• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

624 + kargo mu yoksa toplam mi 624?
Bende 529 + 123 + 192 olarak görünüyor. Ayrıca satıcısı da Astra olarak görünüyor. Dün akşam da böyleydi bende.
Belki prime olmadığından böyledir. Bende sadece 624.
Gaza geldim bastım valla :d Şimdi yatağıma gidip ağlayayım bari. İyi geceler.
Bu arada dün gece bastığım kartın limiti bitmiş ve ödeme kabul edilmemiş doğal olarak, yani göz yaşlarım boşa gitti.

Gelen über zamlarla ve ülkenin gidişatıyla bu fiyatları bir daha bulamayacağımızı düşünmek "sadece bu alım için" beni rahatlatıyor.

624'den bir tane de ben aldım. Bu fiyata almak için son şanslar.

Ne yapacağız bakalım ekipmana her ay bir daha birşey almayacağım diyip yine alma işini :)

Prime varsa kargo ücretsiz oluyor. Ben de aldım az önce 624₺ ödedim.
Prime üyesiyseniz kargo çıkmıyor.
Belki prime olmadığından böyledir. Bende sadece 624.
Amazon zam yaptıktan sonra prime hesabımı iptal etmiştim. O yüzden demek ki.
Bir süre bu indirimi bekleyip Kahhve.com'un yaptığı bahar indiriminden 750 tl'ye almıştım. Gerçekten güzel fırsat olmuş bu.

bende prime ile satın aldım ama 654'e geldi. astra co felan yazıyoyrdu tr yazmıyordu sorun olur mu acaba. 24 temmuz'da bana ulaşacakmış.

Kutu içeriği şu şekilde.
Tr yada co aynı mı bilmiyorum açıkcası.

Ekli dosyalar

• IMG_20230708_163932.jpg
    IMG_20230708_163932.jpg
    91.3 KB · Görüntüleme: 87
Misal Kahhve.com'da satılanında huni ile filtre kağıdı için kap da var.
5.png

AeroPress firmasının sitesinde ise Astra TR'deki gibi 2 aparat var.
6.png

Huni ve filtre kabı 10'ar dolardan ayrı ayrı satılıyor. Bizim bu aldığımız ise 40 dolar, yani 1042TL. 418TL kârdayız.

Bir de huni var görsele ilaveten. Ben de AstraTR'den aldım birkaç ay önce. 15 günde gelmiş. Geldiğinden beri V60'ın yüzüne bakmadım desem yeridir. Özellikle yazları çabuk cold brew için bile alınır.
"What's Included" yazan görseldeki aparatlara ilaveten bir de huni var dediniz değil mi? Çok özür dilerim.

Filtre aparatı da olsa iyiymiş aslında. Nerden alabiliriz filtre için kabı?

3D Baskı yapan bir arkadaş vardı, belki ondan rica edebiliriz. : )

Ben de sipariş ettim. Aeropresi çok övüyorlar. Bakalım bir V60 sever olarak ne gibi deneyim sunacak

Benim Nisan'daki siparişimde huni ve filtre kabı da vardı ama @emrekocakurt un belirttiği gibi de olabilir yeni siparişler. Bildiğim kadarıyla Aeropress'in kendisi de paketlerde küçültmeye gitti.
"What's Included" yazan görseldeki aparatlara ilaveten bir de huni var dediniz değil mi? Çok özür dilerim.

Filtre aparatı da olsa iyiymiş aslında. Nerden alabiliriz filtre için kabı?

3D Baskı yapan bir arkadaş vardı, belki ondan rica edebiliriz. : )

Ben aeropressin pratikliğini ve tekrar edilebilirliğini çok seviyoeum V60 ta çok değişken var bana göre hep aynı şeyi yapıyorum ama aynı kahveyi arka arkaya aynı içemiyorum yakın tatlar oluyor genelde ama birebir aynı olmuyor. Clever da bana biraz düz geliyor. Aeropress candır.

Misal Kahhve.com'da satılanında huni ile filtre kağıdı için kap da var.
Ekli dosyayı görüntüle 27515

AeroPress firmasının sitesinde ise Astra TR'deki gibi 2 aparat var.
Ekli dosyayı görüntüle 27516

Huni ve filtre kabı 10'ar dolardan ayrı ayrı satılıyor. Bizim bu aldığımız ise 40 dolar, yani 1042TL. 418TL kârdayız.
Astra tr’den 10nisanda almıştım. 24nisanda teslim ettiler ve kutu içeriği kahhve.com gösterdiğiniz gibi tamdı. Eksiksiz geldi.

Geri