• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Abiler Kardeşler selamlar, yakın zamanda uygun Hario filtreye denk geleniniz var mıdır? Ya da uygun fiyatlı cafec traditional? Teşekkürler.

Geçtiğimiz ay Amazon'da Hario 02 filtresi 260 liraydı. Şu an 350 lira. Ara sıra indirime giriyor takip etmekte fayda var.
Ben aldım ama hiç memnun kalmadım. Çok yavaş ve sonlara doğru tıkanıyor.

Elimdeki Cafec kağıtlar bitmediği için henüz kullanmadım ama sorun çıkarsa çok üzülürüm. Uygun fiyata bulmuşken üç paket aldım çünkü 😂
Pahalı kahve alıyorsanız, cafec'ten şaşmayın bence.

Hario Immersion Dripper'ın son bir yıl içindeki fiyat değişimini bilen var mı? Şu an Amazon'da 200 ml olanı 2650 lira. Uygun mu yoksa pahalı mı bilemedim.

Hario Immersion Dripper'ın son bir yıl içindeki fiyat değişimini bilen var mı? Şu an Amazon'da 200 ml olanı 2650 lira. Uygun mu yoksa pahalı mı bilemedim.
İkisi de değil diyebilirim. Aşağı yukarı o fiyatta oluyor genelde. Uygun diyemem ama pahalı olanlardan değil

@Coolleone Ben 9 Temmuz'da Amazon'dan 1500'e aldım hocam. Prime indirim günlerinin birinde denk getirmiştim. İndirim bitince 2000'e çıktı ve 1 ay kadar o şekilde kaldı. Bence 2600-3000 falan çok gereksiz fiyatlar Switch için. Bekleyin, Prime indirim dönemi vs denk getirirseniz yine 1500'e düşebilir.

Amazon'daki fiyat politikası enteresan olabiliyor, aldığım ürünlerin bir süre sonra daha ucuza ya da indirim dönemindeki fiyata satıldığına da sık sık denk geliyorum. Sanırım stokları arttıkça fiyatları kırıyorlar, stok azaldıkça artırıyorlar.. (Satıcısı Amazon.com.tr olan ürünler için geçerli bu dediklerim).

@Coolleone Ben 9 Temmuz'da Amazon'dan 1500'e aldım hocam. Prime indirim günlerinin birinde denk getirmiştim. İndirim bitince 2000'e çıktı ve 1 ay kadar o şekilde kaldı. Bence 2600-3000 falan çok gereksiz fiyatlar Switch için. Bekleyin, Prime indirim dönemi vs denk getirirseniz yine 1500'e düşebilir.

Amazon'daki fiyat politikası enteresan olabiliyor, aldığım ürünlerin bir süre sonra daha ucuza ya da indirim dönemindeki fiyata satıldığına da sık sık denk geliyorum. Sanırım stokları arttıkça fiyatları kırıyorlar, stok azaldıkça artırıyorlar.. (Satıcısı Amazon.com.tr olan ürünler için geçerli bu dediklerim).
Kasım indirimlerinde 1500 civarına düşerse kaçırmamak lazım. Amazon'un fiyat politikası garip gerçekten. Sepette birkaç ürün tutuyorum her gün fiyatı aşağı ya da yukarı yönde değişiyor.

Kasım indirimlerinde 1500 civarına düşerse kaçırmamak lazım. Amazon'un fiyat politikası garip gerçekten. Sepette birkaç ürün tutuyorum her gün fiyatı aşağı ya da yukarı yönde değişiyor.

1500'e inerse kesin alın, 1800-2000 civarına düşerse de 2000 TL üzerine 200 TL puan kampanyaları falan oluyor (Maximum da vardı) misal 1800 TL oldu, bir de filtre kağıdı falan ekleyip en azından kağıdı büyük oranda bedavaya getirebilirsiniz ben böyle 3-4 kez filtre kağıdı aldım değişik zamanlarda 😀

Geri