• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11 şubatta verdiğim sipariş için benimki de kargoya verilmiş. Herkes için hayırlı olsun güzel günlerde kullanalım :)

Merhabalar. Ben şu an şehir dışındayım, benim gönderimi bir kaç gün ertelemeniz mümkün müdür? Kime yazmam gerekiyor?
@Globally Siteniz üzerinden destek talebi olarak da Perşembe günü gönderilmesi için yazdım, oradan da cevap alamadım. Zaten iki gün geçti erteleme ihtiyacı kalmadı ama henüz kargoya da verilmemiş olarak gözüküyor. Bilgilendirme yapar mısınız lütfen? sipariş numaram 146094853

@Globally Siteniz üzerinden destek talebi olarak da Perşembe günü gönderilmesi için yazdım, oradan da cevap alamadım. Zaten iki gün geçti erteleme ihtiyacı kalmadı ama henüz kargoya da verilmemiş olarak gözüküyor. Bilgilendirme yapar mısınız lütfen? sipariş numaram 146094853
Merhaba, siparişiniz dediğiniz gibi bugün kargolanmıştır. Takip no 916781558223

Geçen lelit indiriminde de aynısı olmuştu 😀 O an alınmış olsa iptal mi edilcekti acaba 😀😀
Açıkcası diğer siteyi takip etmiyorum. Bu değirmeni ilk duyduğumda firmanın getirmesi için aracı oldum ki kahve severler benzer özellikteki değirmene yarı fiyata sahip olsunlar diye hatta ön sipariş ilede destek olduk.

Kahveler.net veya kahvekulubu fark etmiyor. Biz rakip veya düşman değiliz. Önemli olan kahve sevgisinin daha fazla insana ulaşması sizlerin hem kahveye hem ekipmanlara daha kolay ulaşmanız. :)

Geri