Sanki sizin yaklaşımınızda pek doğru değil.
Geçen sene Çoban mahlaslı bir birey bu çekirdekler yanık diye bi post atmıştı. Bilgisi yok fikri vardı. Firmayı savunayazdım, fotoğraf istedim ve karşılığında gene aynı çobandan densiz imalar aldım. Firmayı aşağılayacak boyutta argümanlar üretti. İnanılmaz sinirlendiğimi hatırlıyorum, bazen düşünüyorum sırf bunun için o forumda yazmayı bırakana kadar ağız dolusu küfürle banlansaydım keşke diye.
Sonra bilgisi yok fikri var bu konunun üzerinde olmaya devam etti. Çekirdeği künyesini doğru okumadan yorum yapıldı. EF2 nin indirimli hali bile diğerler kavurulardan pahalıymış diye. Şimdi beni bu forumu okur-geçer bi kahvesever olarak düşünün. Eğer o yazdığı cevapsız kalsaydı ''gerçek bilgi'' statüsüne girmezmiydi? Eğer bak fiyatlar bunlar hepsinden ucuza geliyor yazdığımda bile, aaa ben karıştırmışım dönüşünü alamıyorsunuz.
Sonra peşi sıra gerçek %30 indirimleri görmek istiyoruzcular çıktı.
Gaibden seslerle indirim oranları tahminleri geldi ve nerdeyse saygısızlık boyutunda sürdürülüyor.
Burada firma tarafından empati yapmaya çalışan yazarlar ''yanlış düşünüyorsunuz'' dediğinde ''ne o size bedava çekirdek mi veriyorlar'' diyecek kadar bayağılaşacak insanlarla karşılaştım.
Yalan yok, toksiklikten uzak kalmak için belkide son 3-4 aydır sadece şaka yapmaya-ti'ye almaya yazıyorum. Gene öyle devam edeceğim, hatta kendi küçük dünyamıza ne katabiliriz diye kafa patlatıyoruz. Kör tadımlar, ekipman incelemeleri yapmayı konuşuyoruz
@Eluna Utku ile. Ekipman incelemesini yaptığımızda ''yahu ekipman dediğin sadece filtreyi tutmak için var amma tatava yapmışsınız'' diye yazacak güruhu bile bile yapmak istiyoruz bunu. 10kişiye birşeyler katmak, beraber beyin fırtınası yapmak 1 densiz yüzünden vazgeçeceğim anlamına gelmiyor hiçbir zaman. Belki kavurucularda böyle düşünüyor. 1 saygısızlık yüzünden 10 kişinin deneyimini elinden almak adaletli değil. Doğru değil. Ama o bir şaklabanada katlanması gerekmiyor. Bazen kendisi yazıyor bazende o firmaya, yaptığı işlere, piyasaya kattığı değere saygı duyan sen-ben söz hakkı alabiliyoruz. Bu da hiç bir zaman kraldan çok kralcı olduğumuz anlamına gelmiyor.