• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün demlediğim Ana sora önceki alımdaki kahvelerde ciddi farklıydı. bilmiyorum belki sudan (Peak Water 4) kaynaklı bir durumda ama önceki kahvenin tatlılığı bu kahvede çok az. pembe sakız tadı bariz ama meyvemsi tatlar çok gelmedi. yarın da pınar su ile denicem.
Merhaba, 25 Aralık espresso kavrumla ilgili deneyimim kakao, baharat ağırlıklı. Kesinlikle meyvemsi değil. Şerif Beye de instagramdan bilgi verdim kontrol edeceğini iletti. Bugün döner sanırım. Üzerinde yazan notalarla pek alakası yok.

Merhaba, 25 Aralık espresso kavrumla ilgili deneyimim kakao, baharat ağırlıklı. Kesinlikle meyvemsi değil. Şerif Beye de instagramdan bilgi verdim kontrol edeceğini iletti. Bugün döner sanırım. Üzerinde yazan notalarla pek alakası yok.
Filtre Kavrumuda aynı Farklı 2 Demleme denedim. Notaların hiçbirini yakalayamadım. Tamamen Kakao ve Baharat tatlarından oluşan asiditesiz gövdesiz bir kahve elde ediyorum Ana Soradan.

Filtre Kavrumuda aynı Farklı 2 Demleme denedim. Notaların hiçbirini yakalayamadım. Tamamen Kakao ve Baharat tatlarından oluşan asiditesiz gövdesiz bir kahve elde ediyorum Ana Soradan.
Tarçın... En yoğun tarçın tadı geliyor. Bilmem katılır mısınız ?

Tarçın... En yoğun tarçın tadı geliyor. Bilmem katılır mısınız ?
Evet Tarçın Çok Yoğun bu kahve KF nin Sattıgı Etiyopya Kochereye benziyor acaba Ana Sora diye Kochere mi yolladılar diye bi tereddüt ettim hatta :D

Ana Sora'yı Timemore C2 18 de hafif tıkanmalar olduğundan 19-20 kliklerde Nestle su ile 1.16~ oranında demledim, kesinlikle keyifli kahve ama sanki bir şeyler eksik kalıyor fincanda. Belki de yorumlar beklentimi yükseltti bilmiyorum ama daha canlı bir fincan beklemiştim 😅 Pek fazla yorum da yok kulüp üyelerinin çoğu sanırım şubat alımını bekliyor 🤔

28 şubat kavrumlu ana sora bende de hiç iyi sonuç vermedi. Biraz daha bekleyeceğim ama hiç umudum yok. Beklediğim gibi değil bile diyemiyorum o durumda.

Bu Seneki Ana Sora Tırt Akideşler geçen seneki kahveyle alakası yok ondan çok beklenti içine girmeyin :D

Geçen seneki Ana Sora'yı içmedim. Tırt derken kötü bir kahve mi yoksa yine güzel ama geçen seneki kadar güzel mi değil? :D
geçen seneki kahve öyle güzel ve tatlıydı ki herkesin damağında kaldı tadı.
bu hasad maalesef aynı tatlılıkta değil.

geçen seneki kahve öyle güzel ve tatlıydı ki herkesin damağında kaldı tadı.
bu hasad maalesef aynı tatlılıkta değil.
Şimdi Anasora’nın geçen yılki Anasora gibi tatlı olmaması kötü olmuş. Çok kişi yeni hasatı bekliyordu. Tedarikçi mi değişik acaba. Künyelerde tedarikçi bilgisi de mutlaka verilmeli. Hangi Anasora, hangi Limu, hangi Adado çekirdeği anlayalım.

Son düzenleme:
Geri