• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

Şu bardaktan bir tane satan yok ülkede yav, Paşabahçe'si, Kütahya Porselen'i, Karaca'sı vs. kimse de üretmiyor. En son ben de dayanamayıp sipariş geçtim Amazon'dan.

Aslında var, 1.5 yıl önce bir arkadaş Ankara'da Kütahya Porselen mağazasından whatsapp grubumuza özel baskılı 100 adet espresso fincanı yaptırmıştı, fincanlar kalın duvarlıydı ve kaliteliydi, en önemlisi baskılı 1 adet fincan ve tabağına 45 lira gibi cüzi bir para ödemiştik.

Ekli dosyalar

• IMG_7951.jpeg
    IMG_7951.jpeg
    119.7 KB · Görüntüleme: 248
Aslında var, 1.5 yıl önce bir arkadaş Ankara'da Kütahya Porselen mağazasından whatsapp grubumuza özel baskılı 100 adet espresso fincanı yaptırmıştı, fincanlar kalın duvarlıydı ve kaliteliydi, en önemlisi baskılı 1 adet fincan ve tabağına 45 lira gibi cüzi bir para ödemiştik.
Piyasada yok sanırım bu fincanlar. Aslında forum için yine yapılsa, uygun fiyata baya alan olur. Ben 10 tane alırım mesela 🙂

Piyasada yok sanırım bu fincanlar. Aslında forum için yine yapılsa, uygun fiyata baya alan olur. Ben 10 tane alırım mesela 🙂
Bulan varsa çok iyi olur aslında. Ben de dahil olurum.

Dün Paşabahçe'yi gezdim. İçerde onlarca bardak var fakat kahve içen az gibi nitelikli kahve deneyimini baz almış bir tane ürün yok içerde. Bir server, bardaklar yan ürünler yapmak bu kadar zor olmamalı. Piyasaya çok uzaklar.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2024-05-22 10.38.25.png
    Ekran Resmi 2024-05-22 10.38.25.png
    324.8 KB · Görüntüleme: 211

Arkadaş tesadüfen Ankara'daki Kütahya Porselen mağazasında gezerken bulmuştu, dileyen olursa özelden numarasını veririm kendisine sorabilirsiniz Ankara'daki hangi mağazadan aldığını, bu tarz fincanlar kırılmaya hassas olduğundan haliyle internet satışı olmayabiliyor, bende 4 adet var, ağırlık olarak Nuova Point ile benzer ağırlıkta, toplu fincan alım işleri zor olabilir ama yakınlardaki Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Arkadaş tesadüfen Ankara'daki Kütahya Porselen mağazasında gezerken bulmuştu, dileyen olursa özelden numarasını veririm kendisine sorabilirsiniz Ankara'daki hangi mağazadan aldığını, bu tarz fincanlar kırılmaya hassas olduğundan haliyle internet satışı olmayabiliyor, bende 4 adet var, ağırlık olarak Nuova Point ile benzer ağırlıkta, toplu fincan alım işleri zor olabilir ama yakınlardaki Kütahya Porselen mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Hocam siz hangi mağaza olduğunu arkadaşındanızdan öğrenip buraya yazsanız olur mu? 😅 Mağazayı biraz darlayalım belki bir güzellik yaparlar.

Soğukta da sıcakta da çift cidarlı kullanıyorum ben. Özellikle soğuk kahve içerken hem daha soğuk kalıyor hem terleme yapmıyor. Diğer türlü bardağın altından şapır şupur su akıyor hiç hoş olmuyor.

Uzun zamandır güzel bir Copita tadım kadehi bakıyordum, tesadüfen karşıma bu site çıktı. Alırken siteyi bilmediğimden biraz tereddüte düştüysem de epey memnunum. Kendi çapımda sahip olduğum üst seviye kahveleri bu bardakla tüketiyorum. Zaten maksimum 200 ml alabiliyor.
@coffeewizard35 sağ olsun. Artık yeni ve güzel bardaklarım var. :)

WhatsApp Görsel 2024-05-25 saat 20.06.55_2312d83b.jpg

Amazonda gezerken denk geldim, çok hoşuma gitti. Büyük markalarımız var ama genelde daha janjanlı ürünler ön planda, bu tarz sade ürünler neden üretmiyorlar ki. Belki de ülkemizde az olduğu için de bana çekici geliyor olabilir bilmiyorum.

VIVA scandinavia Çay Fincanı

Ekli dosyalar

• dddd.png
    dddd.png
    268.4 KB · Görüntüleme: 134
1719418822885.jpeg

Arome specials kadehini deneyen oldu mu? Malt viski kadehiyle arasında kaldım hangisini alacağıma karar veremedim.

Geri