• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben kahvefabrikası'nın Brundi Mpanga çekirdeklerini çok sevdim. Pandemi öncesi ofisteyken ayda iki kilo alıyorduk, brundi'yi sevdiğimiz için bir kilo brundi yanına bir kilo da çeşit olsun diye rastgele bir çekirdek alıyorduk. Evde de ayda yaklaşık bir kilo kahve tüketiyorum, bundan kaç kilo aldım unuttum bile. Umarım yakın zamanda tükenmez. Filtre kahve makinasıyla en iyi sonuç veren çekirdeklerden.

https://www.kahvefabrikasi.com/burundi-mpanga-pmu19

Kahve Fabrikası'nın deneme paketlerinin fiyatları uygundu; ancak şu an bunların da fiyatları zamlanmış durumda. Yazık oldu.

Evet ben de henüz deneyimleyemeden fiyatların yükseldiğini fark ettim ancak bu artış gayet makul gözüküyor. 2x250 paket 88'di 98 olmuş. Büyük bir fark değil bence.
Haklısınız çok fazla bir zam değil aslında, ama insan keşke olmasaydı diyor. Tabi ben yine de almaya devam ederim, sevdiğim bir kavurucudur.

Kahve Fabrikası'nın deneme paketlerinin fiyatları uygundu; ancak şu an bunların da fiyatları zamlanmış durumda. Yazık oldu.
Gece geç saatte 2'li deneme paketini 88 liraya gördüğümde çok sevinmiştim ve almaya karar verdim. Sabah satın almak için siteye tekrar girdiğimde aynı paketin 98 liraya çıktığını gördüm. 5-6 saatte 10 lira zam gelmesi beni satın almaktan vazgeçirdi. Bu tabi ki firmanın suçu değil, ülke ekonomisi biliyorum ama her ay 500 gram kahveye 100 lira ve üstü harcama yapmak beni zorlamaya ve ''insan ne ile yaşar?'' sorusunu kendime sormama sebep oldu. Bu gidişle kahve tüketimimi azaltma yoluna gitmem gerekecek.

Gece geç saatte 2'li deneme paketini 88 liraya gördüğümde çok sevinmiştim ve almaya karar verdim. Sabah satın almak için siteye tekrar girdiğimde aynı paketin 98 liraya çıktığını gördüm. 5-6 saatte 10 lira zam gelmesi beni satın almaktan vazgeçirdi. Bu tabi ki firmanın suçu değil, ülke ekonomisi biliyorum ama her ay 500 gram kahveye 100 lira ve üstü harcama yapmak beni zorlamaya ve ''insan ne ile yaşar?'' sorusunu kendime sormama sebep oldu. Bu gidişle kahve tüketimimi azaltma yoluna gitmem gerekecek.
Her ay bir kilo alıyorum, kiloluk paketle alınca biraz daha ucuza geliyor ama yine de dovizin çok artıp herşeyin pahalandığı bu zamanda TL ile maaş alan biri olarak kara kara düşünmeye başladım ben de.

Arkadaşlar son 1 aydır kahve fabrikasindan dan alıyorum keza coffetopia dan biliyorum bu firmayı ve sirkeciye baya gideriz.. Ancak son 2 seferdir kahveler cidden bir garip. Bildiğin en pahalı kahveyide alsam v60 dan türk kahvesi tadı alıyorum. Çekirdeklerin içi boş, ovalleşmiş ve bildiğiniz çiğnediğimde acı yanık tadı var.
Yanlış kavurmaktan mı kaynaklı bu durum? Ne yapsam sizce ?
Fotolar aşağıda. Son açtığım ethiopia kerchanshe bu paket.
Brezilya fazende de böyleydi.ve içemedik.
Elimde birtek montecristo trifinio kaldı umarım onda hayal kırıklığı yaşamam çünkü son şans.

Ekli dosyalar

• 178FB2E2-91C0-455E-B7FB-41D1F8E78152.jpeg
    178FB2E2-91C0-455E-B7FB-41D1F8E78152.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 119
  • 39DEE36D-96B7-44F3-813A-4F36ED11CF81.jpeg
    39DEE36D-96B7-44F3-813A-4F36ED11CF81.jpeg
    151.3 KB · Görüntüleme: 153
Arkadaşlar son 1 aydır kahve fabrikasindan dan alıyorum keza coffetopia dan biliyorum bu firmayı ve sirkeciye baya gideriz.. Ancak son 2 seferdir kahveler cidden bir garip. Bildiğin en pahalı kahveyide alsam v60 dan türk kahvesi tadı alıyorum. Çekirdeklerin içi boş, ovalleşmiş ve bildiğiniz çiğnediğimde acı yanık tadı var.
Yanlış kavurmaktan mı kaynaklı bu durum? Ne yapsam sizce ?
Fotolar aşağıda. Son açtığım ethiopia kerchanshe bu paket.
Brezilya fazende de böyleydi.ve içemedik.
Elimde birtek montecristo trifinio kaldı umarım onda hayal kırıklığı yaşamam çünkü son şans.
Kendileriyle irtibata gectiniz mi? @SerifBasaran

sahsen boyle bir firmanin sonradan iritibata gecilmesinden ote en azindan kavurumdan sonra bir kalite kontrol mekanizmasinin olmasini isterdim.ayda ortalama 1.5 kilo kahve tuketiriz esimle ve ilk kez boyle birsey ile karsilasiyoruz.
Haklısınız ama bence önce firmayla bağlantı kurmak lazım, iletisimi kolay bir firmadır, kendilerinin de durumdan haberdar olmasinda yarar var.

sahsen boyle bir firmanin sonradan iritibata gecilmesinden ote en azindan kavurumdan sonra bir kalite kontrol mekanizmasinin olmasini isterdim.ayda ortalama 1.5 kilo kahve tuketiriz esimle ve ilk kez boyle birsey ile karsilasiyoruz.
İlk kez olduysa, sitelerindeki telefondan iletişime geçmenizi öneririm. Öngöremedikleri bir sorun da olmuş olabilir.

Bu tarz aksaklıklar olabiliyor, önemli olan nasıl bir çözüm yolu izlendiği .

Honduras montecristoyu açtık az önce. Aynı şekil kavurum önce ki 2 çekirdekte ki yanık tat mevcut.Fotolar aşağıda. Gerçekten ilk aldığımız tarrazu nere bunlar nere.. çekirdeklerden tek aldığımız tad 3 kuruşluk brezilya çekirdeğini yakıp millete kaktırılan mehmet efendi türk kahvesi tadı. En ufak aroma vs yok. Demlemem de vs sorun olmadığına adım gibi eminim bu arada.

Ekli dosyalar

• B55B7922-9A14-4A2D-B54E-705CB4C44454.jpeg
    B55B7922-9A14-4A2D-B54E-705CB4C44454.jpeg
    130.5 KB · Görüntüleme: 111
  • 7B706011-2ECA-4599-BE46-584C746E2D01.jpeg
    7B706011-2ECA-4599-BE46-584C746E2D01.jpeg
    100.1 KB · Görüntüleme: 106
Normalde yazmayacaktım ama forumda benzer tecrübeler yaşayan insanlar görünce yazmak istedim.

Birkaç ay önce Kahve Fabrikasından 2 paket Anasora alıp birini buzluğa atmıştım. 5 ay sonra açtığım ikinci pakette kavrum sıkıntısı çıkınca Şerif beye yazdım. Kendisiyle bizzat görüştük ve şu an bana telafi amacıyla yolladığı kahveyi içiyorum.

Bu tarz konularda firmalar ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Ondan sonrası firmanın hayata bakış açısıyla alakalı :)

Geri