• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar. Sitemizde standart türk kahvesi satışı bulunmamaktadır. Nitelikli türk kahvesi için Şerif Hoca; Brazil Fazenda Sertaozinho ve Ethiopia Ana Sora kahvelerimizin harmanın türk kahvesi için oldukça uygun olduğunu belirtti. Dilerseniz bir adet 250 grm brezilya kahvesi siparişinizi verin (anasoraya oranla daha uygun) not kısmında nitelikli türk kahvesi harmanı olduğunu belirtirseniz biz burada sizler için harmanlayalım.
bu denemeye değer bak, not aldım bunu, ilk siparişe eklemeyi unutmam umarım..

Ben evde hem ana sorayı hem de kochereyi denedim gayet gidiyor ikisi de Türk kahvesine.

Herkese Günaydın. Bugün sadece kar yağışı başlamadı! :)

Bu sabah merakla beklenen yeni kahvelerimizin de satışı başladı. 🙏

Kahveleri denemeniz için iki ayrı tadım paketi oluşturduk. Kahveler hakkında yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

Tadım Paketleri İçin Tıklayınız

Espresso için yeni gelen kahvelerden hangilerini önerebilirsiniz?
Anasora espresso'da çok başarılı sonuç vermişti. Yeni gelen üç kahvede için de espresso profili oluşturup denemelerini yaptık. (y) Dilediğiniz kahveyi seçebilirsiniz.

4x100 tadım setinde ana sorayı espresso için kavurmanız mümkün mü nereye not yazmamız lazım ?
Maalesef tadim paketlerinde sadece filtre kavrumumuz mevcut. Espresso icin 250 grm tek paket secenegini tercih edebilirsiniz.

@Beytbaba Sitedeki paket görselleriyle bize gelecek paketler aynı mı şu anda? Paketler zipli mi art
250 grm paketlerimiz üretiliyor zipli hali. parti parti tamamlanıp sevkine başlanıyor. önümüzdeki hafta ortasından itibaren yeni paketlerden göndermeyi planlıyoruz. Şuan sadece 100 grm paketlerimiz zipli.

şu elimdekileri bitireyim merakla bekliyorum yenileri.

An itibarıyla el salvador ve nikaragua kahvelerini sipariş ettim. Teşekkürler @Beytbaba emeğinize sağlık.

Geri