• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Fabrikası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siparişleriniz düşüyor, sadece mail sistemi kitlendi, kartından çekilenlerin siparişleri görünüyor bizde.

150'yi geçtik

Benden de 2kere çekilmiş gözüküyor ama

Sipariş sizde gözüküyorsa problem yok. Şimdiden elinize emeğinize sağlık. Bu indirimde payı olan herkese teşekkür ediyorum.

bende de aynı sorun parayı çekti ama sipariş oluşmadı.

Kod aktif değil mi acaba? Ben bir şeyi yanlış yapıyorum sanırım, fiyat düşmedi bende

@SerifBasaran hocam 4 tane çekmiş benden olmadı diye üst üste denediğim için olabilir siz gerekeni yaparsınız. Çok çok geçmiş olsun ayrıca...

Siteye aşırı yüklendik sanırım, yarın hata giderilince siparişlerimiz oluşturulur diyelim.
Tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Şerif Hocam alıma katıldım sorunsuz teşekkür ederim

Geri