• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Güncel Hassas Tartı Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaztekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aaztekk

Barista
İsim
Batuhan
Daha fazla  
İsim
Batuhan
Değirmen
Comandante c40 mk4
Ekipmanlar
Mokapot V60
Sadece pour over için kullanıcam hario polaris veya timemore düşündüm fikirleriniz deneyimleriniz nedir

Timemore kullanıyorum öneririm, polaris sanırım pilli timemore şarjlı

Black mirror kullanıyorum hocam, forum aracılığıyla almıstım 2 yılı geçti hâla çok stabil bataryası baya uzun ömürlü ve type c ile ile şarj oluyor ben çok memnunum

konuya göz atmanızı öneririm

Vestel hassas kantar kullanıyorum.f/p ürünü. Şarjıda gayet uzun gidiyor

Aynen timemore çakması tamamıyla görüntüsü. Daha iyisini kullanmadım bilmiyorum ama kesinlikle iş görüyor.

bu videoda ucuz tartı karşılaştırılması yapılmış. Ben bu videoyu izleyip almıştım. Belki sizede yardımcı olur

Beş yıldır timemore kullanıyorum yaklaşık 500 ml su akışından sonra geriye sarmaya başladı pili öldü diyebilirim ben de takipteyim
Aynısını yaşadım geçmiş olsun pilli modelleri yeniden düşünmemi sağladı hala tam emin değilim gelişme olursa yazacağım

Ekli dosyalar

• IMG_7694.jpeg
    IMG_7694.jpeg
    222.1 KB · Görüntüleme: 49
MHW3 Bomberin mini olanı kullanıyorum. Malzeme kalitesi gayet iyi. Şarjlı bir terazi ancak 2-3 hafta günde 2 demlemeyle götürüyor. Pour over için karafla kullanıma pek uygun değil cube olan daha büyük daha iyi olabilir.

Bazısında sıcaktan oluyormuş. 500ml soğuk suyla deneme yapınız. Aynı sorun çıkmazsa sıcaklıkla ilgilidir..
aynı sorun bende var ama başından beri. siz batarya değişikliği yaptınız mı ?

Geri