• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Comandante almak isteyenler kaçırmasın, kahvebi müthiş bir indirim yapmış. Distribütörün altına fiyatlara nasıl satıyorlar anlamadım ama indirim gerçekten çok iyi. Rengine göre 1 tl ile 16 tl arasında değişen indirim var. O parayla da 10 gram filan çekirdek alınır, düşünenler kaçırmasın:

%5 indirim için kod: benimolsun

Aynı mağazada Alpine modeli için sepete eklendiğinde fiyat 8.5K civarına çıkıyor vergi dahil.

Black modelinde ise son aşamada vergi gözükmüyor ama gümrüğe geldiğinde alacaklardır diye düşünüyorum.

Evet alpin modeli için o şekilde, siyah için vergi dahil olarak düşünmüştüm, amazon alımlarımda satıcı kendisi olsama bile sonrdan vergi ödememiştim, farklı uygulamalar olabilir.

Geçiyor gümrük işini amazon hallediyor😊
Amazon lojistik ile geldiği halde 30 fincan almayın sorun çıkabilir dedim, sonuç; gümrükte kaldı 😊

Aynı şekilde bireysel alımın 150 euro ile sınırlandırıldığı gümrük mevzuatını "amazon halleder yaa ❤" diye pas geçip yurtdışından 250 euroluk değirmen almak isteyen buyursun denemek bedava 🤗

Amazon lojistik ile geldiği halde 30 fincan almayın sorun çıkabilir dedim, sonuç; gümrükte kaldı 😊

Aynı şekilde bireysel alımın 150 euro ile sınırlandırıldığı gümrük mevzuatını "amazon halleder yaa ❤" diye pas geçip yurtdışından 250 euroluk değirmen almak isteyen buyursun denemek bedava 🤗
Talihsizlik olmuş. En son gümrük bedelinin oldukça üzerinde (birisi yaklaşık 400€ blender) iki parça ürün sorunsuz geldi.

.

Teşekkürler. Epey üründe indirim var. Benim de cold brew için bir ekipman almak niyetim var. Hario nün iki tip ürünü var bir de timemore un var. Fikri olan var mıdır?
Timemore'unki daha güzel bir dizayn, içindeki filtre daha uzun ve suyla daha rahat temas ediyor. Ama hacminin 600 ml olması çok az geliyor bana. 1:10 koyunca 60 grama 600 ml su desek kahvenin emdiği suyla beraber 480 ml bir çıktı kalıyor en fazla. Cold brew gibi yapmak için 1 gün beklenen, sonra da 3-4 gün içilebilen bir şey için çok az bence. Harionun büyük boyuna (mizudashi) 1100ml su koyulabiliyor olmalı, ben onu tercih ettim.

Bu arada hiç gerekli bir ekipman değil, kavanozda yapıp sonra v60'ın içinde kağıttan süzmek çok daha makul bence 😄

Timemore'unki daha güzel bir dizayn, içindeki filtre daha uzun ve suyla daha rahat temas ediyor. Ama hacminin 600 ml olması çok az geliyor bana. 1:10 koyunca 60 grama 600 ml su desek kahvenin emdiği suyla beraber 480 ml bir çıktı kalıyor en fazla. Cold brew gibi yapmak için 1 gün beklenen, sonra da 3-4 gün içilebilen bir şey için çok az bence. Harionun büyük boyuna (mizudashi) 1100ml su koyulabiliyor olmalı, ben onu tercih ettim.

Bu arada hiç gerekli bir ekipman değil, kavanozda yapıp sonra v60'ın içinde kağıttan süzmek çok daha makul bence 😄
Çok sağol üstadım.

Geri