• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Haziran 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Atzumpa nasıl çekirdek deneyen var mı? 250 Gr veya 1 kiloluk mu alsam karar veremedim.
Geçen sene farklı bir kavurucudan denemiştim.Bal işlem ama denedigim versiyon damak hissiyatı olarak pis bir natürel gibiydi.Kirmizi meyveler,özellikle erik ve bir miktar baharatsilik olarak ifade edebilirim sanırım o profili.Epey de ikram etmiştim demleyip kötü yorum aldığını hatırlamıyorum herkes çok sevmisti galiba.Tabii butun bunlar kendi profillerimeleri, yorumları ile şu an ne noktada bilemiyorum o yüzden bu profili deneyen birinin yorumunu daha çok dikkate alabilirsiniz isterseniz 😅

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhaba, siteden sipariş veriyorum. Ödeme sayfasına kadar geliyorum. İndirim kodunu gireceğim herhangi bir yer göremiyorum. Bir sorun mu var ben mi yanlış yapıyorum?

Merhaba, siteden sipariş veriyorum. Ödeme sayfasına kadar geliyorum. İndirim kodunu gireceğim herhangi bir yer göremiyorum. Bir sorun mu var ben mi yanlış yapıyorum?
Sepete git diyince promosyon kodu var.
1717424820907.png

Alışverişi tamamla'ya tıkladığınızda da "İndirim kodu ekle" kısmı var.
1717424838287.png

1 kilo JAIRO ARCILA EF2(vet kopyaladım) ile katıldığım etkinlik, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Ben de cold brew için tavsiye rica edebilir miyim @Tetra.n.Roastery ?
Selamlar, cold brew'dan beklentinize göre öneride bulunabilirim. Aradığınız gövdeyse örneğin Kolombiya Esperanza önerebilirim. Daha asidik ve canlı taraftan isterseniz yine Kolombiya'dan Casa Negra ve El Capricho olabilir. Denge ve tatlılık için El Salvador Atzumpa veya Etiyopya Konga olabilir. Ek olarak fermente kahveler de soğuk demlemelerde şaşırtıcı olabilir.

Degas süresi ortalam kaç gün acaba ? Ona göre kendime uygun bir tarihte sipariş vermek istiyorum :)
Kahveden kahveye göre değişmekle birlikte,ortalama 2 hafta diyebilirim. Bence, kavurduktan sonra 3. Günden sonra kahveyi deneyimlemeye başlayabiliriz. Değişime direkt tanık olabiliyorsunuz ve kahvenizi daha iyi tanımış oluyorsunuz.

Lelit mara x v2 ve df64 ogutucum var. Espresso icin hangi kahveleri onerirsiniz?
Ekipmanlar ateş! Espressodan beklentinize göre, yoğun gövde ve geleneksel espresso çizgisinde Boost Blend'i önerebilirim. Robusta ve Arabica blend. Daha denge, tatlılık derseniz klasik Brezilya Cerrado işi çözer. Daha farklı asidite ve canlılık için Kolombiya Casa Negra olabilir (benim favorim).

İyi haftalar!

Espresso ve filtre için oldukça öneri talebi var. Buradan genel bir açıklama/öneri/naçizane çiziktirme yapmak istedim.

Öncelikle çekirdek seçimi, içecekten ne beklediğinize göre değişir. Espressodan beklentiniz, "ben sabah çakayım yoluma devam edeyim, beni düşündürtmesin" ise daha geleneksel çerçevede fındık, karamel, belki çikolata gibi tonlardan hoşlanıyor olabilirsiniz. Buna göre daha düşük takımlı, Robusta içeren, Natural işlemleri ya da blendleri tercih edebilirsiniz. Aynı şey filtre kahve için de geçerli aslında. Çekirdekten alacağımız randıman da ekipmanımızla alakalı. Yanlış anlamayın, iyi ya da kötü, pahalı ya da ucuz, kaliteli ya da adi ikililerinden bahsetmiyoruz. Biz bu ekipmanı kullanabiliyor muyuz, ürünü içinde işleyebiliyor muyuz bununla alakalı aslında. Bu yüzden önce nasıl bir kahve içmek istiyorsunuz ve bu kahveyi hangi ekipman ile yapacaksınız diye soruyorum. Bu açıklama kısmı.

Şimdi öneri kısmına geçiyorum.

Bundan yola çıkarak, Tetra Seçkisi'nde yer alan kahvelerden öneride bulunabilirim.

Dediğim gibi geleneksel espresso/filtre konusuna dokunduk. Kahveden beklentimiz daha dengeli ve tatlılık ağırlıklı ise Brezilya Cerrado olabilir. Etiyopya Konga ve Rwanda Abakundakawa gibi daha yüksek rakım natural işlem çekirdekler hem denge hem tatlılık için uygun olabilir. Eş Salvador Atzumpa Kahveyi hazırlama yöntemine göre kompleks sonuçlar da elde edilebilir (bu çoğu kahve için de geçerlidir aslında).

Canlılık ve asidite! Dilimde patlasın ama ağız buruşturmasın (eşki olmasın lol) mı dedik, o zaman Kolombiya'dan Casa Negra ve El Capricho olabilir. Guatemala Acetenango olabilir. Blendlerden All Day de olabilir.

Gelelim değirmenin zortladığı yere. Fermente gurubu. O biçim işleme yöntemleri, kısaltmalı ama uzun açıklamalı süreçler. Buralar kişinin damak algısını hem zorlayan hem de sınırlarını genişleten bölgeler. Bu noktada öneride bulunmayı çok faydalı bulmuyorum çünkü fermente kahveyi seven çok seviyor, başka bir şey içmiyor; sevmeyen de sayfalarca sövüyor. Benim bakış açım ise "güzel kahveler vardır, bu kahvelerin bir kısmı fermente de olabilir" şeklinde. Bu kadar.

Tetra Seçkisi özelinde, Jairo Arcila Pink Bourbon bence özel. Yıkanmış bir kahve, tertemiz. Zarif. Espressoda çok acayipti. Ayrıca kavurmahanedeki gelişimini de bilen biri olarak bu kahveyi size sunabildiğimiz için gurur duyuyorum. Zordu yani, anlatabiliyor muyum. Onu ayrıca konuşuruz belki.

Yarışma kahvesinden bahsetmiyorum bile, böylesi bir kahveyle çalışabildiğim için inanılmaz şanslı hissediyorum.

Bu da naçizane çiziktirme kısmı idi, hadi afiyet olsun.

From Ankara with Love.

Merhaba, #W10818533 kodu ile siparişimi verdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Siparisimin paketlenmesiyle alakali bir ricam olacakti fakat telefonlara kimse cikmiyor. Sitedeki formu doldurup gonderdim, henuz oradan da bir geridonus alamadim. İlgili birine buradan ulasabilir miyim acaba?

Tekrardan herkese merhabalar, heyecanlı bir duyurumuz var.

Yarışma Seti satışa çıktı! Kulübe özel indirim kodu, Etkin 2-Cup Dripper, Etkin 2-Cup Filtre ve 150 gram Sebastian Gomez'den oluşan Yarışma Setinde de geçerli!

Seti satın almak için link: https://tetranroastery.com/etkin-bundle
Kampanya için teşekkürler. Faydalananlar olacaktır ancak kendi adıma, keşke 150 gr ı 1250 TL olan kahve çekirdeği olmadan indirimli bir bundle olsaymış.
Mantığı anlıyorum yarışma seti sonuçta ama Etkin Dirpper'ı denemek için kahvesiz bir bundle çok güzel olurdu.

Tekrardan herkese merhabalar, heyecanlı bir duyurumuz var.

Yarışma Seti satışa çıktı! Kulübe özel indirim kodu, Etkin 2-Cup Dripper, Etkin 2-Cup Filtre ve 150 gram Sebastian Gomez'den oluşan Yarışma Setinde de geçerli!

Seti satın almak için link: https://tetranroastery.com/etkin-bundle
Şahsen bana Etkin 2 de yapılan 360 liralık indirim için 5.800 liralık bir kahve almak hiç cazip gelmiyor.
İndirimle birlikte kendim için belirlediğim max 1500 liralık bir sınır var. Bu sınırı aşmak benim mali durumum için bana israf geliyor.
Eğer kampanya, 1 kg kahve alana, veya 1000 liralık alışverişte geçerli olacak şekilde olsaydı benim için çok daha ulaşılabilir ve anlamlı olurdu. Tabiki bunlar temenniden ibaret.

Dostlar,

ETKİN, kağıt filtresi ve kahve bu insanlara ücretsiz gelmiyor.

Kahve kavurdukları için kâr marjı olabilir ama kâr marjında ETKİN ve filtresinde ne kadar sınırlı olduğunu da unutmamak gerekir.

Bolca sevgiler <3

Herkese tekrardan merhabalar, bahar seçkisi stoğumuz bitmiştir. Seçkideki ürünlerin 250 gram ve 1000 gram paketlerde satışı devam ediyor. Azalan ürünlerimizin güncel stok bilgilerimizi aşağıda paylaşıyoruz.
  • Kolombiya Jairo Arcila EF2 - 85 kg
  • Kolombiya Jairo Arcila - 38 kg
  • Endonezya Frinsa Manis - 18 kg
  • Kolombiya Sebastian Gomez - 10 kg
  • Honduras Marcala Caballero - 40 kg
Herkese bol kahveli, keyifli günler dileriz.

Teşekkürler. Cebeci atölyenizin adresini ve çalışma saatlerini paylaşırsanız sevinirim hem tanışmış oluruz. hem kargo şirketini zengin etmemiş oluruz.

İlk kez Tetra'dan kahve aldım.

NYERI x1
250 Gr/Çekirdek Kahve

EL CAPRICHO
x1​
Çekirdek/250 Gram

ESPERANZA x1
1000 Gram/Çekirdek

Geri