• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İzmir Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pekben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelin buyrun beklerim arkadaşlar kahve içer, gitar çalarız:)

Ömer bey, sizin mekan neresi ? Kusura bakmayın ben yazışmaların başını kaçırdığım için bihaberim
Rica ederim, Karataş’tayız, Karataş Hastanesi sokağında. Instagramdan lokasyon ile de gelebilirsiniz: @coffeenutznet

Herkese selam, sevgili @Ömer Aydın ile konuştum buluşma için. Yarın öğleden sonra 4-5 gibi bizleri Karataş'da ağırlayabileceğini söyledi. Katılamayanlar ya da katılamayacaklar üzülmesin, bu etkinlik biraz spontane gelişti ve öyle olacak. Elbette bu ilk ve son etkinlik değil, ilerleyen zamanlarda çok daha fazla bu gibi buluşmalar yaparız. Ancak civarda olan, yarın müsait olan uğrasın. İzmirliler olarak hem tanışmış oluruz hem de güzel kahveler eşliğinde muhabbet ederiz.

Herkese selam, sevgili @Ömer Aydın ile konuştum buluşma için. Yarın öğleden sonra 4-5 gibi bizleri Karataş'da ağırlayabileceğini söyledi. Katılamayanlar ya da katılamayacaklar üzülmesin, bu etkinlik biraz spontane gelişti ve öyle olacak. Elbette bu ilk ve son etkinlik değil, ilerleyen zamanlarda çok daha fazla bu gibi buluşmalar yaparız. Ancak civarda olan, yarın müsait olan uğrasın. İzmirliler olarak hem tanışmış oluruz hem de güzel kahveler eşliğinde muhabbet ederiz.
Bir değişiklik var mı ? Ben de gelebilirim.
Yer şurası değil mi : https://www.google.com/maps/place/C...3c1f6ddef93f25c!8m2!3d38.4115628!4d27.1224983

Google, "geçici olarak kapalı" diye not düşüş bu arada :)
Buluşacağız diye mekanı mı kapattık :)

Şimdi gördüm bunu 😅 Keşke daha önce görseydim

Güzel buluşmaydı, sayı az olunca muhabbet de az olacak değil ya :)
Ömer Bey'in mekanı da, buluşmalar için on numara ortam olmuş, eski Fransız filmlerinden çıkmış nostaljik bir atmosfer, güzel kahve ve muhabbetle birleşince kendi adıma keyifli oldu
Bir dahakine daha çok kişi ile tanışmak dileğiyle..

Bugün küçük ve çok lezzetli bir buluşma gerçekleştirdik, özellikle CoffeeNutz Karataş'ı bir atölye olarak tasarladığımızdan kahveye yoğun ilgi duyanların burada olması bana çok keyif veriyor. Hepinizi önümüzdeki atölyelerde görmek ve tanışmak için sabırsızlanıyorum - ilk kahveler bizden:)

İlgilenenler için bağlantıyı buradan tekrar bırakıyorum:

CoffeeNutz Atölyeler!

CoffeeNutz Atölyeler.png

Güzel buluşmaydı, sayı az olunca muhabbet de az olacak değil ya :)
Ömer Bey'in mekanı da, buluşmalar için on numara ortam olmuş, eski Fransız filmlerinden çıkmış nostaljik bir atmosfer, güzel kahve ve muhabbetle birleşince kendi adıma keyifli oldu
Bir dahakine daha çok kişi ile tanışmak dileğiyle..
Sizlerle tanışmak ve sohbet çok keyifliydi ayağınıza sağlık.

Kotta coffee var Buca'da evimin yanında orada ucundan da olsa nitelikli kahve içmek mümkün
doğru, unuttum onları. iki sene evvel birkaç kez gitmiştim. o aralar piyasaya göre uygun fiyattan kahve satıyorlardı; kahvelerini de coffeemamma'dan alıyorlardı. instagram hesapları aktif değil. ne durumdalar? son zamanlarda gittiniz mi?

İzmirde önerebileceğiniz kavurucu var mıdır,coffenutz sevdiğim nitelikte ,cofferem değil :)

Geri