Teşekkür ederim kuponla 800₺ aldım 2 gün önce Tchibo almıştım 900₺ye onu iade ederimVestel Hassas Tartı
2 haftadır takipteyim Bin liraya düşünce değerlendirdim. İhtiyacı olanlar düşünebilir.Yükleniyor...
app.hb.biz
sanırım kalkmış o kampanyaamazonda hario yüzlü filtre 300 tl . Prime'lılara 2 tane alırsanız 200 tl lik indirim var . Yani tanesi 200e geliyor.
Hocam beyaz mı almalı natürel mi fark var mı ?amazonda hario yüzlü filtre 300 tl . Prime'lılara 2 tane alırsanız 200 tl lik indirim var . Yani tanesi 200e geliyor.
Naturel olanda kağıt kokusu daha fazla.Hocam beyaz mı almalı natürel mi fark var mı ?
Aldığınız Popayan kahveyi beğendiniz mi? Nasıldı?https://amzn.eu/d/1QFRGiR
Spada Colombia Popayan 400 TL. Muhtemelen diğer kahvelerinde de indirim var. Benim aldığım 15 Ekim kavrum geldi
şu an evde başka kahvem olduğu için henüz açmadımAldığınız Popayan kahveyi beğendiniz mi? Nasıldı?
Yetkili ile görüştüm Whatsapp hattından yazmanız durumunda yardımcı olacaklarını söylediler.@NoDRaC @emrekocakurt t64 gen 2 ....net indirim mesajı silinmiş, kahvekulubunet kodu kullanın şeklinde, ancak sepet indirimi birlikte kullandırmadıgı için yazmıştım diğer malum yer gelbura ile @Globally birleştirilmesi için konuşmuş ve birleşiyor ondan sizde talep ederseniz birleşmesi için.
Harca kazan ile birleştirme için onlara yazılması gerekiyor biliyorum ama onu değil kahvekulubunet kodunu indirimi iptal ediyor, hiç düşmüyor, örnek diğer ....net kodunda düşüyor onu söylemek istedim.Yetkili ile görüştüm Whatsapp hattından yazmanız durumunda yardımcı olacaklarını söylediler.
0 (850) 420 46 96
Arar söylerseniz yardımcı olurlar.Harca kazan ile birleştirme için onlara yazılması gerekiyor biliyorum ama onu değil kahvekulubunet kodunu indirimi iptal ediyor, hiç düşmüyor, örnek diğer ....net kodunda düşüyor onu söylemek istedim.
Sanırım şimdi düzeldi.Harca kazan ile birleştirme için onlara yazılması gerekiyor biliyorum ama onu değil kahvekulubunet kodunu indirimi iptal ediyor, hiç düşmüyor, örnek diğer ....net kodunda düşüyor onu söylemek istedim.