• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lobi yapmış gibi olmayayım ama, Ekim ayı toplu alımına kahve fabrikası yakışır doğrusu. Şerif Hoca da tez şifa bulur inşallah.

3 kez Çekilmiş benden de , o değilde alamayanlar İçin iptal edilebilir 2 si , ya da en azından espresso kavrum olabilir 2 si
#78505733 tek onaylı sipariş bu gözüküyor. Muhtemelen diğer 2 çekim iptal olur. Olmazsa espresso kavrum olabilir 3 ün 2 si

Emeği geçenlere teşekkürler.Sorunsuz bir
Şekilde siparişimi verdim.

Ben siparişimi sorunsuz geçtim. Şerif Bey, kulübe jestiniz için kendi namıma teşekkür ederim. Sağlık probleminiz ile ilgili olarak da çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

Şerif Bey öncelikle geçmis olsun, ayrıca teşekkürler foruma reddedilmeyecek bir teklif sunmuşsunuz resmen. Epeydir özel bir kahve içememiştim ilaç olacak bu kahveler, hondurastan beklentim epey fazla emegi gecen herkese teşekkürler tekrardan :)

An itibariyle bir deneme paketi de ben sipariş geçtim.

Kahvefabrikası ve şerif hocanın yeri bende apayrıdır. Eski ve güzel günler gelir aklıma hep, şerif hocam size de büyük geçmiş olsun. Kahvelerin yanında kendinizi de eksik etmeyin forumda lütfen. :)

Öncelikle çok geçmiş olsun @SerifBasaran , stok biter diye aceleyle yorumları okumadan sipariş geçtim ama kredi kartı yerine havale yaptım :)

site yenilendiği için eski üyelikleri tanımıyor galiba. Sürekli hatalı giriş yaptınız ve Oturum açma deneme sınırına ulaştınız uyarısı veriyor.

Şerif bey çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir durum yoktur ve sağlığınıza hızlıca kavuşursunuz. Nitelikli kahve dünyasına ilk adım attığım aylarda (2020 yılı) yine sizden Nordic Deneme seti almıştım. Yine 3 çekirdek vardı ve o zaman için içtiğim en güzel kahveleri içmiştim. Bunların da yine aynı duyguları yaşatacağını düşünüyorum. Teşekkürler bu jestiniz için.

Bir sipariş düşmüş sayfama, karttan 80 çekilmiş ama siparişte 112 liralık Pozo Azul görünüyor. Tanrılar bu çekirdeği tatmamı istiyor. :)

Geri