• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Türkiye Kahve Kulübü İmmersion Dripper ve Kasuya Dripper İndirimi Gelecek Kampanyalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6B841430-C1E7-4BAD-B1ED-EFC9A85E8948.jpeggüzel bir alım oldu emeği geçenlere teşekkürler:)

Alamayanlar için sinir bozucu :) güzel kahveler içmeniz dileğiyle

Yeni gelen filtreler bir öncekinden daha ince ancak doku olarak benzer geldi bana.

Kod çalışmadı ama bunun tekrarı olacak mı? Set almayı düşünüyorum

İmmersion Dripper İçin Tekrar Kampanya olur mu acaba :) Olsa çok güzel olacak :)

Şuan 359 TL ortalama yüzde 10 indirim yapıyorlar genelde benim bildiğim 325 civarı olur yanlış olmasın 1 1 buçuk ay önce yine indirim istiyorduk indirimsiz 335 TL di :) çok birşey fark etmeyecek yani

hario indirimini kıl payı kaçıranlardanım, immersion almayı da çok istiyordum,
o kadar yazdık, çizdik, benim gibi almak isteyipte kılpayı kaçıranlar var, indirim yapın alalım dedik
-yapamayız dediler.. açıkçası bozuldum biraz.. diğer alımlarımız da tabi bunu hatırlayacağız :(

kahvehanem den sevgili ömür bey ile görüştüm, almak istediğimi söyledim sağ olsun, ilk tanışma adına %10 luk bir indirim tanımladı.
amaç burada 30-40tl nin peşine düşmek değildi, yapmasaydı bu indirimi yine alacaktım kahvehanem den (ayrıca çekirdek te aldım hiç aklımda yokken ) tüketiciyi memnun etmek önemli bence, güzel esnaflık yapan ömür beye tekrar teşekkür ederim

Genel bir soru sormak istiyorum. İmmersion ve delter press arasında bir tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Genel bir soru sormak istiyorum. İmmersion ve delter press arasında bir tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Biri İmmersion Yöntemini kullanıyor diğeri Jet Seal Yöntemini bu sizin bardakta ne aradığınıza ve ne istediğinize bağlı.

Daha Asiditeli ve Gövdeli Notaları daha iyi yakalayabileceğiniz Fincanlar istiyorsanız İmmersion Tercih Etmelisiniz.
Gövdesi daha düşük daha soft bir Fincan deneyimi için Delter yani Jet Seal sistemini tercih etmelisiniz ne istediginize bağlı.

Geri