Maşallah yılan gibi
Maşallah şıkır şıkır
Alım için nakit hazır tetikte bekledik, uzayınca süreç hazırlıksız yakalandım. Biraz da o beni beklesinG-IOATA DF-64 Solo 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Low Retention Elektrikli Değirmen
Elektrikli değirmen almayı düşünenler biraz beklesin çok güzel gelişmeler olabilir :)www.kahvekulubu.net
Tam bir yıl geçmiş üstünden
Herkese hayırlı olsun
Bir iki gün içerisinde yeni kampanya gelebilirAlım için nakit hazır tetikte bekledik, uzayınca süreç hazırlıksız yakalandım. Biraz da o beni beklesin![]()
@Globally Siteniz üzerinden destek talebi olarak da Perşembe günü gönderilmesi için yazdım, oradan da cevap alamadım. Zaten iki gün geçti erteleme ihtiyacı kalmadı ama henüz kargoya da verilmemiş olarak gözüküyor. Bilgilendirme yapar mısınız lütfen? sipariş numaram 146094853Merhabalar. Ben şu an şehir dışındayım, benim gönderimi bir kaç gün ertelemeniz mümkün müdür? Kime yazmam gerekiyor?
Sizinki stok burr mu yoksa ssp mi?@Globally Siteniz üzerinden destek talebi olarak da Perşembe günü gönderilmesi için yazdım, oradan da cevap alamadım. Zaten iki gün geçti erteleme ihtiyacı kalmadı ama henüz kargoya da verilmemiş olarak gözüküyor. Bilgilendirme yapar mısınız lütfen? sipariş numaram 146094853
Merhaba, siparişiniz dediğiniz gibi bugün kargolanmıştır. Takip no 916781558223@Globally Siteniz üzerinden destek talebi olarak da Perşembe günü gönderilmesi için yazdım, oradan da cevap alamadım. Zaten iki gün geçti erteleme ihtiyacı kalmadı ama henüz kargoya da verilmemiş olarak gözüküyor. Bilgilendirme yapar mısınız lütfen? sipariş numaram 146094853
StockSizinki stok burr mu yoksa ssp mi?
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.Merhaba, siparişiniz dediğiniz gibi bugün kargolanmıştır. Takip no 916781558223
Bir iki gün içerisinde yeni kampanya gelebilir![]()
Değirmende kodlar pasifmiş
Geçen lelit indiriminde de aynısı olmuştuDeğirmende kodlar pasifmiş
Açıkcası diğer siteyi takip etmiyorum. Bu değirmeni ilk duyduğumda firmanın getirmesi için aracı oldum ki kahve severler benzer özellikteki değirmene yarı fiyata sahip olsunlar diye hatta ön sipariş ilede destek olduk.Geçen lelit indiriminde de aynısı olmuştuO an alınmış olsa iptal mi edilcekti acaba
![]()