Timemore der susarımSadece pour over için kullanıcam hario polaris veya timemore düşündüm fikirleriniz deneyimleriniz nedir
Pilli olması bana daha uzun ömürlü olur gibi geliyo aslında bide hangi model timemore acabaTimemore kullanıyorum öneririm, polaris sanırım pilli timemore şarjlı
Hangi modeli kullanıyorsunuz hocamTimemore der susarım
Hangi modeli kullanıyorsunuz hocam
İlk defa gördüm timemore çakması gibi hassasiyeti iyiyse düşünebilirimVestel hassas kantar kullanıyorum.f/p ürünü. Şarjıda gayet uzun gidiyor
Aynen timemore çakması tamamıyla görüntüsü. Daha iyisini kullanmadım bilmiyorum ama kesinlikle iş görüyor.
Sipariş vericem çok teşekkürlerAynen timemore çakması tamamıyla görüntüsü. Daha iyisini kullanmadım bilmiyorum ama kesinlikle iş görüyor.
Aynısını yaşadım geçmiş olsun pilli modelleri yeniden düşünmemi sağladı hala tam emin değilim gelişme olursa yazacağımBeş yıldır timemore kullanıyorum yaklaşık 500 ml su akışından sonra geriye sarmaya başladı pili öldü diyebilirim ben de takipteyim
bu videoda ucuz tartı karşılaştırılması yapılmış. Ben bu videoyu izleyip almıştım. Belki sizede yardımcı olur
aynı sorun bende var ama başından beri. siz batarya değişikliği yaptınız mı ?Bazısında sıcaktan oluyormuş. 500ml soğuk suyla deneme yapınız. Aynı sorun çıkmazsa sıcaklıkla ilgilidir..