• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haziran Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı (Sonuç)

Selamlar iyi akşamlar herkese.
Ben de şahsen @mtgg ve @coffeebean 'a ve Kahve Kulübü'ne teşekkür ederim.
Şimdiden afiyet olsun.

birçok telefon trafiğimiz oldu her sorumuzu bıkmadan yanıtladınız. Umarız sorunsuz bir şekilde tamamlarız. Emekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Uzun süredir denemek istediğim bir kavurcu idi Zümrüt Karaca, bu vesileyle daha fazla geciktirmeden denemiş olacağım; emeği geçenlere peşinen teşekkür ederim.

Emeğiniz için teşekkür ederiz. Heyecanla bekliyor olacağız kahve tadımı için :)
Arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar. Bildiğiniz üzere Haziran ayı toplu alımını ben, @coffeebean ve @mtgg üstlendik. Kah güldük, kah tartıştık. Bazen neler oluyor bu hayatta dedik ve beklenen gün geldi.

www.zumrutkaraca.com adresinde KAHVE KULUBU olarak bir sekme aktif hale geldi. Yarın linklerin her biri aktif olucak. Perşembe günü 23:59 da linkler inaktif hale gelicektir arkadaşlar.
Siteye üye olduktan sonra menü de bulunan linkten siparişlerini verebilirsiniz.
Siparişler Perşembe gece site inaktif hale geldiği zaman faturalandırılıp, cuma günü kavrulmaya başlanıcaktır arkadaşlar şimdiden iletelim sonra merak içinde kalmayınız.

Paket içerikleri;

3x150g
5x150
3x250 olarak ayarlandı fakar 250glık bundle içerisine isteyen kahve ekleyebilcek Zümrüt bey alımda bundle olarak sipariş veren arkadaşlar için 3 az olmasın isteyen ilavede ekleyebilsin diye böyle bir güzellik sundu bizlere.

Toplu alımda emeği geçen her arkadaşımıza teşekkür ederiz. Burada yorumlarda yapıcı yorumlarıyla bizlere destek olan, özel mesaj yolu ile nacizane eleştirileri ile pozitif bakış açıları ile bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.
Herkese bol kahveli, bol sohbetli temiz fincalar eşliğinde yaz keyfi dileriz. İyi Haftalar şimdiden

Haziran ayı toplu alımı desteği için;
@zumrutkaraca ya Kahve Kulubü olarak teşekkür ederiz :)

Zümrüt Beyin internet sitesine ayrı sekme açması güzel olmuş alıma verdiği önemi gösteriyor. Kendisinden şimdiye kadar aldığım kahvelerden genelde memnun kaldım ve iletişimi sayesinde demleme ile ilgili ayrıntılara bıkmadan cevap vermişti alımın Zümrüt’den yapılaması beni mutlu ettim.

Bir soru da sorayım buna ilaveten, Etiyopya Koke çekirdek espresso ve filtre içinde aynı kavrum mu?Espresso kötü bir ekşilik yaşatır mı bu çekirdek?

Zümrüt Beyin internet sitesine ayrı sekme açması güzel olmuş alıma verdiği önemi gösteriyor. Kendisinden şimdiye kadar aldığım kahvelerden genelde memnun kaldım ve iletişimi sayesinde demleme ile ilgili ayrıntılara bıkmadan cevap vermişti alımın Zümrüt’den yapılaması beni mutlu ettim.

Bir soru da sorayım buna ilaveten, Etiyopya Koke çekirdek espresso ve filtre içinde aynı kavrum mu?Espresso kötü bir ekşilik yaşatır mı bu çekirdek?
Omni roast olarak kavruluyor. Espresso için demleme önerisi sorarsınız muhtemelen ekşi olmayan bi demleme yöntemi sunar sizlere

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah mutlu, huzurlu bir alım olur. Bende kahve bu ara bol olduğu için 150gr lik Tadım paketlerinden alacağım bu seferlik.
Birde bir şey soracağım merakımı mazur görün. Zümrüt hocanın sitesine girip kahve kulübü sekmesini tıklayan herkes indirimli mi kahve almış olacak yoksa bizim mail adreslerine göre sadece bize mi görünüyor o sekme? İndirim kodu falan olmadı WhatsApp dan öyle söylenmişti?

Teşekkür ederim Mehmet Ali Bey, sağolun.
Uğur Bey'in de belirttiği gibi aynı kavrum. Etiyopya Koke espressoda ürün sayfasında da belirttiğim gibi gayet güzel sonuçlar veriyor. Fincanda gayet çiçeksi lavanta , içimi pürüzsüz ve dengelidir. Memnun kalacağınızdan eminim..

daha önce hiç omni içmemiş biri olarak, filtrede nasıl olur acaba? espressoda da filtrede de koyu kavrum sevmiyorum. ekleyip eklememe arasında kararsız kaldım

Cerrado sadece espresso sanirim degil mi? Onda filtre opsiyonu mevcut degil.

Selamlar iyi akşamlar herkese.
Ben de şahsen @mtgg ve @coffeebean 'a ve Kahve Kulübü'ne teşekkür ederim.
Şimdiden afiyet olsun.
Zümrüt bey şimdiden çok teşekkürler, severek içiyorduk, güzel oldu. paketlerde espressoya uyumlu kahve var mı tavsiye edeceğiniz?
——
Edit

——
yukarıdaki mesajları görmemişim, yazana kadar baya bi mesajlaşma olmuş.
espresso seçenekleri için de ayrıca teşekkürler.

Son düzenleme:
İndirimli fiyatlar belli mi, önceki mesajları okudum ama göremedim.

Son eklenen Koke hariç üçünü de önceden denemiştim. Herkesi memnun edecek çekirdekler.

Emeği geçen herkese teşekkürler tekrardan.

Bu kahveler arasından soğuk demlemede güzel olur diyeceğiniz var mı?
Zümrüt bey de görürse cevap verir ama denediklerimden yola çıkarak,
Paraiso tatlı bir kahve bence güzel olacaktır,
Kenya ilginç bir tat profiline sahip, ferahlatıcı bir soğuk kahve çıkabilir 👌

Zümrüt bey de görürse cevap verir ama denediklerimden yola çıkarak,
Paraiso tatlı bir kahve bence güzel olacaktır,
Kenya ilginç bir tat profiline sahip, ferahlatıcı bir soğuk kahve çıkabilir 👌
Teşekkür ederim. Dedikleriniz de yazan aromalar güzel bir şey çıkabilir dedirtiyor. Denemeye değer

İnce detayların düşünüldüğü güzel bir teklif olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık.

daha önce hiç omni içmemiş biri olarak, filtrede nasıl olur acaba? espressoda da filtrede de koyu kavrum sevmiyorum. ekleyip eklememe arasında kararsız kaldım
150 gramlık pakette aynı cekirdegin hem omni hem koyu alıp karşılaştırın bence begenirseniz hepsi 2 kavurumu da espresso kullanırsıınız beğenmezseniz omniyi filtre yaparsınız:)

Geri