• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Güncel Kahve Çekirdeği İndirimleri

Merak edip bakayim dedim konudan bagimsiz,

1kg seceneklerinde %indirim veya sepette 1kg olunca otomatik % indirim olmasi konusunda kahve kulubu olarak bir calisma/standart saglayamaz miyiz?

bence turkiye nitelikli kahve severler olarak kendi standartlarimizi belirlemeli ve bu standartlari saglayan kavurucularin listesini yapmaliyiz. Artik her kavurucu kunye bilgilerinde sca cupping puani paylasmali diye dusunuyorum

ben özellikle yeni kavurucularin bu standartlari saglamak icin gayret edecegine inaniyorum.

Bu standartlardan biri de o paketin cekirdeklerini kavuranin adi-nick’i olmali bence..
paketin üzerine kalemle kavrum tarihini yazdigini bildigim icin örnegi incommon coffee’den verdim.

Veya kahveyi kutu ile yollayan kavurucular icin bir demlemelik kavrumhane suyu yollamak (zipli bir poset icinde, gerekirse ücretiyle) cok zor olmasa gerek diye dusunuyorum..
Sepette 1 kg olunca indirim zor. 4 ayrı paket olunca 1 kg almanın bi önemi kalmıyor sanırım. Bilmiyorum gidip 1 kg alımlarda indirim yapmalısınız diyemeyiz herhalde kimseye.

Sca puanı ve hasat yılı gerekli bence de.

Kavurucunun kim olduğunu bilmek benim de hoşuma gidiyor açıkçası. Ama ne kadar önemli bilmiyorum. Sonra "ben ahmet'in kavurduğundan değil mehmet'in kavurduğunu istiyorum" gibi bir duruma yol açabilir.

Su işi biraz zor gibi...

Selamlar,
Öncelikle güzel düşünülmüş konu için teşekkürler. Montag 120 TL'ye ücretsiz kargo olarak revize edilmeli.

Kahve Kulübü üyelerine özel ,tüm kahvelerde geçerli #KAHVEKULUBU kodu ile siparişlerinizde %15 indirim alabilirsiniz. Siparişinizi tamamladıktan sonra gelen sipariş özeti ekranında #KAHVEKULUBU kodunu kullanmanız indirim uygulanması için yeterli olacaktır.
Keyifli olmasını dileriz.

https://www.spadacoffee.com
böyle bir sey varmis haberim yoktu, gayet iyi.

bi de boxx’ta 1 pakette bile kargo ücreti cikmiyorumus, bunu da yeni ögrendim😁

Güncelde neler var şu an?

Selamlar,

Şuan toplu alım haricinde herhangi bir indirim yok sanırım.Lakin V60 demliyorsanız Preon'un single origin kahvelerine göz atmanızı tavsiye ederim,piyasaya göre nispeten uygun sanıyabilecek seçkileri mevcut.

Selamlar,

Bu sabah itibari ile gördüm lakin ancak paylaşmaya vakit bulabiliyorum.Celsius da Büyük Kış indirimi adında %20 indirim mevcut ve herhangi bir kod görünmüyordu,sanırım direkt sepette yapılıyor indirim.

Selamlar,

Bu sabah itibari ile gördüm lakin ancak paylaşmaya vakit bulabiliyorum.Celsius da Büyük Kış indirimi adında %20 indirim mevcut ve herhangi bir kod görünmüyordu,sanırım direkt sepette yapılıyor indirim.
Müsaadenizle ekliyorum Vural bey :)

İndirim kodu: WINTERATCELSIUS (altta yazıyor gözünüzden kaçmış sanırım)

Edit: Sayfayı güncellemeden Halil beyde paylaşmış, mükerrer oldu ama silmek istemedim.

Geri