• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçin Bardak Seçimi

dün değerli bir forum üyemizden Kruve EQ glasses bardak edindim. Uzun zamandır arıyordum bu bardakları. Yaklaşık 1 senedir zwilling çift cidarlı bardak kullanıyordum. Bilemiyorum belki psikolojik olabilir ama bardaklar işin rengini hatrı sayılır şekilde değiştirdi. Demlemiş olduğum kahveyi ikiye bölerek excite ve ınspıre bardaklara doldurdum. Hadi olayın heyecanına kapılmışım diyerek eşime aynı kahveyi iki bardakta denettim. İkisi birbirinden farklı dedi. Bende tattığımda cidden öyleydi 🙂
Bende de Kruve EQ espresso bardağı var. Uzur süredir kullanııyorum çok ok memnunum. Daha yakın zamanda filtre için de Avensi set aldım.
Bence ihtiyaç için yapılmayan keyif için yapılan tün duyu olaylarında hitabın içinde hedef duyudan farklı diğerlerinin de olması gerekiyor.
Bu açından sunum önemli olsa da tat farkı yarattığına ben inanmıyorum. KEyif farkı yarattığı doğru, şık elinizi yakmayan, kolayca soğumayan, içeceğinizi şeyin önemini vurgular bir bardak keyfi arttırıyor. Hatta dokunma hissi bile. Ama tat... bence hayır. Kolay swirling yapısı ile kokuları daha çok açığa çıkarıyor alabilir ama bunu zaten diğer bardaklarda da elle yaptığınızı varsayıyorum.
Sözün özü, güle güle kullanın güzel bir bardak almışsınız. Tat farkı yaratıyorsa ne mutlu paranızın bu anlamda da karşılığını almışsınızdır ama kör deney yapmanız, örnek sayısını çoğaltmanız daha isabetli sonuç verir.

dün değerli bir forum üyemizden Kruve EQ glasses bardak edindim. Uzun zamandır arıyordum bu bardakları. Yaklaşık 1 senedir zwilling çift cidarlı bardak kullanıyordum. Bilemiyorum belki psikolojik olabilir ama bardaklar işin rengini hatrı sayılır şekilde değiştirdi. Demlemiş olduğum kahveyi ikiye bölerek excite ve ınspıre bardaklara doldurdum. Hadi olayın heyecanına kapılmışım diyerek eşime aynı kahveyi iki bardakta denettim. İkisi birbirinden farklı dedi. Bende tattığımda cidden öyleydi 🙂
Ne güzel mis gibi bir gider kalemi daha hayırlı olsun o zaman bize.

Icosa Avensi setle içiyorum filtre demlemelerimi. Ergonomi, tutuş, hissiyat, işçilik ve kaliteye söylenecek söz yok. Ama aromalar havada uçuşmuyor 😃 Alırken de böyle bir beklentim yoktu zaten.

İyi kahve her bardakta iyidir. Bu tip bardaklar işin diğer kısmı yani keyif, görsel vs. için alınacaksa alınmalı. İyi kahveyi tamamlayıcı unsur olarak ki bu da önemli benim için. Ama Rio Minas çekirdeği Geisha yapan bardak maalesef yok😃

Şunu deneyen var mı?

Şunu deneyen var mı?
Gayet şık, yok mu kullanan?

Gayet şık, yok mu kullanan?
Ben indirim kuponu ile direkt mağazadan almıştım. Eve geldiğimde içten çatlak olduğunu fark ettim ama iadeye uğraşmak istemedim. Bu haliyle de şimdilik içerde buhar sorunu yok lakin kalitesi çok iyi değil. Farklı bilindik markalı çift cidarlı bardak kullandiysanız onlardan bir tık altta kalır. Klasik 15/250 demlememde dudak payı neredeyse kalmayacak kadar dolu oluyor bilgi olsun diye paylaşayım.

bir süredir kendimi tutuyorum, ne kadar dayanırım bilmiyorum 🫶
sepya server ile güzel ikili olurlar da, işte da'sı getirtmesi tuzlu biraz :D

Şunu deneyen var mı?

Güzel görünüyor, mağazasında görmemiştim bu ürünü.

Filtre kahve için önerdiğiniz bardak var mı?

Ben cam bardakları seviyorum. Genelde viski bardaklarını kullanıyorum. İkeanın bardaklarına bakabilisiniz. Çok hesaplı ürünler adet olarak fazla alacaksanız.

Ek olarak paşabahçe mağazasına bir bakın derim. Bazı ürünleri çok iyi, siteden anlaşılmıyor ve sitede yok olan ürünler de var.

Nude Glass viski bardakları da çok şık genelde.

bir süredir kendimi tutuyorum, ne kadar dayanırım bilmiyorum 🫶
sepya server ile güzel ikili olurlar da, işte da'sı getirtmesi tuzlu biraz :D

Çok güzeller.

Arkadaşlar selam. Bu zwilling bardakların dayanıklılık durumu nedir acaba? Normal şartlarda bardak düşüren kıran bir insan değilim ama sakındığımız göze çöp batacak olursa zwilling arkadaşımız dünden kırılmaya razı olur mu 😄

avensi ön satış kickstarter

Avensi Wave yeni bardaklar için ön satış linki ben geçen ödeme yapıp aldım arkadaşlar isteyenler bir göz atsın.

Ön satışı parayla 1 dolar karşılığı açtılar. Altta yer alan alım için öngörülen kargoda 17$.

69+17 = 86 $ Ağustos gibi göndereceğiz diyorlar 35 olsun diyelim Ağustosta Dolar Kuru 3010 TL'ye geliyor kargosuyla. hadi bir %30 gümrük vergisi ekleyelim 700 Lira gümrük vergisi binebilir en az 3710 TL total tutar oluyor 4 bardak + 4 bardak tutacağı. kısacası bardak başına 1000 TL'ye geliyor.

1709044479371.png1709044181040.png

Son düzenleme:
Selamlar, kruve bardaklarını nasıl temin edebilirim? Kendi sitesinden alınca geliyor mu? Gümrükte sorun olur mu? Türkiye'de satan oluyor mu? Amazon.com/de/it vs üzerinden alınabiliyor mu?

Selamlar, kruve bardaklarını nasıl temin edebilirim? Kendi sitesinden alınca geliyor mu? Gümrükte sorun olur mu? Türkiye'de satan oluyor mu? Amazon.com/de/it vs üzerinden alınabiliyor mu?
Selam. Kendi sitesinden temin edebilirsiniz. Gümrükte belli bir meblağı geçmeyince sıkıntı olmuyor sanırım 150€. 2-3 hafta içinde geliyor.

Selam. Kendi sitesinden temin edebilirsiniz. Gümrükte belli bir meblağı geçmeyince sıkıntı olmuyor sanırım 150€. 2-3 hafta içinde geliyor.
Ya beni korkutan şey; gümrükteki vergi. Birkaç ay önce benks firmasının sitesinden birkaç tane kılıf aldım. İndirimle 70 küsür dolara geldi. Firma bizim gümrüğün durumunu bildiği için kutu üzerine 8 dolar yazmış. Ancak gümrüktekiler tahminim 80dolardan vergi çıkarmış bana. 800 küsür vergi ödedim. O nedenle gümrük konusunda biraz çekiniyorum.

Simax Latte bardağı arayan varsa en uygun fiyat. (699 TL)

Latte ve latte art için uygun, Acme fiyatında olmayan porselen bardak önerisi olan var mı?

Zwilling bardağı çok güzel bu arada hem latte hem de V60 için.

Filtre kahve için bu bardakları kullanıyorum genelde. Latte, cappucino içinse bu fincanlar çok güzel

Ekli dosyalar

• IMG_20240514_190210.jpg
    IMG_20240514_190210.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20240514_190159.jpg
    IMG_20240514_190159.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20240514_190151.jpg
    IMG_20240514_190151.jpg
    54.7 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20240514_190147.jpg
    IMG_20240514_190147.jpg