• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10987 numaralı siparişteki Shale kahvelerde kavrum tarihini göremedim pakette.

Kavurma makinaları dahil her türlü detaya önem veren bir firmanın paketlerinde bu bilgiyi görememek gerçekten çok şaşırttı beni.

Edit: Tarihler paketin altında oluyormuş, benim paketlerde yapıştırılmamış ama mesele değil, kahveler gayet güzel.
Selamlar , umarım iyisiniz.
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Paketleme bölümünde olan arkadaş ile görüştüm , Ethiopia Shale kavrum tarihi 22 hazirandır 🙌
Şimdiden afiyet olsun .

Benim paketlerimin de çoğu bu şekildeydi. Destek hattı olarak paylaştıkları Whatsapp numaralarından da cevap vermiyorlar maalesef. Siparişimdeki 4 paket çekirdeğin sadece 1 tanesinin kavrum tarihi net bir şekilde okunabildiği için diğerlerini de o gün kabul ettim mecbur.
Selamalr , sipariş numaranızı bana özelden iletirseniz yardımcı olabilirim 🙌

Elimde kahve stoğu olduğu için son gün sipariş vermiştim. Biraz önce sitedeki reçeteyi kullanarak Ethiopia Shale demledim ve harika gerçekten. Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürler.

Selamlar efendim , şimdiden afiyet olsun .

Cold brew tarafında benim ilk önerilerim:
  • Colombia Cauca
  • Brazil Fazenda Pedra Redonda
  • Colombia Planadas
Bu üçü genellikle daha gövdeli, daha tatlı ve cold brew'da çok keyifli sonuçlar veriyor.

Bir diğer alternatif ise Ethiopia Hambella ve Guatemala Santo Tomas Perdido espresso kavrumları. Bu iki kahve daha gövdeli ve daha tatlı sonuçlar veriyor. Özellikle espresso kavrum profiline sahip oldukları için çözünürlükleri daha yüksek oluyori … Hatta bu iki kahveyi kullanan bazı butik kafelerimiz cold brew olarak da servis ediyor .

** ben Ethiopia Hambella kullanıyorum cold brew için
Gerçekten tebrik ediyorum sizi 👏👏👏 hediye gelen fazenda Pedra ları unutmuştum, cold dripte ve Japanese de denedim cold dripte çok başkaydı... Eşim sade içemez o bile beğendi.
Bu arada içen varsa bu damağımdaki ilk yudumda oluşan tat tam olarak ne ya? 😅 Çok hoşuma gitti o tat ama tam olarak ona ne demeliyiz bilemedim, papatya o mu oluyor acaba 😅 çok güzeldi bee😊👏

Geri