• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hızlı Soru-Cevap-Sonsuz Muhabbet başlığı

yemek.com "Şefle Ye!" videolarını seyrediyordum da, bizim kahvecilerin de çokça adının geçiyor olması beni çok mutlu etti. Bu sektörün her gün değerinin artıyor olması çok güzel. 3 videoda Petra, Kronotrop, Coffee Department ve Kava duydum, hiç boş geçmiyor. Maşallah diyelim.

Merhaba 3d yazıcı ile birkaç parça yardımcı ekipman bastırmak istiyorum (Origami standı, kinu m47 kapağı vs). İstanbul avrupada elden teslim alabilirim. Kimden yardım alabilirim ?

Merhaba 3d yazıcı ile birkaç parça yardımcı ekipman bastırmak istiyorum (Origami standı, kinu m47 kapağı vs). İstanbul avrupada elden teslim alabilirim. Kimden yardım alabilirim ?

Dostlar aliexpress'ten akupunktur iğnesi alsam gümrükte sorun çıkar mı, delici vs olduğu gerekçesiyle?
Bir de kutuda 100 lü olarak satılıyor ama ticari olarak değerlendirilmez herhalde değil mi?

AliExpress üzerinden gelen kararda kargo nasıl oluyor artık? Tecrübe eden oldu mu? Ücretsiz yazan kargolarda gelince bir ücret çıkıyor mu veya ücret ödendiği halde farklı bir ücret yansıtılıyor mu acaba diye merak ediyorum

AliExpress üzerinden gelen kararda kargo nasıl oluyor artık? Tecrübe eden oldu mu? Ücretsiz yazan kargolarda gelince bir ücret çıkıyor mu veya ücret ödendiği halde farklı bir ücret yansıtılıyor mu acaba diye merak ediyorum
Farklı ücret çıkmaz ne ödediysen o şekilde teslim alırsınız.

Arkadaşlar termoblok espresso makinem bozuldu. Grup başlığından az miktarda ve basınçta su veriyor. Marka model: Bugatti Diva

Yurtdışından alınma olduğu için garanti de yok. Pek bilinen bir model de değil. Tavsiyelerinize açığım

Arkadaşlar termoblok espresso makinem bozuldu. Grup başlığından az miktarda ve basınçta su veriyor. Marka model: Bugatti Diva

Yurtdışından alınma olduğu için garanti de yok. Pek bilinen bir model de değil. Tavsiyelerinize açığım
İçini açıp boru bağlantı noktalarında veya borunun herhangi bir noktasında sızıntı, çatlama var mı bakabilir misiniz?

bir sorum olacak; uzun süredir french press le kahve içiyorum ve artık baya güzel kahveler çıkıyor. o güzel dem kıvamı oluşunca içerimde bir nirvanaya gidip geliyor gibi mutlu oluyorum. el değirmeni de almıştım ki güzel kahvelerde öğütülmüşten çekirdek olarak almanın müthiş etkisi oldu.

v60(orjinal değil) porselen olarak aldım. 5-6 kez denedim hem çekim ayrı hem lezzeti tutturamayınca soğudum sanırım çuvalladım.

sorum şu ki bu güzel french press lezzetinden sonra mutlaka tatmam gereken bir lezzet varmı kahve demleme çeşidi olarak. yumuşak içim orta america kahveleri favorim.

dışarda bir kaç kez amerikano içtim(colombia cafee de) ama beni aman aman sarn bir lezzete varamadım. gerçi aynı yerde içtiğim filitre kahve dede kendi demlediğim lezzeti bulamadım o da ayrı.

hani önerebileceğiniz demleme türü varmıdır aşırı lezzet içeren. espresso gibi yada benzeri. latte tarzı sütlülere çok aman aman yatkınlığım yok.

bir sorum olacak; uzun süredir french press le kahve içiyorum ve artık baya güzel kahveler çıkıyor. o güzel dem kıvamı oluşunca içerimde bir nirvanaya gidip geliyor gibi mutlu oluyorum. el değirmeni de almıştım ki güzel kahvelerde öğütülmüşten çekirdek olarak almanın müthiş etkisi oldu.

v60(orjinal değil) porselen olarak aldım. 5-6 kez denedim hem çekim ayrı hem lezzeti tutturamayınca soğudum sanırım çuvalladım.

sorum şu ki bu güzel french press lezzetinden sonra mutlaka tatmam gereken bir lezzet varmı kahve demleme çeşidi olarak. yumuşak içim orta america kahveleri favorim.

dışarda bir kaç kez amerikano içtim(colombia cafee de) ama beni aman aman sarn bir lezzete varamadım. gerçi aynı yerde içtiğim filitre kahve dede kendi demlediğim lezzeti bulamadım o da ayrı.

hani önerebileceğiniz demleme türü varmıdır aşırı lezzet içeren. espresso gibi yada benzeri. latte tarzı sütlülere çok aman aman yatkınlığım yok.
French press tarzını seviyorsanız aynı mantıkta ama biraz daha temiz tat profili olduğu için Clever Dripper önerebilirim. en kolay ve güzel yöntem olabilir immersion sevenler için.

3 cup bialetti moka pot aldım ama kapağı açık kalmıyor. 90 derece açamıyorum kapağım arka ucundaki demir kulba sıkışıyor. bunu düzeltebilir miyim? yoksa iade etmeyi düşünüyorum.

Geri