• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ana Sora için Şerif abinin önerisi 85 derece aeropress. Filtre için 90-91 derece öneriyor.

Ana Sora siparşim kargoya verilmiş, az önce eposta geldi.
Bu sefer MNG kargo değil Aras kargo ile göndermiş. NMG kargo benim tarafa bakan şubesi çok sorun çıkarıyordu, kargo yanlış şubeden yanlış şubeye dolaşa dolaşa neredeyse Beyikdüzü ve sonrasındaki bütün şubeleri dolaşıp da geliyordu. Aras kargo bizim buralarda daha düzgün çalışıyor. Çok sevindim, şimdi heyecanla kargocu yolu gözleyeceğim. :)

Merhaba , guji anasora tekrar gelecek mi ? Sitenizde göremedim

Aylık alım zamanı espresso makinem yoktu ancak alan arkadaşların yorumlarına dikkat etmiştim. Makinem gelince Inga Aponte ve Paraiso siparişi verdim espresso için. 2’li tadım paketleri oldukça iyi fiyata geliyor. Sadece kulübe mi açık bu satışlar bilemedim.

Mayıs ayı alımından ikinci paketim henüz gelmedi. Forum üzerinden mesaj attım, siteye mail attım, kimse dönüş yapmadı.
Sonuç olarak firma notum

Kahveler 8/10
Fiyat 5/10
Müşteri ilişkileri 0/10

Firmayı kimseye tavsiye etmiyorum.

Mayıs ayı alımından ikinci paketim henüz gelmedi. Forum üzerinden mesaj attım, siteye mail attım, kimse dönüş yapmadı.
Sonuç olarak firma notum

Kahveler 8/10
Fiyat 5/10
Müşteri ilişkileri 0/10

Büyük ihtimalle bir karışıklık oldu sizde. Mayıs Ayı alımı üzeri üstünden kaç ay geçmiş ve yeni böyle bir mesaj yazıyorsunuz açıkcası bu durumu çok iyi niyetli bulmadığımı belirtmek istiyorum. En kötü Telefon üzerinden arayarak temas kurabilirdiniz para verdiğiniz bir ürün için aylar geçtikten sonra gelmedi demek yorumsuz. Mesala Benimde Kahvem eksik geldi Şerif Beye mail attığımda. Elde kalmayan eksik gönderilen kahvem için Ana Soradan çok daha pahalı ve iyi bir çekirdek olan Sitelerinde satışta olmayan Mükemmel bir Nordic Kenyası yolladı ve aynı hafta teslimatı yapıldı.

Büyük ihtimalle bir karışıklık oldu sizde. Mayıs Ayı alımı üzeri üstünden kaç ay geçmiş ve yeni böyle bir mesaj yazıyorsunuz açıkcası bu durumu çok iyi niyetli bulmadığımı belirtmek istiyorum. En kötü Telefon üzerinden arayarak temas kurabilirdiniz para verdiğiniz bir ürün için aylar geçtikten sonra gelmedi demek yorumsuz. Mesala Benimde Kahvem eksik geldi Şerif Beye mail attığımda. Elde kalmayan eksik gönderilen kahvem için Ana Soradan çok daha pahalı ve iyi bir çekirdek olan Sitelerinde satışta olmayan Mükemmel bir Nordic Kenyası yolladı ve aynı hafta teslimatı yapıldı.
Tekrar yazıyorum. Forumdan Şerif beye yazdım, sitelerine de mail attım. Kaç takla daha atmam gerekiyor? Sizin bu cevabınız da bana iyi niyetli gelmedi.

Tekrar yazıyorum. Forumdan Şerif beye yazdım, sitelerine de mail attım. Kaç takla daha atmam gerekiyor? Sizin bu cevabınız da bana iyi niyetli gelmedi.
Takla atmanıza gerek yok, sitelerinde iletişim numaraları mevcut, parasını verdiğiniz bir ürünü talep etmeniz kadar doğal birşey olamaz. Doğrudan telefon ile ulaşarak sorununuzu çözebileceğinizi düşünüyorum, 3 ay beklemenize gerek yoktu.

Sonuç olarak firma notum

Kahveler 8/10
Fiyat 5/10
Müşteri ilişkileri 0/10

Mayıs alımı kulübün rekor kırdığı bir alım oldu, üstelik de kargoların en berbat çalıştığı dönemde herkesin kahvesi sorunsuzca ulaştı. Oluşan aksaklıklar da kısa süre içinde @SerifBasaran bey tarafından telafi edildi. Hatta bizzat kendi gidip başka bir kargo şirketine tek tek elden teslim etti bazı paketleri. O yüzden değerlendirmelerinize katılmıyorum. Evet bir sorun yaşamış olabilirsiniz, bu süreçte keşke telefonla iletişime geçmeyi deneseydiniz ve sorununuzu 2 ay önce dile getirseydiniz.

Ayrıca whatsapp grubu konusunda da sitem etmişsiniz gördüğüm kadarıyla. Nisan ayında üye olmuşsunuz siteye ama whatsapp grubuna girmemişsiniz. Açıkçası bu da bir tuhaf geldi. Alımlar için günlerce uğraşan arkadaşlarımız var. Biraz ayıp oluyor sanki bu tavrınız...

Mayıs alımı kulübün rekor kırdığı bir alım oldu, üstelik de kargoların en berbat çalıştığı dönemde herkesin kahvesi sorunsuzca ulaştı. Oluşan aksaklıklar da kısa süre içinde @SerifBasaran bey tarafından telafi edildi. Hatta bizzat kendi gidip başka bir kargo şirketine tek tek elden teslim etti bazı paketleri. O yüzden değerlendirmelerinize katılmıyorum. Evet bir sorun yaşamış olabilirsiniz, bu süreçte keşke telefonla iletişime geçmeyi deneseydiniz ve sorununuzu 2 ay önce dile getirseydiniz.

Ayrıca whatsapp grubu konusunda da sitem etmişsiniz gördüğüm kadarıyla. Nisan ayında üye olmuşsunuz siteye ama whatsapp grubuna girmemişsiniz. Açıkçası bu da bir tuhaf geldi. Alımlar için günlerce uğraşan arkadaşlarımız var. Biraz ayıp oluyor sanki bu tavrınız...
Whatsappı bugün yükledim. Bu güne kadar bir eksikliğini hissetmemiştim. Neye ayıp olmuş anlamadım.

Kimseyi eleştirmek yada savunmasını yapmak için bu mesajı yazmıyorum. Ama kendime soramadan edemiyorum. Firmanın internet adresi belli veya google üzerinden ufak bir arama ile firmanın telefon numarasına ulaşabilirsiniz. Firmayı arasanız hani bir iki gün içerisinde konu çözülür. Kahve kulübü firmaların resmi iletişim kanalı değil buraya sürekli ziyaret etmek zorunda değiller.

Whatsappı bugün yükledim. Bu güne kadar bir eksikliğini hissetmemiştim. Neye ayıp olmuş anlamadım.
Bu tarz yaklaşımlar, alımlar için firmalarla tek tek iletişime geçen, üstelik bunu sadece kahveyi sevdiği için yapan arkadaşlarımıza ayıp oluyor.

Sonuç olarak firma notum

Kahveler 8/10
Fiyat 5/10
Müşteri ilişkileri 0/10

Sayın Erdi Ferik, yaşanan karışıklık için özür dileriz. 13 Mayıs'ta verdiğiniz sipariş Kargo karışıklığına rağmen teslim edildi göründüğünden sistemde arkadaşlar biten siparişler arasında eklemişler. Telefon ile bize ulaştıysanız da notlar arasında maalesef göremedik (e-mail gönderisi olarak tarafımıza ulaşan bir talep bulamadım). Forumdaki o dönem gelen özel mesajlarıma da elimden geldiğince yetişmeye çalıştım, fark etmemiş olabiliriz.

İade talebini az önce Kredi Kart birimine ilettik, 3 iş günü içerisinde kartınıza geri yatacaktır.

Saygılarımla,

Şerif Başaran

Sonuç olarak firma notum

Kahveler 8/10
Fiyat 5/10
Müşteri ilişkileri 0/10

O yoğun dönemde bile sitelerindeki telefon numarasından kendilerine defalarca ulaştım.

Özel paket notu istedim, kırmamışlar özel karta yazmışlar.

Farklı farklı paketler istemiştim, hepsini de dikkate alarak yapmışlardı.

Hatta yerlerine bile gittim, o yoğunluğa rağmen kahve ikram ettiler, vs...

Kısaca müşteri ilişkisi olarak gördüğüm en iyi firmalardan oldular. Teşekkürler @SerifBasaran

Sayın Erdi Ferik, yaşanan karışıklık için özür dileriz. 13 Mayıs'ta verdiğiniz sipariş Kargo karışıklığına rağmen teslim edildi göründüğünden sistemde arkadaşlar biten siparişler arasında eklemişler. Telefon ile bize ulaştıysanız da notlar arasında maalesef göremedik (e-mail gönderisi olarak tarafımıza ulaşan bir talep bulamadım). Forumdaki o dönem gelen özel mesajlarıma da elimden geldiğince yetişmeye çalıştım, fark etmemiş olabiliriz.

İade talebini az önce Kredi Kart birimine ilettik, 3 iş günü içerisinde kartınıza geri yatacaktır.

Saygılarımla,

Şerif Başaran
Şerif Bey ilginiz için teşekkürler. Yanlış bir yere mi mail attım, olabilir.E9EBF384-2F4A-4C4C-A8D5-36E791538A23.png46A4275D-B5B8-45DE-9060-62D7E5F7C45B.png

Geri