilir. Zwilling çift cam viski serisi ile birlikte favorim oldu.

V60 ve soğuk kahve için bir çok farklı bardakta deneme yaptım, geldiğim nokta: ağzı ve tabanı dar olmayan cam bardakların hepsi iyi sonuç veriyor, isimilendirme marka bazında değişiyor(su bardağı, kokteyl bardağı, viski bardağı). Örnek olarak şu şekilde Cam Bardak

Geri