Makaan
Barista
- İsim
- İhsan
Daha fazla
- İsim
- İhsan
Bende de Kruve EQ espresso bardağı var. Uzur süredir kullanııyorum çok ok memnunum. Daha yakın zamanda filtre için de Avensi set aldım.dün değerli bir forum üyemizden Kruve EQ glasses bardak edindim. Uzun zamandır arıyordum bu bardakları. Yaklaşık 1 senedir zwilling çift cidarlı bardak kullanıyordum. Bilemiyorum belki psikolojik olabilir ama bardaklar işin rengini hatrı sayılır şekilde değiştirdi. Demlemiş olduğum kahveyi ikiye bölerek excite ve ınspıre bardaklara doldurdum. Hadi olayın heyecanına kapılmışım diyerek eşime aynı kahveyi iki bardakta denettim. İkisi birbirinden farklı dedi. Bende tattığımda cidden öyleydi![]()
Bence ihtiyaç için yapılmayan keyif için yapılan tün duyu olaylarında hitabın içinde hedef duyudan farklı diğerlerinin de olması gerekiyor.
Bu açından sunum önemli olsa da tat farkı yarattığına ben inanmıyorum. KEyif farkı yarattığı doğru, şık elinizi yakmayan, kolayca soğumayan, içeceğinizi şeyin önemini vurgular bir bardak keyfi arttırıyor. Hatta dokunma hissi bile. Ama tat... bence hayır. Kolay swirling yapısı ile kokuları daha çok açığa çıkarıyor alabilir ama bunu zaten diğer bardaklarda da elle yaptığınızı varsayıyorum.
Sözün özü, güle güle kullanın güzel bir bardak almışsınız. Tat farkı yaratıyorsa ne mutlu paranızın bu anlamda da karşılığını almışsınızdır ama kör deney yapmanız, örnek sayısını çoğaltmanız daha isabetli sonuç verir.