Prime varsa kargo ücretsiz oluyor. Ben de aldım az önce 624₺ ödedim.624 + kargo mu yoksa toplam mi 624?
Bende 529 + 123 + 192 olarak görünüyor. Ayrıca satıcısı da Astra olarak görünüyor. Dün akşam da böyleydi bende.
Prime varsa kargo ücretsiz oluyor. Ben de aldım az önce 624₺ ödedim.624 + kargo mu yoksa toplam mi 624?
Bende 529 + 123 + 192 olarak görünüyor. Ayrıca satıcısı da Astra olarak görünüyor. Dün akşam da böyleydi bende.
Prime üyesiyseniz kargo çıkmıyor.624 + kargo mu yoksa toplam mi 624?
Belki prime olmadığından böyledir. Bende sadece 624.624 + kargo mu yoksa toplam mi 624?
Bu arada dün gece bastığım kartın limiti bitmiş ve ödeme kabul edilmemiş doğal olarak, yani göz yaşlarım boşa gitti.Gaza geldim bastım valla :d Şimdi yatağıma gidip ağlayayım bari. İyi geceler.
Prime varsa kargo ücretsiz oluyor. Ben de aldım az önce 624₺ ödedim.
Prime üyesiyseniz kargo çıkmıyor.
Amazon zam yaptıktan sonra prime hesabımı iptal etmiştim. O yüzden demek ki.Belki prime olmadığından böyledir. Bende sadece 624.
Bu komple kit olan versiyon değil mi? Filtre vs içinde olan?Bende astra tr den almıştım 624TL'ye.Ürünün fiyatı güzel arkadaşlar bence kaçırmayın.
Kutu içeriği şu şekilde.
Tr yada co aynı mı bilmiyorum açıkcası.
"What's Included" yazan görseldeki aparatlara ilaveten bir de huni var dediniz değil mi? Çok özür dilerim.Bir de huni var görsele ilaveten. Ben de AstraTR'den aldım birkaç ay önce. 15 günde gelmiş. Geldiğinden beri V60'ın yüzüne bakmadım desem yeridir. Özellikle yazları çabuk cold brew için bile alınır.
"What's Included" yazan görseldeki aparatlara ilaveten bir de huni var dediniz değil mi? Çok özür dilerim.
Filtre aparatı da olsa iyiymiş aslında. Nerden alabiliriz filtre için kabı?
3D Baskı yapan bir arkadaş vardı, belki ondan rica edebiliriz. : )
Hocam kac tane filtre hediye olarak kutuya dahilBir de huni var görsele ilaveten. Ben de AstraTR'den aldım birkaç ay önce. 15 günde gelmiş. Geldiğinden beri V60'ın yüzüne bakmadım desem yeridir. Özellikle yazları çabuk cold brew için bile alınır.
350 herhalde. Az gelir diye ayrı olarak filtre de almıştım miktarları aynı gibi duruyor karşılaştırınca. Hala paketle birlikte gelen filtreyi kullanıyorum.Hocam kac tane filtre hediye olarak kutuya dahil
Astra tr’den 10nisanda almıştım. 24nisanda teslim ettiler ve kutu içeriği kahhve.com gösterdiğiniz gibi tamdı. Eksiksiz geldi.Misal Kahhve.com'da satılanında huni ile filtre kağıdı için kap da var.
Ekli dosyayı görüntüle 27515
AeroPress firmasının sitesinde ise Astra TR'deki gibi 2 aparat var.
Ekli dosyayı görüntüle 27516
Huni ve filtre kabı 10'ar dolardan ayrı ayrı satılıyor. Bizim bu aldığımız ise 40 dolar, yani 1042TL. 418TL kârdayız.