• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Herkese merhabalar, fiyat tartışmasının bizi üzdüğünü belirterek bir açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Yeni çıkan ürünlerimizde lansman indirimimiz olmaktadır ve Mayıs ayında Sebastian Gomez, Filtre Seçkisi, Espresso Seçkisi ve Bahar Seçkisi adlı ürünlerimizde %25’e varan lansman indirimlerimiz bulunuyordu. İndirim sürecinin sonunda fiyatlarımız normale dönmektedir. Yeni çıkan ürünlerimizin lansman indirimi de Haziran ayının başında son bulmuştur. Önümüzdeki günlerde bu ürünlere farklı bir indirim planlamamız bulunmamaktadır.

Sebastian Gomez, 2024 hasattır ve bizim için oldukça özel bir kahvedir. Ticari kaygılarla aldığımız bir çekirdek değildir. Kavurucumuz Sefer Bey, birçok farklı profil çıkarmış, yoğun çalışma gerçekleştirmiş ve çekirdeğin tüm potansiyelini ortaya koymasını sağlamıştır. Şampiyonumuz Nida Hanım, Amerika’da bu çekirdekle yarışmış ve bize çok büyük bir gurur yaşatmıştır. Bizim için tüm bu süreçte ortaya koyulan değerin paha biçilemez olduğunu belirtmek isteriz.

Farklı kavurucuların fiyatlarıyla kıyaslama yapmak ve en uygun fiyatlı ürüne yönelmek tabii ki her müşterinin hakkıdır ve bu konuda yorum yapılmasını da yanlış karşılamadığımızı belirtmek isteriz. Farklı kavurucularda aynı çekirdek daha ucuza bulunabilir fakat bizim diğer firmaların fiyatlandırma politikaları ve ürünlerinin maaliyetleri hakkında yorum yapmamız doğru olmayacağı için bu konuda bize gelen sorulara cevap veremiyoruz.

Küçük bir topluluğuz ve her müşteri bizim için değerli olduğu kadar her kavurucu da bizim için değerlidir. Farklı firmalarda aynı çiftliklerden gelen kahveler farklı fiyatlara satılabilir. Biz tüm kavurucuların önemli değer ürettiğini ve hepsinin çok lezzetli kahveler çıkardığını düşünüyoruz.

Kulübe çok değer veriyor, her yorumu çok önemsiyoruz. Topluluğumuzun ülkemizde kahve bilinci oturması konusunda önemli adımlar attığına inanıyoruz. Geri bildirimlerinizi dikkate alıyoruz.

Tüm kulübe teşekkür ederiz. Kahve dolu, keyifli günler dileriz.

From Ankara With Love!

Kargolama baya hızlı. Dün 16:40 sipariş, 18:05'de kargoya verilmiş, bu sabah İstanbul'da teslimat şubesinde bekliyor.

@Sefer Dağ selamlar üstadım. Cold brew yapmak için kahveyi kaç gün dinlendirmemiz yeterlidir? (Kahvem Esperanza) Hep bayat kahvelerden yaptığımız için böyle bir tecrübem olmadı 🙃

Bu arada siparişi oluşturduktan neredeyse dakikalar sonra kargoya verildi. Hızınız için teşekkürler 🙏
Selamlar şimdiden afiyetler dilerim.
Ortalama 2 hafta dinlendirip sonrasında cold brew yapmanızı tavsiye ederim. 🌿

#W11099983 sipariş no ile espresso serisinden satın aldım, bende ilk defa Tetra dan çekirdek alıyorum indirim ile kiloluk fiyatlar makul teşekkürler.
1717656941164.png

Biz de aldık bu ay birşeyler.Paraya kıyıp yarışma kahvesini de aldım,hayırlısı.

From Diyarbakır with ciğer

Tatlılık kısmında evet, son döküşle 230 grama denk geliyor. Denemelerde bu tarifle hedeflediğim sonuca ulaştığım için bu şekilde aktarmayı tercih ettim. Bence siz ikisini de deneyin. Döküş hızında ve teknikte farklılıklar olabilir. 80 gr, 90 gr; bunlar ufak nüanslar gibi görünse de sizde yansıması farklı olabilir. Deneyip görelim mi?
iyi günler web sayfanızda yüklediğiniz demleme rehberini pdf formatında paylaşma yada e-mail olarak gönderme imkanınız var mı ? Birde cebeci şb adresini ve çalışma saatlerini öğrenebilir miyim? Kargo yerine şb teslim almalı tercih edeceğim.. Teşekkürler

iyi günler web sayfanızda yüklediğiniz demleme rehberini pdf formatında paylaşma yada e-mail olarak gönderme imkanınız var mı ? Birde cebeci şb adresini ve çalışma saatlerini öğrenebilir miyim? Kargo yerine şb teslim almalı tercih edeceğim.. Teşekkürler
Firma da verebilir belki daha iy ibir formatla ama, aslında kendiniz de pdf olarak indirebilirsiniz sayfayı.
pdf linkini aşağıda gönderiyorum.
Bu arada rehber çok güzel olmuş, hazırlayanlara teşekkürler.
Not : zaten halka açık ve herkesin indirebileceği bir içerik olduğu için paylaşmakta sakınca görmüyorum.
Link

Demleme rehberi şeklinde ekledim. Cebeci şubesi haritalarda Tetra N Roastery olarak aratırsanız doğru bir şekilde ulaştırıyor. Açık adresimiz, Erzurum mah. Dumlupınar cad. No:38/B Çankaya/Ankara. Mesai saatlerimiz, 8:00-17:00 saatleri arasında.

Afiyetler!

Merhabalar, özellikle cold brew arada da japanese cold brew için, bir de günlük kullanıma uygun (hafif olmayan) espresso için çekirdek önerir misiniz?

Kararsız kaldığım ve seçim yapamadığım için f/p olarak hangi 2 çekirdeği önerirsiniz? Aylık tüketimim 2 kg. 1 er kilogramlık 2 çekirdek alayım diyorum. Uygun fiyatlı f/p olursa daha tatlı olur :)

Ekledim teşekkür ederim. 1 tane daha öneri gelirse alım yapacağım. Gelmezse rastgele seçeceğim mecburen.
Size önerdiğim kahvede kuruyemiş tatları var, böyle öğlene kadarki sürede iyi gider. Belki sonrası için daha fresh, sulu tatların olduğu bir şey tercih etmek isteyebilirsiniz. Bir şey daha önermeye kalksam 500-600 bandına çıkıyoruz, daha düşük fiyatlıları da denemedim maalesef.

Size önerdiğim kahvede kuruyemiş tatları var, böyle öğlene kadarki sürede iyi gider. Belki sonrası için daha fresh, sulu tatların olduğu bir şey tercih etmek isteyebilirsiniz. Bir şey daha önermeye kalksam 500-600 bandına çıkıyoruz, daha düşük fiyatlıları da denemedim maalesef.

Ben zaten o tatları hiç alamıyorum, bir koku ve tat alıyorum ama ne olduklarını neye benzediklerini çıkartamıyorum. Önceliğim acı olmaması. Acı ve sulu bir tat almadığım sürece her kahveyi içebilirim.

Acı olmaması için suyu arttırmak ya da çekimi kalınlaştırmak çözüm olmuyor malesef. Sorunu çözüyor aslında ama keyif alamıyorum.

Ne istediğim hakkında bir fikrim yokmuş gibi görünsede aslında ne istediğimi biliyor ama sizlere aktaramıyorum. Aylardır clever, french ve v60 deniyorum, tamam buldum artık bu şekilde demleyeceğim diyemedim.

Konuyu saptırdım kusura bakmayın. Fiyat skalası olarak kilo fiyatı 1000 tl ye kadar çıkabilirim. Bu şekilde daha rahat öneri alabilirim sanırım.

Ben zaten o tatları hiç alamıyorum, bir koku ve tat alıyorum ama ne olduklarını neye benzediklerini çıkartamıyorum. Önceliğim acı olmaması. Acı ve sulu bir tat almadığım sürece her kahveyi içebilirim.

Acı olmaması için suyu arttırmak ya da çekimi kalınlaştırmak çözüm olmuyor malesef. Sorunu çözüyor aslında ama keyif alamıyorum.

Ne istediğim hakkında bir fikrim yokmuş gibi görünsede aslında ne istediğimi biliyor ama sizlere aktaramıyorum. Aylardır clever, french ve v60 deniyorum, tamam buldum artık bu şekilde demleyeceğim diyemedim.

Konuyu saptırdım kusura bakmayın. Fiyat skalası olarak kilo fiyatı 1000 tl ye kadar çıkabilirim. Bu şekilde daha rahat öneri alabilirim sanırım.
Yoğun bir mandalina, koyu pişirilmiş bir marmelat tadı uygunsa Casa Negra güzeldi. Capricho da fena değildi hatırladığım kadarıyla. Acılık sorunuzu soru-cevap başlığı altında belirtirseniz yardımcı olurum.

Frinsa manis'i espresso olarak demleyenler deneyimlerini paylaşabilir mi?
Daha önce başka bir kavurucudan Frinsa'yı denediğimde paketin sonunu nasıl getireceğim diye düşünmüştüm. Asiditesi yüksek bir çekirdekti ancak tadı resmen parfüm gibiydi! Bir türlü sevemedim yada demlemeyi beceremedim diyelim.
Örnek olarak Bochesa, Sidama, Aricha ve benzeri bölgelerin tat profili bu güne kadar hep en favorilerim oldu.
Sadece espresso tüketen ve meyvemsi/floral tatlar seven biri olarak Frinsa'yı tekrar denemek istiyorum ama emin olamıyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Geri