• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Merhaba, elektrikli sıcaklık ayarlı su ısıtıcısı ve ocak üstü veya normal süt potu arıyorum. İndirimde veya öğrenci dostu bütçeye sahip önerileriniz var ise çok mutlu olurum.

aeropress filtresi bulabilen var mı? gayrettepe petra'da 530 liraya gördüm en son :(
amerika vizesi bekliyorum aeropress filtresi için:D o fiyatlar aeropress filtresi için çok fazla, elimdeki filtre henüz bitmedi ama yanlış hatırlamıyorsam tanesi 20 kr filan geliyordu 530 demek 2 liraya yaklaşıyor.

beyaz mı aldınız naturel mi? hangisi daha iyi? hiç beyaz kullanmadım.
Merhaba, bende iki filtreden de mevcut ama şöyle bir durum var Japonya'da beyaz filtre naturalden daha pahalı satılıyor hâliyle pahalı olan daha iyidir gibi bir algı oluştu bende Tr fiyatları bilmiyorum

Yarından itibaren Kernel Coffee %20 indirim var. Kod: FRESHCOFFEE

Amerika’da on dolar. Toplu alınca ucuza gelebilir ama taşımaya değer mi 100 lira için bilemiyorum 😂
Mira gıda Türkiye dist. Zamanında yedek parça piston aldım hala satıyorlar ama fiyatlar iki kat gibi 😔
amerika vizesi bekliyorum aeropress filtresi için:D o fiyatlar aeropress filtresi için çok fazla, elimdeki filtre henüz bitmedi ama yanlış hatırlamıyorsam tanesi 20 kr filan geliyordu 530 demek 2 liraya yaklaşıyor.

Son düzenleme:
Migrosta zwilling 2li 240ml çift camlı bardak 4 tanesi 1200e geliyor. Uygulamada bitmiş galiba. Bazı mağazalarda vardır diye düşünüyorum.

Mağazada ağız yapısını kıyaslamak için paşabahçenin çift cidarlı olanına baktım. Onun 2 tanesi 180e geliyor ama ağız yapısı kalın.

Merhaba dostlar, fiyat açısından çok uçuk fiyata sahip olmayan v60 öneriniz var mı?
https://www.bellamaison.com/tabarise-filtre-kahve-demligi-naturel-600-cc-p8681790124200 böyle bir ürün buldum ama emin olamadım. Elimdeki ekipmanımı düşürüp kırdım maalesef.
Kardeşim bu tür ürünler yerine orjinal ve kabul görmüş ürünlere yönelmeni tavsiye ederim. Ben karaca V60 ile başladım ama keşke tavsiye alabilseydim diyorum. Çünkü bu ürünlerde kağıtlar tam oturmaz, akış hızında standartı yakalayamazsın vs vs... Bunlarda acı, ekşi gibi tatları ön plana çıkarır.
Plastik V60 ve kağıdı bu fiyatlara var.
Ben ürünler arası farkı kullanarak tecrübe ettim ve naçizane deneyimlerim bunlar.

Teşekkür ediyorum önerileriniz için. Bunlara bakma sebebim plastik almak istememem yoksa şimdiye Hario plastik dripper almıştım.

Fırsat mı bilmiyorum ama Hario Air Kettle arayanlar için mantıklı bir set gibi geldi bana.

Geri