• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu mersedes e baktım da coffferemdekine çok benziyor.Ama biri fermentssyon yapılmış biri yapılmamış galiba ve farklı çiftlik.Bilen biri aydınlatabilir mi? Cofferemdekinu sevmiştim de ona benzerse denemek isterim.Ama kavrum konusunda da çekincelerim var.Acaba birebir şeref bey mi kavuruyor ? Yeni gelen bazı kahvlerde hasat yazmasına ragmen bazılarında yazmıyor bunu da belirtelim

Ben de bu finca las mercedes i merak ediyorum epeydir. Yanına bir de rio verde ekleme düşüncem var ama bi türlü fırsat olmadı.
Rio Verde var bende. Keyifli ama düz bir Brezilya... Burunda çok güzel ama damakta kayısı bayağı baskın.

Hepimizin beklediği tadını unutamadığımız hala buzluklarda kenarda köşede kalmış olan gelmek üzere :)

Hepimizin beklediği tadını unutamadığımız hala buzluklarda kenarda köşede kalmış olan gelmek üzere :)
Haftaya yeni hasadıyla beraber geliyormuş 🤘🏻
2 haftaya 3 yeni kahve (2si aneyrobik fermente )
gelecek dedi Şerif hoca.

Espresso kavrumunu keyifle içtiğim bir markadır. Mercedes'i deneme fırsatım oldu. Çok şaşırtmadı ancak hoşuma da gitti. Keyifli içimler dilerim ^^.

Haftaya yeni hasadıyla beraber geliyormuş 🤘🏻
2 haftaya 3 yeni kahve (2si aneyrobik fermente )
gelecek dedi Şerif hoca.
ocak ayı toplu alımının kazananı belli oldu. forumda olmazsa da benim gönlümde kazandı şimdiden. bütçeyi oluşturalım bakalım.

ocak ayı toplu alımının kazananı belli oldu. forumda olmazsa da benim gönlümde kazandı şimdiden. bütçeyi oluşturalım bakalım.
Ben ocak alımını beklemeyi de düşünmüyorum, ona göre stok hazırlayacağım kendime.

Dolabın dibinde paketinde kalan Mayıs kavrumlu 7 aylık Ana Sora'yı demledim. Kuru koku hala çok çiçeksi, keza demlerken de çiçeksi kokular yayılıyor. Fincanı içebildiğime şaşırdım. Tabi ki eski aroma yoğunluğu ve tatlılık yok ama içilebilecek seviyede bir fincan çıkmasına şaşırdım.

Bazı kahveler şaşırtıyor ya da içindeki bir kaç bileşen onların tat profilini koruyor sanırım.

Dolabın dibinde paketinde kalan Mayıs kavrumlu 7 aylık Ana Sora'yı demledim. Kuru koku hala çok çiçeksi, keza demlerken de çiçeksi kokular yayılıyor. Fincanı içebildiğime şaşırdım. Tabi ki eski aroma yoğunluğu ve tatlılık yok ama içilebilecek seviyede bir fincan çıkmasına şaşırdım.

Bazı kahveler şaşırtıyor ya da içindeki bir kaç bileşen onların tat profilini koruyor sanırım.
Ben toplu alımda bu çekirdekten 1 veya 1250 kg aldım. Bir ay önce sağda solda kalan bir iki demlemedik çekirdekleri çıkarıp demliyordum. Ne olduğunu bilmediğim bu çekirdeği demlediğimde tat reseptörlerime ulaşır ulaşmaz anladım son ana sorayı içtiğimi.

Aylık alımda aldığımız kahvelerin kavrumu çok çok iyiydi ancak daha sonra verdiğim siparişte gelen kahveler onlardan farklıydı. Umarım kavrumlar tutarlı olur.

Aylık alımda aldığımız kahvelerin kavrumu çok çok iyiydi ancak daha sonra verdiğim siparişte gelen kahveler onlardan farklıydı. Umarım kavrumlar tutarlı olur.
Ben aylık alım dışında almadım ama şikayet çok fazla.Aylık alımdaki şerif başaran indirimini ve kahveleri unutmadım en efsane alımdı.Ama normal zamanlarda kavuran kim standart var mı dersen sanırım yok

Toplu alıma katılamamıştım ya da herkese giden kavrumdan alamamıştım sanırım. Toplu alımdan sonra buradan bir alım yaptım, yine bir bundle olsa gerek, ki içinde ana sora filtre kavrum da vardı. Kahvelerde sıfır koku, sanki ağacı kazıyıp pakete koymuşlar gibi, öğütsen de değişmeyen odun gibiydi. Firmanın kesinlikle bir standardı yok, kimse kusura bakmasın. Aslında firmaları standart tutturmaya bizim zorlamamız gerekiyor biraz da.
Beğenmediğimiz her paketi iade etmeliyiz. "Bugün de böyle olsun." deyip sineye çektikçe her kavrumu başka personel yapıyor ve bazen rezalet sonuçlar ortaya çıkıyor. Tabii bu firma özelinde değil, beğenmediğimiz bir paketi hangi firma olursa olsun iade etmek gerek. "Bu kavrum olmamış." demek gerek. Yeni paket değil ücret iadesi şeklinde aksiyon alınmalı...
Buradan bir kochere almıştım bir iki yıl önce, o meyve bombasıydı, birkaç hafta sonra aynı kochereden sipariş ettim yine odunsu bir kavrumla karşılaşmıştım. Geri dönüş yaptım ve yarışmaya hazırlanan bir personelin kavrumu gerçekleştirdiğini söylemişlerdi. Yeni paket yolladılar o da aynıydı.
Toplu alım organizasyonu olursa, kavuran kişinin Şerif Başaran olacağından emin olduğum için alıma katılabilirim. Ama normal zamanlardaki tutarsızlık yüzünden uzun süredir buradan alışveriş yapamıyorum.

Geri