• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Türkiye Kahve Kulübü İmmersion Dripper ve Kasuya Dripper İndirimi Gelecek Kampanyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2020-05-31 16.37.23.png
    Ekran Resmi 2020-05-31 16.37.23.png
    466.5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bana çıkmamış ancak ben kesin alacağım. Kullanmak istemeyen arkadaş varsa indirim koduna talibim.

Bana çıkmamış ancak ben kesin alacağım. Kullanmak istemeyen arkadaş varsa indirim koduna talibim.
Firmaya mail attım bir gün bekliyin 4 kişi için olumlu dönerler diye düşünüyorum.

Eyv hocam bekleyeceğim.
ilk mesajdaki
Hario İmmersion Dripper ve Server başlığındaki linke tıklayınca farklı bir model açılıyor bilgilerinize ;)

Önizleme farklı çıkıyor sanırım, linke tıklayınca doğru ürün sayfası açılıyor.

immersion dripper için yazıyorum sağolun

Gunaydin. Biraz geciktim ama kasuya icin beni ekleyebilirmisiniz?

Ben kodun bu kadar kısa süreli olduğunu bilmiyordum, 270 lira harcama yapacak limitim olmadığından yarına kadar kullanma şansım yok, ilk mesaj atana immersion dripper için kodu verebilirim.

Arkadaşlar lütfen kahve kulübünün organizasyonları ile bir alım yaptığınızda kargonuzun gecikebileceğini bilin. Pazar günü sipariş verip pazartesi günü kargo için arayan arkadaşlar lütfen yapmayın böyle şeyler.

İndirimden şimdi yararlndım. Aslında 3 paket 100lü bol paketlerden vardı ama buradaki indirime dayanamadım ve aldım. Artık çok nitelikli kahvelere bu kağıdı, çok nitelikli olmayanları 100 lü olanlarla demlerim 😊

Güle güle kullanın yorumları bekliyoruz :)

Yeni bir indirim gelecek mi acaba yakın zamanda?

Geri