• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Türkiye Kahve Kulübü İmmersion Dripper ve Kasuya Dripper İndirimi Gelecek Kampanyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet öyle oluyor diye biliyorum :)
Ben henüz kullanmadım ama anladığım kadarı ile aparatı çıkarmaya gerek yok @ragedivision ın dediği gibi switch İ açıp su miktarı azaldıkça ilave ederek max.su miktarını 200 ml yi aşmayacak şekilde devam ettirebilirsiniz.

13 adet immersion
2 adet immersion server set satılmış.
Bütün siparişler kargolanmış. Ayrıca kutulara ufak bir hediye koymuş firma sürpriz olsun :)

HB de ki durum fiyat hatasıymış yanlış ürünün fiyatı yazılmış.

13 adet immersion
2 adet immersion server set satılmış.
Bütün siparişler kargolanmış. Ayrıca kutulara ufak bir hediye koymuş firma sürpriz olsun :)

HB de ki durum fiyat hatasıymış yanlış ürünün fiyatı yazılmış.
Pazartesiye gelmiş olur diye düşünüyorum, sürprizleri merakla beklemedeyiz :)

Edit: Cumartesi öğlen kargoyu almış bulunuyorum, sürpriz için teşekkür ediyorum firmaya :)

Son düzenleme:
Bir ara hario filtre kampanyaları yapıyorduk. Yine böyle bir çalışma yapmak mümkünmü acaba sevgili @NoDRaC ? Çoğu kişi traditional kullanıyor artık fakat ben 40lı paketlerden memnunum. Gerekli talep karşılanabilirse , 40’lı filtre kullanmaya devam eden bizler açısından çok iyi olacaktır :)
Bir şeyler ayarlanabilir mi sayın @NoDRaC

İndirimli, hediyeli paketimiz geldi.
DEB6535C-6AF0-4C6F-8436-31F7ABA26E46.jpeg

Katılım göstermemiş olsam da böyle bir organizasyon düzenlenmesi güzel fakat Hario için şöyle bir düşüncedeyim: Geçen seferkine göre bir miktar daha az indirim yapılıp hediye adı altında 40'lı filtre ile cafec'e misilleme yapılmış gibi geldi :)

Geri