• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İzmir Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pekben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurucusu ve kavurucusu, Baran, 4 çeşit çekirdeği var, her hafta siparişe özel kavuruyor kahvelerinizi ve micro roast yaptığı için (tek sefer 1.5kg) nitelikli kahve alıyorsunuz. Gerçekten bu işi aşkla ve müthiş disiplinle yapan birisi fırsatı olan gelsin yerinde görsün
Fırsatım olursa uğramak isterim. Sitelerinde minimum 250gr kahve siparişi verebildiğimizi gördüm. Daha az olsaydı meraktan sipariş geçerdim

Kurucusu ve kavurucusu, Baran, 4 çeşit çekirdeği var, her hafta siparişe özel kavuruyor kahvelerinizi ve micro roast yaptığı için (tek sefer 1.5kg) nitelikli kahve alıyorsunuz. Gerçekten bu işi aşkla ve müthiş disiplinle yapan birisi fırsatı olan gelsin yerinde görsün
Sosyal biri olmadığımdan böyle şeylere hiç şahit olamıyorum. Anca internetten sipariş ediyorum. En kısa zamanda ziyaret edeceğim. Teşekkürler :)

İnstagramda benim de karşıma çok çıktı fakat fırsat bulup deneyemedim. Referans da oluyorsanız şans verelim, mantıklı 👍🏻

Arkadaşlar Selamlar,

İzmir Seferihisar Orhanlı'dan bugün itibari ile aranıza katıldım.6 cup ölçeğinde bir bialetti mokapot ile kahve demleme sürecine başladım.Kahve ile tanışıklığım iş yerindeki uzuun bir mesai saati öncesinde hiç bir büyük kahve zinciri mağasından içeri girmemiş biri olarak şirketimizin[O zamanlar İstanbul idim 2020 yılı nisan ayında İzmir'e taşındım] kapısından içeri girerek ben hiç kahvelerinizden denemedim ve beni çok uzun bir süre ayık tutacak bir kahveye ihtiyacım var demem ile 3 espresso shot'lık bir americano hazırlaması ile oldu.O gün bugündür gövdeli ve sert içimi olan kahvelerin hayranıyım.Moka pot ile başladığım serüvene demlemenin tüm süreçlerinde yer alabimek adına çamurdan olsun değirmen olsun diyerek bir değirmen alıp daha da sürece dahil olmaya çalıştım.Damak tadırımı geliştirmek adına farklı farklı kahveler deniyorum.Umarım bu kahve yolculuğunda edinmiş olduğum az sayıdaki tecrübem ile de olsa ve edineceğim deneyimleri sizlerle de paylaşabileceğim güzel ver sağlıklı zamanlar görürüz.

Herkese sağlıklı günler dilerim,kahve ile kalın....

Son düzenleme:
Hoşgeldin bu büyük aileye @siyahca

İzmir Bornova dan merhabalar. İzmir içi whatssap grubu falan varsa katılmak isterim. Aranıza yeni katıldım. sağlıklı kahve dolu mutlu günler diliyorum. sevgiyle kalın :)
Hoşgeldiniz hocam. Şu an bi wp grubu yok, pandemi dönemi yüzünden de pek niyetlenilmedi sanırım. Şu dönem bitince bi buluşma yapsak hoş olur ama ne zaman biteceği belirsiz 😄

Valla her gelen bir buluşma olursa katılmak isterim diye geliyor ama buluşmayı organize eden yok. Gidelim bir yerlerde oturup kahve içelim bari en azından karşılıklı tanışmış oluruz

Valla her gelen bir buluşma olursa katılmak isterim diye geliyor ama buluşmayı organize eden yok. Gidelim bir yerlerde oturup kahve içelim bari en azından karşılıklı tanışmış oluruz
Şimdi acaba bir organizasyon mu yapsak diye yazmaya geliyordum ki bu yorumu gördüm :) Ömer Bey'de mekanında bizi ağırlamakta istekli gibi duruyor, ne dersiniz bir buluşma yapalım mı? Birisinin ağzından baklayı çıkarması lazım onu da ben yapmış olayım, ortam hazır zaten.

Geri