• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Shale aşırı abartılması gereken bir kahve değil miydi ya? Shale i öneren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama ben ilk kez hem espressoda hem pour over da böyle bir şey içtim ve lezzet profiline bayıldım! Varsa bu profilde bu tarz kahveler tavsiyelerinize açığım. Özellikle Niji de varsa alım bitmeden almak, denemek isterim.

Selamlar,

Full Otomatik Makine Blend daha önce almıştım etkinlik bitmeden 10979 sipariş no ile tekrar 3 paket sipariş ettim. Elimde 1 kg var yeni kavrum geç gönderim yaparsanız makbule geçer :)

Bu blend ihtiyacına çözüm sağladığınız için sizi tebrik ederim.
Koyu kavrum, bol çikolata aromalı, asidite en az olan kahveler tamda aradığım şeydi.

İlk kez bi alıma 2.kez katılım sağladım sebebi de malum Shale... Başka kahve önerilmeyince heybeyi sadece onunla doldurdum. Sipariş #10980. Notda da belirttiğim üzere stoğum olduğu için taze kavrum olursa çok memnun olurum.

2x Shale
1x Idido ile katılım sağladıktan sonra tekrar sipariş verdim ve bu sefer:

1x Shale ve 1x Meksika satın aldım. Su olarak sanırım Nestle ile Hayat su daha iyi performans veriyor gibi. Erikli ve Uludağ Premium ise benim tabirimle ekşimsi tatları yani asiditeyi ön plana çıkarıyor. Daha iyi bilenler mutlaka daha iyi bir açıklamayla yanıt verebilirler.

Düşük asidite severlere aldığım kahveleri öneririm, zaten kendileri de bu ürünleri önermişlerdi. Yakında 1 KGlık paketler gelir umarım :)

Arkadaşlar herkese selamlar ,
Umarım iyisinizdir.
Toplu alımın son gününe geldik , öncelikle gösterdiğiniz ilgi ve alaka için minnetarım .
Umarım memnun kalmışsınızdır .
Son bir güncellene yapmak istedim ; Burundi Rumanda kahvemizden son 3 paket kaldı.
Diğer kahvelerde herhangi bir stok sıkıntısı yaşamıyoruz .

Arkadaşlar herkese selamlar ,
Umarım iyisinizdir.
Toplu alımın son gününe geldik , öncelikle gösterdiğiniz ilgi ve alaka için minnetarım .
Umarım memnun kalmışsınızdır .
Son bir güncellene yapmak istedim ; Burundi Rumanda kahvemizden son 3 paket kaldı.
Diğer kahvelerde herhangi bir stok sıkıntısı yaşamıyoruz .
Alireza Bey sitede sorun mu var? hesabıma giremiyorum, teknik bir sorun var diyor.

Alireza Bey sitede sorun mu var? hesabıma giremiyorum, teknik bir sorun var diyor.
Control ettim , bir sıkıntı gözükmüyor…
Bir kaç ay önce websitesi yenilendi , eğer yeni hesabınız yoksa ondan olabilir .

Shale ler bugün hızlı bir şekilde elime ulaştı. Mütevazi hediyesiyle birlikte... 22 haziran kavrumlu geldi dumanı üstünde tazecik olsa tadından yenmezdi ama artık demek ki ellerinde fazlaca stok vardı ya da başka birşey bilmiyorum. Zaten hem buraya hem notlara özellikle yazarken pek de bi umudum yoktu malum alımın son günleri diye. Sonuç olarak niji ile tanışmak güzeldi. Gaziantep e Selamlar sevgiler.

Sene başında siparişim doğrultusunda yazdığım mesaja cevap alamadığımdan dolayı kırgın olduğum nijiden yine dayanamayıp son gün kalan seçkiden mütevazi bir sepet hazırlayıp alıma katıldım. Özellikle ethiopia shaleyi merakla bekliyorum yorumlarımı deneyim başlığında tekrardan belirteceğim, selamlar teşekkürlerr.

Teşekkür ederim.
Paylaştığınız çekirdek künyeleri için.
Ve özellikle birbirinin aynısı olmayan insanı araştırmak zorunda bırakmayan ve yormayan reçeteleriniz için.

10987 numaralı siparişteki Shale kahvelerde kavrum tarihini göremedim pakette.

Kavurma makinaları dahil her türlü detaya önem veren bir firmanın paketlerinde bu bilgiyi görememek gerçekten çok şaşırttı beni.

Edit: Tarihler paketin altında oluyormuş, benim paketlerde yapıştırılmamış ama mesele değil, kahveler gayet güzel.

Son düzenleme:
10987 numaralı siparişteki Shale kahvelerde kavrum tarihini göremedim pakette.

Kavurma makinaları dahil her türlü detaya önem veren bir firmanın paketlerinde bu bilgiyi görememek gerçekten çok şaşırttı beni.
Paketin altını kontrol edin. Eğer orada da yoksa insanlık halidir. Sipariş numaranızdan size tarihi en kısa zamanda iletirler eminim.

Paketin altını kontrol edin. Eğer orada da yoksa insanlık halidir. Sipariş numaranızdan size tarihi en kısa zamanda iletirler eminim.
Evet Türk kahvesinde paketin altında yazıyor, demek ki unutulmuş olur öyle şeyler ve benim için 3 5 gün çok da önemli değil muhtemelen birkaç gün önce kavrulmuştur.

Bu arada Shale henüz degass olmamış haliyle bile baya iyi bir kahveymiş.

Kod çalıştığı için bugün yeni bir sipariş daha geçtim. @Alireza Razzaghzadeh yaptığım suç ise lütfen iptal edin.

Merhaba arkadaslar diger paketlerde tarih okunurken bunu cikaramadim. Sizce nedir?
Benim paketlerimin de çoğu bu şekildeydi. Destek hattı olarak paylaştıkları Whatsapp numaralarından da cevap vermiyorlar maalesef. Siparişimdeki 4 paket çekirdeğin sadece 1 tanesinin kavrum tarihi net bir şekilde okunabildiği için diğerlerini de o gün kabul ettim mecbur.

Geri