• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

idose DF64 Grinder 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genel olarak Niche ve Bianca sahibi olmamdan. Modern espresso daha çok hoşuma gidiyor. Bianca hem akış/basınç hemde sıcaklık ile oynamama izin veriyor.

Espresso demlemeye yeni başlayan biri olsaydım multi purpose tercih etmezdim.

Bu mesajımada bakın isterseniz.

https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...r-setleri-arasindaki-farklar.5187/post-138661
Tesekkur ederim aciklamalariniz icin.

Bende Lelit Mara X makina, comandante ve mahlkonig vario home seramik bicakli ogutucum var.

Comandante yi filtre tuketimlerde kullaniyorum. Espresso icin mahlkonig vario home u kullaniyorum. Onu yukseltmek ve single doz ogutucuye gecme planim var.

SSP Red Speed Dişli (Espresso) modelini almak benim icin daha uygun diye anliyorum

Comandante yi filtre tuketimlerde kullaniyorum. Espresso icin mahlkonig vario home u kullaniyorum. Onu yukseltmek ve single doz ogutucuye gecme planim var.
Üzerinde gelen bıçaklarda sizi uzun süre idare eder. Konikten düz bıçağa geçmek sizi oldukça şaşırtacak.

Üzerinde gelen bıçaklarda sizi uzun süre idare eder. Konikten düz bıçağa geçmek sizi oldukça şaşırtacak.
Suat hocam standart olanı sipariş versem espresso için güzel sonuç alır mıyım? İlk defa bir öğütücü kullanacağım. Ayrıca alakasız belki ama türk kahvesi öğütebilir miyim ?

Bu soruya cevap vermek zor, cunku hem elma ile armut (konik, flat) karsilastirmak istiyorsunuz Hemde burr den bagimsiz degirmen tercihi biraz kisinin workflow (isakisi) na, malzeme kalite tercihi, butce vs bagli) mini kullanmadim cok yeni, fakat lagom diger modeller malzeme, urun kalitesi olarak iyi, musteri iliskileri iyi.
lagom mini yi niche ile karsilastirmak uygun olur.
ne tip bir burr tercih edeceginizi onermek icin size en az 8-10 soru sorup net cevaplar almam gerekirki oneride bulunabileyim.
Okan Bey selamlar,

Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.

Öğrenmek isterim; konik ile düz burr arasında genetik olarak, tatsal bakımdan ne gibi farklar tecrübe ettiniz?

Bu ikisi arasında kalanlara rehber olmak içim hangi soruları sorar, hangi tercihlere bakardınız? 🙂

Tam almaya karar verdim fiyata zam gelmiş sanki, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Herhangi bir gelişme var mıdır acaba? :)

Savaş nedeniyle gecikme olabilir.

Korkutmak gibi olmasın. Şaka yaptım. Bilgim yok.

Ben de sipariş verdim. Gelişme var zannederek aynı amaçla buraya gelmiştim. Sanırım şu aşamadaki sorularımız anlamlı olmayacak. Değirmenler gelmek üzere, havada, limanda gümrükte vs.. bu bilgilerin faydası yok. "Gecikme oldu, az kaldı." şeklinde bilgi verilse işimiz görülecek mi? Hayır

Makul bir süre bekledikten sonra rahatsız etmek gerekir. :)
Neye ne zaman ne yazacağıma lütfen kendim karar vereyim sizin için makul süre ya da cevaplar benim içinde aynı olmak zorunda değil :), havada limanda gümrükte bilgilerinin benim için önemi mevcut belki bulunduğum şehirden ayrılacağım için kargo adresimi değiştirmem gerekecek o yüzden son durumu öğrenmem gerekli? Konuda bildirim görmemek için lütfen beni engelleyiniz ki gelişme var sanmayınız, sizi boş yere heyecanlandırdıysam kusura bakmayın.

@pofpof :)

Geri