• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farkılılık denir? Tadım yaptınız mı her ikisi için de
Öncekini deneyemedim ama yenisinin tat profilini çıkardım, eski yorumlarla alakası yok. Kokuda meyvemsi olsa da tatta baharat kakao ağırlıklı, üzerinde Etiyopya yazmasa Afrika olduğu anlaşılamayacak bir çekirdek... Kör tadım yapsam Amerika-Sumatra blendi derdim.

Biraz önce dayanamayıp 5.günde paketi açtım ve v60 demledim. 60+60+60+60 şeklinde bitiş 3:05'ti.

Evet çok iyi bir izlenim yok şuanda. Ama bi 3-5 gün daha bekledikten sonra tekrar deneyip yorumlamak lazım :)

Biraz önce ben de sayfasında bu paylaşımı okuyordum. Güzel hareketler bunlar benim gibi uzak kıta kahvelerini sevenler için. 👏👏

Uganda Sipi Falls kahvesini denedim.
1/20 200 gr tek döküş aşırı yavaş yatağa müdahale yok.
Filtre hario hollanda
2 dk demleme bitiş
Değirmen arzum 35 tık bazen tıkııırt ediyor ama : )) ( öğütüm homojen olmadığından kalın sayılır ilk yudumda oluşan acılığı referans alıyorum .)
Acılık veya çözünmeme durumunda sadece değirmen ayarı değiştiriyorum.
SU 1. deneme çeşme 200 ppm
2. deneme uludağ premium
Su sıcaklığı kaynadıktan sonra hemen
At origin tarifi gibi.
1. denemede çeşme suyu ile tatlı limon aroması çok hafifti hemen asidite çok uzaklarda ve hafif tatlı sade bir kahve çıktı. Asiditesi olmayınca sıradandı renk cümbüşü yoktu.
2. Sonra uludağ denedim. İlk yudum şekerli tatlı limon aroması vurdu çok sağlamdı.Bahçemizde yetiştiğinden dolayı aromasını bilirim. Ortalara doğru asidite patladı doruklarda sonlara doğru aşırı tatlılık şekerli su mübarek (şekerli bişey tüketmediğimden fazlaydı.)

Kahve iyiydi valla

Akşama kochere ve las mercedes uludağ ile devam. Uludağ 1 lt vardı ona yakın 5 lt pınar uludağ aldım . Pınar gökçedağ değerleri yüksekti.

Burda bildiklerini esirgemeyen editörlerimize ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Paylaşılan bilgiler ışıgında çok keyifli bir hobi sahibi oldum.

@Beytbaba Dün Türk Kahvesi ile ilgili önemli bir konu işlendi. Bu sırada nitelikli bir harmandan bahsedildi. Bu harmanı paylaşabilir misiniz? Şu an sitenizde Türk Kahvesi için hangi çekirdekleri tavsiye edersiniz?

Bu üçlü sanırım henüz çıkmadı değil mi satışa? Sitede rastlayamadım ama?
Honduras Pozo Azul
El Salvador Las Delicias
Nicaragua Un Regalo de Dios

@Beytbaba Dün Türk Kahvesi ile ilgili önemli bir konu işlendi. Bu sırada nitelikli bir harmandan bahsedildi. Bu harmanı paylaşabilir misiniz? Şu an sitenizde Türk Kahvesi için hangi çekirdekleri tavsiye edersiniz?
Merhabalar. Sitemizde standart türk kahvesi satışı bulunmamaktadır. Nitelikli türk kahvesi için Şerif Hoca; Brazil Fazenda Sertaozinho ve Ethiopia Ana Sora kahvelerimizin harmanın türk kahvesi için oldukça uygun olduğunu belirtti. Dilerseniz bir adet 250 grm brezilya kahvesi siparişinizi verin (anasoraya oranla daha uygun) not kısmında nitelikli türk kahvesi harmanı olduğunu belirtirseniz biz burada sizler için harmanlayalım.

Bu üçlü sanırım henüz çıkmadı değil mi satışa? Sitede rastlayamadım ama?
Honduras Pozo Azul
El Salvador Las Delicias
Nicaragua Un Regalo de Dios
Şubat ayı içerisinde satışa çıkacak kahvelerimiz. Şu anda kahvelerimizi en iyi haline getirebilmek adına profil çalışmalarımız ve kahve materyalleri hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Merhabalar. Sitemizde standart türk kahvesi satışı bulunmamaktadır. Nitelikli türk kahvesi için Şerif Hoca; Brazil Fazenda Sertaozinho ve Ethiopia Ana Sora kahvelerimizin harmanın türk kahvesi için oldukça uygun olduğunu belirtti. Dilerseniz bir adet 250 grm brezilya kahvesi siparişinizi verin (anasoraya oranla daha uygun) not kısmında nitelikli türk kahvesi harmanı olduğunu belirtirseniz biz burada sizler için harmanlayalım.
Teşekkür ederim, yeni çekirdeklerin yanında böyle bir harman sipariş edeceğim.

Geri